Datuve :: Samsung CES 2012 izstādē prezentē unikālas produktu inovācijas

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 108

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 108

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung CES 2012 izstādē prezentē unikālas produktu inovācijas

Ievietoja: Antra_F @ 2012.01.10 23:16  

Starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2012 Samsung Electronics prezentējis savu vīziju par patērētāju elektronikas industrijas nākotni, kas ietver plašu funkcionalitāti un unikālas inovācijas. Pilnveidojot visu savu produktu klāstu, Samsung plāno nojaukt robežas starp dažādām ierīcēm un to saturu, lai mūsu ikdiena būtu vienkāršāka un sniegtu ērtākas ierīču savietojamības iespējas.

Samsung prezentēja jauno, savstarpēji saistīto ierīču ekosistēmu, kas ietver plašu produktu klāstu, interaktīvu saturu un jaunus pakalpojumus. Tādējādi kompānija ir veiksmīgi izmantojusi savas unikālās līderpozīcijas televizoru, mobilo tālruņu, planšetdatoru, klēpjdatoru, kameru un mājsaimniecības iekārtu industrijā, lai visā plašajā produktu klāstā piedāvātu principiāli jaunas ierīču savstarpējās sasaistes un pielietošanas iespējas.

Starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2012 Samsung prezentē virkni ar jauniem, unikāliem produktiem, kas apliecina kompānijas līderpozīcijas kā pasaulē vadošajam patērētāju elektronikas novatoram. Daži no interesantākajiem produktiem un jaunievedumiem:

• Samsung ES9000 OLED televizors – CES Novatorisma balvas ieguvējs – mājas izklaides sistēmas centrs ar balss komandu atbalstu, sejas atpazīšanas tehnoloģiju un jauno, intuitīvo žestu vadības lietotājsaskarni.
• Samsung WB850 Smart kamera ar 21x optisko tālummaiņu un iebūvētu WiFi savienojumu.
• Premium klases klēpjdators - jaunais Samsung Notebook Series 9, kura elegantā metāla korpusa biezums ir vien 13 milimetri un svars nepārsniedz 1,19 kilogramus.
• Samsung Allshare Play pakalpojums sniedz iespēju neatkarīgi no atrašanās vietas koplietot vienu saturu starp visdažādākajām ierīcēm - televizoriem, planšetdatoriem, kamerām, mobilajiem tālruņiem un datoriem.

Izcila attēla kvalitāte un paplašinātas satura iespējas jaunajos Samsung televizoros
ES9000 ir Samsung pirmais OLED televizors, kas turklāt ir arī pasaulē lielākais Super OLED televizors, kas tiks ražots no viena stikla gabala. Ar 55 collu ekrānu un apbrīnojami plānu korpusu ES9000 piedāvā maksimāli reālistisku attēla kvalitāti, modernas vadības iespējas, Samsung Apps aplikācijas, 3D funkcionalitāti un vairākuzdevumu režīma atbalstu.

Samsung ES9000 gan 2D, gan arī 3D režīmā piedāvā nepārspējami košu un dzīvīgu attēlu. Salīdzinot pat ar labākajiem LED televizoriem, šis OLED televizors nodrošina neierobežotas attēla kontrasta iespējas, turklāt ar visprecīzāko krāsu attēlojumu. ES9000 televizora ekrāna apgaismojums tiek kontrolēts katrā ekrāna pikselī atsevišķi, tādejādi nodrošinot ļoti precīzus melnos un baltos krāsu toņus.



Samsung ES9000 televizors iezīmē arī jaunu izaugsmi Samsung dizaina tehnoloģijās. Tā kā Super OLED tehnoloģijas ekrāns sastāv no pašspīdošiem RGB pikseļiem, kuriem nav nepieciešams aizmugurgaismojums, tad televizora svars samazināts par 30%. Savukārt jaunā OLED televizora korpusa biezums ir mazāks par 8 milimetriem, kas ir aptuveni viena ceturtdaļa no klasiskā LED televizora.

