Datuve :: HP atzīts par līderi daudzfunkciju drukas iekārtu un printeru tirgus pārskatā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 69

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 69

Datuve.lv video
Top.LV

HP atzīts par līderi daudzfunkciju drukas iekārtu un printeru tirgus pārskatā

Ievietoja: Antra_F @ 2011.12.05 01:36  

HP ieņem līderpozīciju jaunākajā Gartner Magic Quadrant pārskatā par daudzfunkciju drukas iekārtām un printeriem visā pasaulē.

Neatkarīgā IT un pētījumu konsultāciju sniedzēja Gartner pārskatā tehnoloģiju ražotāji tika vērtēti pēc to “spējām radīt” un “vīzijas pilnības”. Saskaņā ar Gartner ziņojumu, tipiska ofisa printera tradicionālie kritēriji, piemēram, drukas ātrums vai izdrukas kvalitāte, mūsdienās dod ceļu jauniem kritērijiem - tehnikas spējai integrēt un izvietot programmatūras aplikācijas, kas to sasaista ar uzņēmuma dokumentu pārvaldības sistēmām. Attālās pārlūkošanas iespējas, diagnostika, aizsardzība, mākoņdruka un citi faktori kļūst par patiesajiem atšķirības iemesliem.

HP stratēģiskie ieguldījumi šajās jomās ir ļāvuši uzņēmumam radīt inovatīvu daudzfunkciju drukas iekārtu un printeru klāstu. Šīs iekārtas un printeri tiek papildināti ar virkni dažādu aplikāciju un risinājumu.
Patērētāji un uzņēmumi spējuši efektīvi sakārtot savu informācijas un dokumentu darba plūsmu, izmantojot HP mākoņdrukas iespējas un ar internetu savienotās drukas iekārtas. Tās ir pilnveidojušas darbplūsmu un palielinājušas drošību, tādējādi ļaujot paaugstināt produktivitāti un samazināt izdevumus.

HP Open Extensibility Platform un FutureSmart Firmware nostiprina uzņēmuma līderpozīciju daudzfunkciju drukas iekārtu un printeru ražošanā, atvieglojot HP un trešo pušu risinājumu attīstību un izvietošanu. Abi risinājumi ļauj klientiem ātri un viegli atjaunot, rīkoties un paplašināt drukas iekārtu potenciālās iespējas ar jaunākajiem risinājumiem un aplikācijām.

“Mēs uzskatām, ka šāda atzinība apstiprina ne tikai HP ieguldījumu drukas nozarē, bet arī mūsu stratēģiju - nodrošināt klientiem iespēju ar šīm ierīcēm gūt reālu, konkurētspējīgu labumu,” skaidro Rons Kohlins (Ron Coughlin), LaserJet risinājumu grupas HP vecākais viceprezidents.

Par Gartner Magic Quadrant

Magic Quadrant ir grafisks tirgus attēlojums noteiktā laika periodā. Tas attēlo Gartner analīzi par to, kā ražotāji izpilda dažādus kritērijus, ko noteicis Gartner. Gartner neatbalsta ražotāju, preci, vai pakalpojumu, kas iekļuvis „maģiskajā kvadrantā”, ka arī neiesaka tehnoloģiskajiem lietotājiem tikai tos produktus, kas iekļuvuši kvadrantā „Leaders”. Magic Quadrant iecerēts tikai un vienīgi kā pētniecības rīks un nav paredzēts kādām reālām darbībām. Līdz ar to Gartner noliedz visas garantijas saistības, kuras varētu būt radušās sakarā ar pētījumiem, ieskaitot paaugstinātu pieprasījumu, vai produktu noderīgumu noteiktiem mērķiem.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Juris Karībs @ 2011.12.05 19:12

man patīk HP draiveri.
pamēģini printeri iespraust citā usb portā - iesējams uzreiz būs jāmeklē instalācijas disks, bet vispirms jāatinstalē vecais draiveris