Datuve :: Jaunais HP viss-vienā galddators sniedz nepārspējamu veiktspēju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 133

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 133

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunais HP viss-vienā galddators sniedz nepārspējamu veiktspēju

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.08.22 17:44  

HP paplašinājis augstākās kvalitātes biznesa galddatoru klāstu ar nozarē pirmo viss-vienā galddatoru, kas aprīkots ar otrās paaudzes Intel® CoreTM vProTM tehnoloģiju. Šī tehnoloģija sniedz samazinātu dīkstāves laiku, pateicoties attālinātajai IT pārvaldībai. Datoram ir par 40 procentiem labāka veiktspēja un par 15 procentiem ātrāka piekļuve cietajam diskam.

Gludais un kompaktais HP Compaq 8200 Elite All-in-One Business galddators ir piemērots uzņēmumiem un publiskā sektora klientiem. Modelis piedāvā stabilu veiktspēju, augsta līmeņa drošību un attālināto pārvaldību, kā arī sadarbības rīkus, kas ļauj uzņēmumiem savienoties ar kolēģiem birojā, citur pilsētā vai pat zemeslodes pretējā pusē.


“Vēl viens industrijas jaunums Elite klases galddatoru saimē demonstrē mūsu uzticību tehnoloģiskai izcilībai un izceļ mūsu līderpozīcijas drošā, uzņēmumu līmeņa skaitļošanā,” saka Čarls Snaimens (Charl Snyman), HP EMEA reģiona Personālo sistēmu grupas viceprezidents. “HP Compaq 8200 Elite All-in-One nodrošina nepārspējamas aparatūras un programmatūras inovācijas par labu viss-vienā produktu kategorijai.”

Gluds, elastīgs dizains un virtuālās biznesa sadarbības rīki
HP Compaq 8200 Elite All-in-One ir 58,4 cm (23”) diagonāles Full HD monitors ar LED aizmugurapgaismojumu, kā arī iebūvēta tīmekļkamera, mikrofons un skaļruņi optimizētai attālinātai komunikācijai. SRS Premium skaņas tehnoloģija sniedz attīrītu skaņu kopā ar telpiskuma efektu. Datorā iekļauts HP Virtual Rooms, kas vienotā, ērti lietojamā tiešsaistes konferenču centrā ļauj uzņēmumiem organizēt lietišķās prezentācijas, personāla sapulces, mācību nodarbības.

HP Elite klientu atbalsts pastāvīgai kvalitātei un uzticamībai
HP Compaq 8200 Elite All-in-One standartā nodrošina trīs gadu garantiju, pieejami next-day, on-site garantijas servisi. Produktam uzlabots lietotāju atbalsts HP Total Care un HP Care Pack pakalpojumiem, piedāvājot paplašinātus servisa līgumus, tādējādi sekmējot maksimālu investīciju atdevi. Nesen ieviestais HP Elite Premium Support pakalpojums piedāvā akreditētus tehniskos profesionāļus, garantējot ātrus un padziļinātus problēmu risinājumus HP Elite produktiem.


Intelektuāla veiktspēja, iebūvēti drošības risinājumi, maksimālas konfigurācijas iespējas
Pirmais viss-vienā papildinājums HP Compaq 8200 Elite Desktop līnijai - HP Compaq 8200 Elite All-in-One modelis - atbalsta jaunākos Intel® procesorus un Intel® Q67 Express mikroshēmojumu, lai maksimizētu veiktspēju, kā arī pielieto Intel® Turbo Boost 2.0 un Intel® Hyper-Threading tehnoloģijas integrētās grafikas darbības uzlabošanai vairākuzdevumu režīmos. Atvieglojot izvietošanu un pārvaldību, jaunais 8200 Elite All-in-One ir apgādāts ar Intel Standard Manageability un HP BIOS funkcijām, kā arī Intel® vPro™ tehnoloģiju, kas pieļauj attālinātu PC vadību un problēmu risināšanu.

HP Compaq 8200 Elite All-in-One ietver arī virkni advancētu HP Elite klases drošības instrumentu, kas palīdz aizsargāt svarīgus uzņēmējdarbības datus. To skaitā ir iebūvēta drošības mikroshēma, kas savietojama ar TPM 1.2 standartu aparatūras bāzētai šifrēšanai, kā arī pastiprināti personālās drošības līdzekļi, kas iekļauti pilnajā HP ProtectTools paketē, iekļaujot HP DriveLock, HP Digitalpass un HP Face Recognition.

HP Compaq 8200 Elite All-in-One atbalsta līdz 8 GB DDR3 SDRAM PC3-1333 sistēmas atmiņu, satur divus atmiņas slotus, mini PCI Express (PCIe) slotu un diskdziņu nišu (drive bay), padarot galddatoru piemērotu biznesa klases klientiem, kuriem nepieciešamas maksimālas konfigurācijas iespējas, datu glabāšanas un failu kopīgošanas elastība. Kā izvēles variants tiek piedāvāts arī paplašinātais pusvadītāju disks Solid State Drive (SSD) ātrākai piekļuvei datiem, klusākai un vēsākai darbībai, kā arī ilgākam darbmūžam, salīdzinot ar standarta cietajiem diskiem.

Elite standarta energoefektivitāte samazinātai oglekļa ietekmei
HP Compaq 8200 Elite All-in-One ir piešķirts ENERGY STAR® sertifikāts un EPEAT® Sudraba reģistrācija. Saaudzējot vidi, tas piedāvā par 87% efektīvāku energobarošanu. Modelim ir HP Power Assistant ar ieslēgtu S3 miega režīmu, pilna temperatūras kontrole ar temperatūras sensoriem, kā arī ventilatoru apgriezienu un jaudas pārvaldības iespējas.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Gestapo @ 2011.08.22 17:49

HP būs nākamais kuru Apple iesūdzēs tiesā par dizaina zagšanu :D

#2 Jēpis @ 2011.08.22 18:12

Protams, tādi sīkumi par ko "ir par 40 procentiem labāka veiktspēja un par 15 procentiem ātrāka piekļuve cietajam diskam"  solīdos rakstos nav jāuzrāda. Nu i naff shitos bezsakarīgos preses relīžu pārrakstus - dzēšu laukā Datuve no bukmarkiem.
Lai veicas ar lasītājiem, kurus šis bezsakars apmierina!

#3 Dzoks @ 2011.08.22 21:05

No priekšas vēl tā neko,bet palūkojoties uz aizmuguri-tirpas skrien pār kauliem. Nu kāpēc nevar piestrādāt pie visa?Un brīnās ,ka Apple liek visiem iekšā.

#4 KurMisss @ 2011.08.22 21:10

Mana lielākā problēma slēpjas tieši prikšā. Un tas ir pretīgais glossy skrīns. Sēžu pie diezgan līdzīga, tik dažu paaudzi vecāka kompja. Jauda pietiek, bet ekrāns gan kretinē.

#5 ansis petene @ 2011.08.23 01:48

omg, kāds corporate bulshit texts

#6 Lamzaks @ 2011.08.25 10:21

Procenti salīdzinājumā ar ko?
Kārtējā pajolorientētā tufta.

#7 ordo-lucian @ 2011.09.01 14:56

Tīrākā MAC kopija, tikai melnā krāsā! Drošvien tagad apple sudzēs tiesā arī HP.