Datuve :: HP atklāj pasaules plānāko portatīvo datoru

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 78

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 78

Datuve.lv video
Top.LV

HP atklāj pasaules plānāko portatīvo datoru

Ievietoja: OskarsM @ 2016.04.05 21:24  

HPSpectre

Jaunais HP dators Spectre ir plānāks par 1,2 centimetriem un sver mazāk par 2,5 mārciņām, kā rezultātā tas ir plānāks un vieglāks par 13 collīgo MacBook Air.

HP Spectre ir ar spīdīgā vara krāsā, tādējādi uzmanību liekot pievērst zelta krāsas cienītājiem, kā arī tiem, kuri priekšroku dod ierīcēm, kas izskatās kā dārglietas.

Protams, šis portatīvais dators ne tikai izceļas ar skaistu un interesantu vizuālo noformējumu, bet arī ar jaudu, kas nebūt nav slikta: Spectre ir aprīkots ar Intel Core i7 procesoru, 8GB atmiņu, un aptuveni 10 stundas akumulatora kalpošanas laiku bez atkārtotas uzlādes. Tāpat ir arī padomāts par mūzikas cienītājiem, jo par Spectre audio kvalitāti parūpējās Bung & Olufsen elektronikas kompānija.

HP Spectre portatīvā datora dizains tika veidots tā, lai konkurētu ar citiem klēpjdatoriem - tas maksā 1170 ASV dolārus.

HP kompānijai ir vajadzīgs jauns efektīvs vilnis, lai uzlabotu savus finansiālos rādītājus, jo kā paziņoja paši HP - 2015.gada pēdējos trijos mēnešos kompānijas klēpjdatoru pārdošanas apjomi ir samazinājušies par 11%, un tanī pašā laikā galda datori - par 14%. Tomēr HP kompānija cer mainīt situāciju ar jaunāko klēpjdatoru Spectre.

HP Spectre varēs iepriekšpasūtīt caur HP (HPQ) un Best Buy (BBY) jau no 25.aprīļa.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Haiduk @ 2016.04.06 01:25

jā, jā, jaudīgs! kkāds ULV  kvadrātā (5W) :D uzlodēts budžeta i7 tik plānā - tas ir skaidrs, bet autoram gan noteikti nē - ja tā nokliedzas.