Arī jaunie Samsung premium klases Smart LED un plazmas televizori ir piedzīvojuši vairākus būtiskus uzlabojumus un jaunievedumus. Televizoros iebūvētais 1 GHz divkodolu procesors nodrošina daudz ātrāku to darbību un atbalsta arī vairākuzdevumu režīmu, ļaujot, piemēram, sērfot internetā, vienlaikus lejupielādējot jaunas aplikācijas. Turklāt tagad visus Samsung televizorus ir iespējams kontrolēt ar žestu un balss palīdzību.

Ir ievērojami paplašināts arī Smart televizoros pieejamā satura klāsts ar Samsung Apps aplikāciju veikala platformas un Samsung Media Hub funkcijas starpniecību. Savukārt visus datus Samsung piedāvā saglabāt un koplietot savā privātajā datu mākoņservisā.

Samsung flagmaņu produkti no LED ES8000 un Plasma E8000 televizoru sērijām, kā arī ES7000 un ES6800 sērijas produkti jau ir saņēmuši CES 2012 Novatoriskā dizaina un inženierijas balvas kā atzinību par industrijā vadošajām inovācijām un dizaina risinājumiem.

Samsung saglabā savu LED televizoru minimālistisko stilu, un ekrāna apmale ir kļuvusi vēl šaurāka, sniedzot lielāku ekrāna platību. Turklāt ES8000 televizora modelis ir apgādāts ar jaunu, metālisku U formas balstu, kura dizains nodrošina arī teicamu stabilitāti. Samsung kā papildu aksesuāru piedāvā arī īpaši plānu sienas montāžas risinājumu, kas sastāv no skrūvēm un izturīgas stieples, kas televizoru ļauj piekarināt pie sienas gluži kā gleznu.

Līdz ar jaunajiem televizoriem Samsung prezentē arī jaunākos TV satura pakalpojumus, kas ievērojami paplašina televizora piedāvāto funkciju klāstu.

Allshare Play funkcija piedāvās 5 GB lielu datu uzglabāšanas vietu AllShare Cloud serverī, kur var augšupielādēt multivides saturu un pēc tam to koplietot ar AllShare Play atbalstu aprīkotos viedtālruņos, planšetdatoros un klēpjdatoros.
Family Story fotoalbums ļauj kārtot savas fotogrāfijas un skatīties slīdrādes televizora ekrānā. Turklāt lietotāji var arī viens otram atstāt zīmītes televizorā ar mobilā telefona, planšetdatora vai televizora palīdzību.
Media Hub funkcija sniedz augstāka līmeņa izklaides iespējas ar plašu filmu un TV pārraižu ierakstu izvēli. Jaunākie TV šovi būs pieejami jau dienu pēc to pirmizrādes, savukārt filmas būs skatāmas jau tajā pašā dienā, kad tās oficiāli nākušas klajā DVD formātā.

SMART kameru tehnoloģija
Vairāk nekā puse no aptuveni 2,5 miljardiem pasaulē esošo digitālo fotokameru īpašniekiem mēdz savas fotogrāfijas izvietot internetā un sociālajos tīklos. Savukārt pasaulē ir vairāk nekā 75 valstis, kur katrā ir vismaz 100 000 WiFi piekļuves punktu – šī bezvadu savienojuma tehnoloģija vēl nekad nav bijusi tik plaši pieejama. Tieši tāpēc Samsung ir radījis plašu SMART kameru klāstu ar WiFi savienojuma atbalstu, lai ikviens varētu pilnvērtīgi izmantot bezvadu komunikācijas tehnoloģijas priekšrocības

Pirmā no jaunā SMART kameru klāsta ir WB850F – ceļotājiem piemērota kamera ar 21x tālummaiņu. WB850F kamera ļauj radīt patiesi iespaidīgus un atmiņā paliekošus ceļojuma foto, kurus, izmantojot Social Sharing funkciju, var uzreiz augšupielādēt Facebook, Picasa vai Photobucket interneta vietnēs. Savukārt kameras BSI CMOS attēlveidošanas sensora tehnoloģija samazinās attēlu trokšņus un kropļojumus pat vājas gaismas apstākļos.



