Datuve :: Turpmāk Lattelecom televīzija skatāma arī uz mobilajām ierīcēm

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 73

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 73

Datuve.lv video
Top.LV

Turpmāk Lattelecom televīzija skatāma arī uz mobilajām ierīcēm

Ievietoja: Antra_F @ 2012.03.01 21:11  

No 1. marta Lattelecom Interneta televīzija būs skatāma arī uz mobilajām ierīcēm, klientiem piedāvājot 16 TV kanālus.

Lattelecom televīzija ir pirmais televīzijas pakalpojums Latvijā, kas piedāvā skatītājiem tik plašu un mūsdienīgu funkcionalitāti un iespējas televīziju skatīties ne tikai sev ērtā laikā un vietā (tostarp ārpus mājas), bet arī uz dažādām ierīcēm – datora, planšetdatora, viedtālruņa.

„Līdz ar tehnoloģiju attīstību cilvēku paradumi mainās, mēs kļūstam mobilāki un bieži vien gribam redzēt kādu pārraidi brīdī, kad nemaz neatrodamies mājās pie televizora. Lattelecom Interneta televīzija ļauj skatīties TV tiešraides ne tikai uz datora, bet nu arī uz mobilajām ierīcēm,” norāda Lattelecom Televīzijas daļas direktore Inga Alika.

Tiešraides uz viedtālruņiem un planšetēm no 1.marta pieejamas visiem Lattelecom Interneta TV tiešraižu abonentiem bez papildus maksas. Lai izmantotu TV tiešraižu skatīšanos viedtālruņos un planšetdatoros, jāatver www.lattelecom.tv lapa izmantojot WiFi vai arī mobilo internetu, neatkarīgi no interneta piegādātāja.

Lattelecom interneta TV varēs skatīties uz Android un iOS operētājsistēmu viedtālruņiem, piemēram, iPhone 3, 4 un 4S, Samsung Galaxy S un S2, HTC Desire S, kā arī uz iOS operētājsistēmas planšetdatoriem iPad 1 un iPad 2

Gala lietotājiem uz mobilajām ierīcēm būs pieejami 16 no esošajiem 22 Interneta TV kanāliem. Kanālu klāsts katrā no iekārtu tipiem ir atkarīgs gan no pakalpojuma lietošanas specifikas, gan no kanālu sniegtajām tiesībām Lattelecom izplatīt šos kanālus mobilajās platformās.

Atgādinām, ka Lattelecom nodrošina trīs veidu televīzijas platformas – Virszemes TV (signāls tiek nogādāts pa gaisu ar radioviļņiem), Interaktīvo televīziju (signāls tiek izplatīts, izmantojot interneta platformu) un Interneta televīziju, kas ir jaunākā Lattelecom televīzija, kas nodrošina vēl ērtāku televīzijas skatīšanos - TV kanālu tiešraižu, TV arhīva un videonomas satura skatīšanos uz datora, un tagad TV kanālu tiešraides varam skatīties arī uz mobilajām ierīcēm.

Lattelecom Interneta TV ir pieejama visā Latvijā neatkarīgi no interneta pakalpojuma sniedzēja, ko klients izmanto. Šobrīd Interneta TV skatītājiem ir pieejami 22 kanāli, Video noma ar gandrīz 400 dažādām spēlfilmām, animācijas filmām un koncertiem, kā arī piecu populārāko kanālu - LTV1, LTV7, LNT, TV5 un Kanāls2 - raidījumu arhīvs, skatoties TV datorā. No 1.marta 16 Interneta televīzijas kanālus iespējams skatīties tiešraidē arī uz viedtālruņiem un planšetdatoriem.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Runcio- @ 2012.03.02 08:36

Sviests! Biju jau piereģistrējies sen atpakaļ, kad pirmo reizi uz testu palaida lattelecom.tv un domāju, ka tagad varēšu šo iemēģināt uz testa laiku uz savu HTC, bet nekā, "Tavs bezmaksas izmēģinājuma periods ir beidzies. Lai turpinātu skatīties, izvēlies piemērotāko piedāvājumu nākamajā lapā.".

#2 kriistaaaps @ 2012.03.03 11:35

Njā... LABĀK ieiet draugiem.tv kur vismaz par mūsu nacionalajiem laviešu kanāliem neplēš naudu! Šitie kaut arī jāraida mūsu kanalus būtu pa brīvu tāpat liek maksāt lai skatītos! Naudas kāsēji!

Vienīgais kā esmu iemanījies ir iztīrīt browserī kešu un piereģistrējies ar citu e-pastu uz to trial nedēļu un tā visulaiku NEMAKSAJOT var skatīties ja labi grib ;) tik cep visādus e-pastus, tīri kešu un registrejies :D

#3 Gestapo @ 2012.03.04 13:53

Nu ko var di**t... Sev ērtā laikā un vietā? Nez kāpēc manā ērtajā vietā neko nerād.