Datuve :: SonyEricsson un Motorola parāda pastiprinātu interesi par Google Android

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 59

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 59

Datuve.lv video
Top.LV

SonyEricsson un Motorola parāda pastiprinātu interesi par Google Android

Ievietoja: AigarsIevins @ 2008.09.29 10:47  

T-Mobile G1 ir pirmais un pagaidām vienīgais Google izstrādātās mobilās operētājsistēmas Android tālrunis. Jau nākamgad situācija varētu mainīties, jo parādījušās ziņas par SonyEricsson un Motorola idejām savus nākamos tālruņus bāzēt tieši uz Android platformas.

Pirms kāda laika SonyEricsson bija problēmas ar Windows Mobile integrēšanu savā ilgi gaidītajā Xperia tālrunī, taču kompānija tās pārvarēja un gaidāmais Xperia būs ar Microsoft radīto operētājsistēmu. Tiesa, pēc T-Mobile G1 prezentācijas, kompānijas pārstāvji izteica varbūtību par nākamo viedtālruņu (tātad, Xperia) balstīšanu uz Google risinājuma. SonyEricsson prezidens Diks Komijama (Dick Komiyama) atzinis, ka viņa pārstāvētā organizācija ir ieinteresējusies par Android, taču sistēma vēl nav pietiekami izpētīta.

Otrs ražotājs, kas izrādījis interesi par Android, ir Motorola. Kompānija, kas jau vairākus gadus guļ uz vieniem lauriem, savu Android izpētes un pielāgošanas komandu nesen palielinājusi no 50 uz 350 darbiniekiem. Tas, lai arī netieši, tomēr norāda uz zināmu interesi sistēmas pielāgošanā un pilnveidošanā, lai to varētu izmantot kādā no nākamajiem Motorola modeļiem.

Saistītie raksti

Komentāri

#2 bedre @ 2008.10.01 07:08

Nice.. Paskatījos youtube android telefonus, izskatās tādi bišk ne pārāk pēc skata, bet funkcionalitāte iespārda, un ja viņi šito funkcionalitāti ieliks citā telefonā, tad es redzu daudz potenciālu pircēju.