Datuve :: Samsung piedāvā jaunus platjoslas mobilo sakaru risinājumus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 109

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 109

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung piedāvā jaunus platjoslas mobilo sakaru risinājumus

Ievietoja: Antra_F @ 2012.02.24 16:22  

Samsung Electronics, paredzot Eiropas LTE sakaru tirgus attīstības revolūciju, nozīmīgajā Mobile World Congress 2012 (MWC) izstādē Barselonā prezentēs savas jaunākās LTE sakaru standarta iekārtas un ar tām saistītās tehnoloģijas.

Šogad MWC izstādē Samsung prezentēs tirgū vismodernākos 4G LTE standarta produktus un risinājumus, kas sakaru pakalpojumu sniedzējiem ļaus samazināt kapitālieguldījumus un ekspluatācijas izmaksas, kā arī paplašināt tehnoloģiskās iespējas. Samsung iepazīstinās arī ar tīkla un pakalpojumu platformām, kas pakalpojumu sniedzējiem ļaus radīt jaunus ienākumu avotus, bet gala lietotājiem piedāvās plašāku pakalpojumu klāstu.

Līdz ar novatoriskajiem mobilo sakaru tīklu un, konkrētāk, LTE standarta risinājumiem, kas sevi jau veiksmīgi apliecinājuši ASV, Āzijā un Tuvajos Austrumos, Samsung turpina nostiprināt savas tirgus pozīcijas arī Eiropā.

Samsung Smart LTE tīkla risinājumi mobilās datu plūsmas apstrādei

Samsung Smart LTE tīkla risinājumi, izmantojot modernu apraides resursu pārvaldības tehnoloģiju ar centralizētu kontroli, spēj efektīvi apkalpot ļoti liela apjoma mobilo datu plūsmas. Smart LTE risinājums savu darbību uzsāka jau šī gada sākumā Seulā, Korejā, sekmīgi apliecinot savu augstvērtīgo veiktspēju un samazinātās tīkla uzturēšanas izmaksas.

Samsung SmartMBS bāzes stacija elastīgai sakaru tīklu darbībai

Samsung SmartMBS bāzes stacija ir unificēta platforma, kas atbalsta dažādas datu pārraides tehnoloģijas, sākot no LTE, TD-LTE un CDMA līdz pat HSPA+ un klasiskajam GSM standartam.

Samsung produktu klāstam nesen pievienoti arī modernizēti GSM standarta risinājumi, līdz ar to mobilo sakaru operatoriem patlaban ir pieejams pilns tehnoloģisko standartu klāsts vienā iekārtas risinājumā.

Plašākas iespējas jaunās pakalpojumu platformas lietotājiem

Lai gala lietotājiem piedāvātu vēl plašākas mobilo ierīču pielietojuma iespējas un sakaru operatoriem radītu jaunus ienākumu avotus, Samsung piedāvā vairākus jaunus risinājumus. Šogad MWC izstādē Samsung nodrošinās tiešraides demonstrāciju, kurā ikvienam būs iespēja salīdzināt pakalpojumu kvalitāti un datu caurlaidības līmeni starp esošajiem tīkla risinājumiem un Samsung jaunajām pakalpojumu platformām.

Samsung ir aktīvs LTE sakaru tirgus dalībnieks, kas, pateicoties tirgū spēcīgākajam Smart LTE tīkla risinājumam, veiksmīgi sadarbojas ar virkni pasaules lielāko mobilo sakaru operatoru. Pagājušajā gadā Samsung nodibināja specializētu organizāciju ENO (Europe Network Operations), kas kalpo kā kompānijas sakaru tīklu biznesa centrs Eiropā un 2012. gadā aktīvi kāpinās savas investīcijas un tirgus pozīcijas šajā reģionā.

Saistītie raksti