Samsung novatoriskās SMART WiFi tehnoloģijas nolūks ir mainīt veidu, kā lietotāji uzņem, koplieto un saglabā savas fotogrāfijas. Neatkarīgi no tā, vai fotografējat mājās vai atrodaties ceļojumā ar draugiem, Auto Backup un virtuālā Cloud glabātuve ļauj būt pārliecinātam par savu fotogrāfiju drošību un to, ka kameras atmiņā vietas nekad nepietrūks. Fotogrāfijas ar WiFi savienojumu var tikt nosūtītas draugiem vai ievietotas internetā, kā arī, izmantojot Allshare Play vai Microsoft SkyDrive pakalpojumus, ikviens uzņemtais attēls var tikt droši noglabāts mākoņserverī. Pat pazaudējot fotokameru, attēli būs drošībā.

Tāpat arī Samsung kamerās ietvertais WiFi savienojums ļauj uzņemtās fotogrāfijas automātiski pārsūtīt no kameras uz datoru to drošai saglabāšanai. Izmantojot viegli pielāgojamus iestatījumus, ir iespējams arī noteikt, kuras fotogrāfijas tiks automātiski saglabātas un augšupielādētas koplietošanai internetā.

Kad meistarība sastopas ar dizainu
Vēl Samsung šodien ir laidis klajā Series 9 klēpjdatoru, kas ir pasaulē plānākais un kompaktākais premium kategorijas klēpjdators. Reizē ar šo unikālo datoru ir prezentēti arī Series 5 ULTRA klēpjdatori, kas par spīti kompaktajiem izmēriem ir apveltīti ar teicamiem jaudas parametriem.

Jaunais Series 9 klēpjdators ir īpaši radīts patērētājiem, kas alkst pēc pašas augstākās kvalitātes produktiem ar unikālu dizainu. Jaunais Series 9 klēpjdators var lepoties ar pasaulē plānāko un kompaktāko korpusu 13 un 15 collu klēpjdatoru kategorijās. Tā unikālais dizains un jaunākie tehniskie risinājumi izmaina līdzšinējos uzskatus par to, kādam ir jābūt premium kategorijas klēpjdatoram. Īpaši plānās sastāvdaļas ir izgatavotas speciāli Series 9 klēpjdatoram un ar augstu precizitāti iestrādātas ierīces viengabala korpusā.



Samsung Series 9 klēpjdatora ātrdarbību nodrošina otrās paaudzes Intel Core i5 procesors ar operatīvo atmiņu līdz pat 8 GB un 128 GB ietilpības SSD disku. Jaunais klēpjdators ir pieejams ar 13 un 15 collu ekrānu, attiecīgi mazākā datora biezums ir vien 12,9 milimetri, bet svars – 1,19 kilogrami, savukārt lielākā datora korpusa biezums ir 14,9 milimetri, bet svars – 1,49 kilogrami.

Arī jaunais Series 5 ULTRA klēpdators ir gan viegls, gan jaudīgs – tā vieglajā korpusā ir iestrādāts Intel Core i5-2467M procesors ar līdz pat 8GB paplašināmu operatīvo atmiņu un Diskeeper ExpressCache sistēma, kas ļauj ievērojami palielināt datora ātrdarbību, izmantojot tajā uzstādīto 16 GB iSSD disku. Līdz ar iSSD disku datorā tiek uzstādīts arī standarta 500GB ietilpības cietais disks (būs pieejama arī komplektācija ar 128 GB SSD vai 256 GB SSD disku). Ar Samsung Series 5 ULTRA klēpjdatoru darbu no pilnībā izslēgta stāvokļa var uzsākt vien 20 sekundēs, bet, lai „atmodinātu” to no miega režīma, ir nepieciešamas tikai 2 sekundes.

Lai arī pavisam nesen savu attīstību sāka datu glabāšanas pakalpojumi mākoņserveros, tomēr pagaidām lietotāji dod priekšroku savu datu glabāšanai cietajos diskos. Tieši tāpēc jaunie Series 5 ULTRA 14 collu klēpjdatori ir pieejami komplektācijā ar līdz pat 1TB ietilpības cietajiem diskiem.

Saistītie raksti