Datuve :: HP kompānija apgalvo, ka viņu ultra plānais dators būs vēl plānāks par Apple ražoto

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 76

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 76

Datuve.lv video
Top.LV

HP kompānija apgalvo, ka viņu ultra plānais dators būs vēl plānāks par Apple ražoto

Ievietoja: OskarsM @ 2016.04.05 10:00  

HP

Sekojot Apple MacBook un MacBook Air attīstības gaitai pēdējos gados - HP kompānija tic, ka to jaunākie portatīvie datori spēs kļūt par līderiem aparatūras un dizaina ziņā.

Runājot par The Wall Street žurnālu pirms jaunā premium klēpjdatora atklāšanas otrdien, HP personālā datora priekšnieks Rons Koflins (Ron Coughlin) stāstīja: "Gadiem ilgi Apple kompānija ir bijusi kā inovatori un inovāciju vadītāji, bet tagad HP to mainīs, pārņemot šo stafetes kociņu savās rokās".

Tas no HOP puses izklausās diezgan drosmīgi izteikts apgalvojums,, kaut gan kompānija var justies droši, jo tā saņēma vairākus apbalvojumus Consumer Electronics Show pasākuma laikā par savu Elitebook Folio.

Portatīvā datorā, kuru var apskatīt augstāk, biezums ir mazāks pat par puscollu (aptuveni 1,2 cm), un HP plāno to padarīt vēl plānāku šīs nedēļas debijā. Tas būs plānāks par Apple MacBook portatīvo datoru, kas jau gandrīz ir tik pat plāns un viegls kā planšetdators. Interesanti, taču vai HP plāni portatīvo datoru padarīt vēl plānāku par dažiem milimetriem gala rezultātā radīs kaut kādu atšķirību? Atliek vien gaidīt un vērot.

Taču jāatzīst, ka HP kompānijas kareivīgā runa ir drosmīga zīme attiecībā uz konkurenci portatīvo datoru dizainu. Tai pašā laikā Lenovo, Microsoft, Apple un Google izstrādā hibrīda un pārveidojamu dizainu, savukārt Dell sevi ir apliecinājis kā parasto Windows klēpjdatora līderi ar savu XPS 13.

Tādējādi ne velti cilvēki dod priekšroku vienkāršībai - klēpjdatoram, kas vienkārši darbojas kā klēpjdators - tādēļ Apple pērn cilvēkus iepazīstināja ar vēl vienkāršāku un svaigāku MacBook portatīvo datoru, un tagad HP gatavojas uzburt jaunu dvesmas vilni ar savu jaunāko aparatūru.

HP savu jaunāko klēpjdatoru atklās jau otrdien Verseļā noetiekošajā International Luxury Conference pasākumā, kas norisināsies no 5.-6. aprīlim. Taču nešķiet, ka HP portatīvais dators būs tik ievērojams tirgū, lai dominētu. Kā izteicās NPD analītiķis Stīvens Beikers (Stephen Baker): " Izaicinājums to padarīt par ļoti, ļoti plānu un vieglu produktu ir kā viegls un ļoti plāns segments, pēc kā tiekties". Tomēr šāds apgalvojums varbūt pat nāk tikai par labu HP, ja viņi spētu sevi pierādīt kā inovāciju un dizaina līderi.

Saistītie raksti