Datuve :: HP radījis īpaši jaudīgus galddatorus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 103

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 103

Datuve.lv video
Top.LV

HP radījis īpaši jaudīgus galddatorus

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.09.12 10:37  

HP prezentējis jaunus galddatorus, kas piedāvā intuitīvu skārienjutīgo tehnoloģiju pieredzi, kā arī nepārspētu jaudu un ātrumu.

“HP ir Windows vidē bāzēto datoru līderis pasaulē un nostiprina savas tirgus pozīcijas ar jauniem uzlabojumiem produktu klāstā - stilīgo viss-vienā HP TouchSmart 520 un neiedomājami jaudīgo HP Pavilion HPE Phoenix,” skaidro Čārls Snaimens (Charl Snyman), HP EMEA reģiona Personālo sistēmu grupas viceprezidents. “Šie izstrādājumi ir ar jaunām novatoriskām funkcijām, kuras radītas, domājot par lietotājiem, un kuras uzsver HP ilgtermiņa apņemšanos ražot tikai kvalitatīvu preci, kas apmierinātu mūsu klientu dažādās vajadzības un prioritātes.”

Jaunais TouchSmart 520 ir moderns viss-vienā tipa galddators, kas nodrošina lietotājiem daudzpusīgas multimediju un skārienjutīgo tehnoloģiju iespējas. NPD grupas dati apliecina, ka jūlijā 34 procenti no klientu iegādātajiem galddatoriem bijuši tieši viss-vienā tipa galddatori. Lai atbalstītu tirgus segmenta pieaugumu, HP piedāvā plašu displeja izmēru spektru, kā arī tādas premium klases iespējas kā daudzpunktu skārienjutīga ekrāna atbalstu.


Turpretī HP Pavilion HPE Phoenix ir īpaši ātrs galda datortornis, kas izstrādāts darbam ar tādām resursietilpīgām aplikācijām kā spēles vai digitālā jaunrade.

Skārienjutīgo datoru izcilība
58.4 cm (23”) lielais viss-vienā HP TouchSmart 520 dators ir izstrādāts patērētājiem, kuri pieprasa augstākās klases multimediju un skārienjutīgo tehnoloģiju iespējas. Datoru raksturo skārienjutīgo programmu komplekts, autonoms, grozāms displejs un pietiekami daudz vietas starp korpusu un displeju, lai tajā varētu paslēpt klaviatūru, kad tā netiek lietota. Tas aizņem mazāk vietas, taču energopatēriņš un multimediju iespējas ir līdzvērtīgas tradicionālajiem datoru risinājumiem ar atsevišķu monitoru.


Jaunākā HP TouchSmart programmatūras versija nodrošina patlaban visintuitīvāko un pilnīgāko skārienjutīgo pieredzi. Lietotāji var ērti piekļūt Windows programmām, darbvirsmas ikonām, skārienjutīgām aplikācijām savā darbvirsmas vidē. Papildus lietotāji ar HP LinkUp tehnoloģiju var izmēģināt piezīmjdatoru saturu un aplikācijas uz TouchSmart Maģiskā molberta (Magic Canvas) komfortablākam, aizraujošākam un ražīgākam darbam ar datoru.
Uz jaunā TouchSmart 520 mūzikas cienītāji varēs baudīt elitāru skaņas kvalitāti, pateicoties HP un Beats by Dr. Dre™ kopīgi radītajai augstas veiktspējas skaņas tehnoloģijai Beats Audio™.


Veiksmīgs dizains, liela veiktspēja
HP jaudīgākais plaša patēriņa galddators HP Pavilion HPE Phoenix ir prasmīgi izstrādāts, lai nodrošinātu neticamu veiktspēju resursietilpīgām lietojumprogrammām. Lietotāji novērtēs pirmklasīgā galddatora ievērojamo ātrumu, paplašināšanas iespējas un īpaši mūsdienīgu dizainu.
Procesori ļauj bez problēmām strādāt daudzuzdevumu režīmā ar vairākām programmām, tajā skaitā ar spēlēm un augstas izšķirtspējas video un fotogrāfiju apstrādes programmatūru.

