Datuve :: „Facebook” dos padomus par tūristu iecienītām vietām

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 104

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 104

Datuve.lv video
Top.LV

„Facebook” dos padomus par tūristu iecienītām vietām

Ievietoja: BaibaKlava @ 2015.02.03 08:16  


Ja kādreiz esi atradies jaunā restorānā vai tūristu iecienītā vietā, iespējams, ka esi ieskatījies „Foursquare” vai izmantojis „Google”, lai uzzinātu, piemēram, to, kas ir apskates vai nobaudīšanas vērts. Tagad tev to nevajadzēs, ja izmantosi „Facebook”. Kompānija tikko ir iepazīstinājusi ar jaunumu „Place Tips” – tas sniegs noderīgu informāciju par tavu pašreizējo atrašanās vietu. Tas arī rādīs tavu draugu publicētos ziņojumus un fotogrāfijas tad, ja arī viņi tur iepriekš būs pabijuši.

„Place Tips” darbosies ziņojumu veidā – kolīdz kādu ieraudzīsi, tu varēsi to atvērt un apskatīt piedāvāto informāciju, attēlus, draugu ziņojumus, kā arī pamatinformāciju par uzņēmumiem. Tā iekļauj tādas noderīgas lietas kā darba laiks, ziņojumus no konkrētās iestādes „Facebook” lapas (ja iestādei tāda ir), populārāko ēdienkartes piedāvājumu un gaidāmos pasākumus. „Facebook” pārstāvji presei atklāja, ka cilvēks, kas aplūkos piedāvātos ziņojumus par viņa atrašanās vietu, citiem to automātiski neatklās.

„Place Tips” varēs ieslēgt un izslēgt. Lai noteiktu, kur tu esi, „Facebook” izmantos WiFi, GPS un tīklu kombināciju. Ja tu nevēlēsies dalīties šajā informācijā, tad iestatījumos varēsi izslēgt „Place Tips” pakalpojumu.

Jaunais pakalpojums pagaidām vēl nebūs pieejams pilnīgi visur. „Facebook” pašlaik veic izmēģinājumus vairākās vietās Ņujorkā – Centrālajā parkā, Bruklinas tilta apkaimē, Taimskvērā un JFK lidostā.

Saistītie raksti