Datuve :: Eiropas Komisija noraida Baltkom sūdzību par Lattelecom

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 85

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 85

Datuve.lv video
Top.LV

Eiropas Komisija noraida Baltkom sūdzību par Lattelecom

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.08.22 17:47  

Eiropas Komisijas (EK) Konkurences ģenerāldirektorāts uzskata, ka nav pamata izmeklēšanas turpināšanai lietā par Baltkom sūdzību par iespējamu valsts atbalsta piešķiršanu SIA Lattelecom. Tādējādi Baltkom sūdzība Eiropas institūcijās pret Lattelecom tiesībām realizēt valsts pāreju uz ciparu TV apraidi uzskatāma par nepamatotu.

„Lattelecom uzvarēja atklātā konkursā, kurā tādas pašas tiesības piedalīties bija arī Baltkom. Diemžēl, nevēloties atzīt, ka uzvarējis labākais pretendents, Baltkom izvēlējās sūdzību stratēģiju. Par laimi, kompetentas iestādes spēj atšķirt graudus no sēnalām,” gandarījumu par šādu rezultātu pauž Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, izsakot cerību, ka Baltkom ar šo arī beigs sacerēt dažādas apmelojošas sūdzības par Lattelecom.

Atgādinām, ka Lattelecom nodrošina Virszemes ciparu TV apraidi Latvijā.

Šobrīd, vairāk nekā gadu pēc Latvijas pārejas uz ciparu TV apraidi, Virszemes TV skatās un lieto vairāk nekā 220 000 mājsaimniecību, liecina Lattelecom un tirgus un sociālo pētījumu aģentūras TNS Latvia dati.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Evers @ 2011.08.22 20:58

Kautkā pēdējā laikā modes kliedziens - būt lūzerim un kvankšķēt!

#2 kriiistaaps @ 2011.08.23 09:32

Njā Baltkoms.... Nja ok pirms gadiem 10, 15 ka parādijās kabeļTV u.c. tādas ''ārzemju'' ekstras baltkoms bij normāls, bet tagad pa šiem gadiem baltkomam NEKAS nav darīts tā uzlabošanā/interaktivitātē kā tikai pacelta ikmēneša maksa un pievienoti es teiktu BEZJĒDZĪGI kkādi poļu, itāļu kanāli kur attiecīgi protams runā valsts kanālu valodā..

Bļin ir dzīvoklī tas baltkoms(tākā nav mans dzīvoklis tad diemžel ar to jāsadzīvo) un jau pus gadu meiģinu pierunat atteikties no šitā sviestainā tv operātora un pāriet uz ltc.. jo baltkomam mums ir tā 'Extra' kabeļTV paka 13LS/men 94kanāli :D no kuriem 20 ir tikai vācu, itāļu, poļu valodās 40 kanali ir TIKAI krieviski(Un pietam puse ir 'free-over-air' kanāli, jo Īrijā sencīši caur šķīvi skatās tos pasus tikai ne baltijas reģiona ru kanālus bet krievu reģiona), 30 kanaliem var uzlikt arī angliski un 4 ir LV kanāli... Un būtībā te skatamies labi ja kādus 10-15 kanālus(jo tik daduz te ir kautcik normāli) PILNĪGS SVIESTS!

Ja ok baltkoms būtu normāls operātors ja ietu līdzi laikam un mūsdienīgumam nevis vēljoprojām ir iesprūdis 90to gadu laikā kad bij tā - jo vairak kanāli tev ir tajā kastē jo krutaks esi! un pofig ka puse  kanalu ir nezināmās valodās....
Viens liels kantoris kas ir domāts priekš krievu publikas jo viss pārsvarā tur darās krieviski un krievu kanāli arī dominē...
Cerams kad drīz pielauzīšu šeit  iemītniekus pāriet uz labaku, lētaku un kvalitatīvaku variantu! - Lattelecom iTV

#3 maiks @ 2011.08.23 12:34

Baltkom toč ir krievu kantoris, kad īrēju dzīvokli bija pieejama Baltkom "optika" 15mbit tāds murgs varēja pieslēgt tikai vienu datoru, ja gribēja divus, tad jāzvana un jāpiesaka, ievadīja fizikālās adreses datus un tad tik gāja nets, nerunājot par to ka gribēji pie vada pielikt čoma kompi uzreiz visa epopeja bija jāatkārto, bieži nets negāja, kad piezvana šiem saka ka viss iet vakarā būs meistars, tas nočakarējās 1 h un pasaka ka w7 vaina ka neiet, reāli tai pašā laikā uz ltc viss iet, un tie kantora darbinieki knapi LV valodā runā, kā parādījās ltc optika tā uzreiz pārslēdzu

#4 :P @ 2011.08.24 16:02

Diez ko teiktu LTC savā aizstāvība par pēdejo valsts iepirkuma konkursu 500tk. latu vērtībā. Konkursu anulēja, jo LTC nevinnēja.
Kukuļotāju kantoris un nekas vairāk.