HP Pavilion HPE Phoenix ir līdz 16GB DDR3 tipa operatīvā atmiņa, kas ļauj lietotājam maksimāli izmantot PC resursus, bet diskrētās 250W grafikkartes nodrošina augstākās klases video veiktspēju un attēla kvalitāti 3D spēlēm un vairākiem ārējiem displejiem. Tāpat kā HP TouchSmart 520, arī Pavilion HPE Phoenix nodrošina kvalitatīvu skaņu ar Beats Audio™ tehnoloģiju.

HP Pavilion HPE Phoenix ir apgādāts tikai ar bāzes programmatūru, lai ļautu lietotājiem pašiem personalizēt savu datoru ar svarīgākajām lietojumprogrammām.

Cenas un pieejamība

— TouchSmart 520 PC būs pieejams oktobra sākumā par cenu €699 (Ls 495).
— HP Pavilion HPE Phoenix PC būs pieejams oktobra sākumā par cenu, sākot ar €999 (Ls 708).

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Opera @ 2011.09.12 15:04

Apple diktē visu :)

#2 mac_beton @ 2011.09.12 16:19

apple vispar nestav klat sitadam, piedevam vini ir 2x dargaki par siem hp

#3 kūns @ 2011.09.12 17:35

"Nodrošina pieredzi" - kuram garīgajam invalīdam dotas tiesības kropļot latviešu valodu?

#4 expiorer @ 2011.09.12 19:31

Man reiz bija viens dators, kurš nekādu lielo "pieredzi" nenodrošināja, jo neslēdzās iekšā. Valoda nemaz tik traki nav sakropļota, vienkārši frāzes ir izvēlētas pēc Googles tulka ieteikumiem.

#5 Sternwolf WWW @ 2011.09.12 20:31

ko tik lēts

#6 LG propāna gāze @ 2011.09.12 21:25

Iepuvušais ābols var iet atpūsties

#7 ābolzinis @ 2011.09.12 22:03

Kas reāli ikdienā palietojis Mac, tas pat nepirstu šitā vīrusu perēkļa virzienā. :)

#8 Bekse @ 2011.09.12 23:08

Esmu lietojis un joprojām litoju tikai vajadzības spiests - Apple izstrādājumu besī...

#9 expiorer @ 2011.09.13 09:07

Tā pat kā laucinieki ar pilsētniekiem strīdas.
Vieni saka: "Pie mums ir pieejams viss un daudz"
Otri saka: "Bet pie mums ir svaigāks gaiss un mazāk sūdu"

Abi loši - būtu sēdējuši katrs savā bedrē un klusējuši nevis vazājušies apkārt kā tie zombētie kristības sludinātāji melnos uzvalciņos un katrā vietā apstājas, lai pateiktu garāmgājējiem cik viņu dievs ir labāks par citu dieviem.

#11 wiesturs @ 2011.09.13 23:45

intuitīvu skārienjutīgo tehnoloģiju - gribi redzeet ko tavs draugs eed vakarinaas paskaties uz vinna ekraana.

#12 Phar @ 2011.09.14 10:46

"diskrētās 250W grafikkartes" - apgaismojiet mani, kas tās ir? Vairākas? 250W ir kas, jauda vatos vai mistisks modeļa nosaukums? Kāpēc normālam galda PC grafikkartei (lol) jābūt diskrētai?

#13 Phar @ 2011.09.14 10:56

Ok, nelika mieru tas, kā vārds "diskrēts" var būt attiecināms un grafisko karti - paskatījos skaidrojošajā vārdnīcā:
diskrēts;   diskrēts lielums - 1) diskrēts lielums;  
 Svešvārdu vārdnīca. Jumava
 - Izcelsme - latīņu discretus ‘atdalīts’.
 - 1. Pārtraukts, sadalīts.
 - 2. Tāds, par ko parasti nemēdz atklāti runāt; tāds, kas neizpauž noslēpumus.

Tagad, skaidrs, kāpēc nekas vairāk par šo brīnumu nav teikts. Šiem datoriem ir noslēpumainas kartes par kurām nemēdz atklāti runāt. Atklāts gan paliek jautājums kāpēc. Pārākie sūdi?

#14 zz @ 2011.09.14 11:42

Phar rakstīja:

"diskrētās 250W grafikkartes" - apgaismojiet mani, kas tās ir? Vairākas? 250W ir kas, jauda vatos vai mistisks modeļa nosaukums? Kāpēc normālam galda PC grafikkartei (lol) jābūt diskrētai?

Arī radās jautājums, kas tā par mistisko karti.