Datuve :: HP iepazīstina ar jaunumiem drukas nozarē

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 94

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 94

Datuve.lv video
Top.LV

HP iepazīstina ar jaunumiem drukas nozarē

Ievietoja: Antra_F @ 2011.11.03 19:05  

Informācijas tehnoloģiju ražotājs HP prezentējis jaunas daudzfunkciju drukas ierīces mājas lietotājiem, kā arī maziem un vidējiem uzņēmumiem. Jaunumu klāstā ir 3D skeneris HP TopShot, dizaina printeris HP Envy 110, kā arī vairāki Photosmart tintes printeri. Visas jaunās ierīces atbalsta inovatīvās ePrint un AirPrint funkcijas.

HP TopShot LaserJet Pro M275 ir pirmais daudzfunkciju lāzerprinteris nozarē, kas piedāvā objektu un dokumentu trīs dimensiju skenēšanu. HP TopShot Scanning ir revolucionāra tehnoloģija, kas fiksē dokumenta vai objekta attēlus sešās dažādās pozīcijās - no dažādiem leņķiem un atšķirīgos gaismas apstākļos -, nodrošinot izcilas kvalitātes viengabalainu attēlu. Kamerā izmantota augstas kvalitātes optiskā lēca un augstas izšķirtspējas sensors.
HP dizaina sasniegums - HP ENVY 110 e-All-in-One - ir kompakts un moderns printeris bezvadu drukai. Jaunajam printerim ir lakonisks dizains, gluds, balts korpuss un īpaši klusa darbība, tādējādi to var izmantot arī vietās, kur ir īpašas prasības pret skaņas līmeni. HP ENVY 110 lietotāji no jebkuras vietas, kur pieejams internets, var piekļūt savam iecienītajam tīmekļa saturam, izmantojot printera piedāvātās drukas aplikācijas. Īpaši ērta funkcija ir arī automātiskā papīra padeves tvertne, kas izbīdās, kad tas nepieciešams, un pēc drukas darbu beigām tiek automātiski ievilkta atpakaļ.



Jaunumu vidū ir arī vairāki uzlaboti tintes daudzfunkciju printeri – HP Photosmart 5510 e-All-in-One, HP Photosmart 6510 e-All-in-One un HP Photosmart 7510 e-All-in-One. Jaunie Photosmart sērijas printeri nodrošina laboratorijas kvalitātes fotogrāfiju izdrukas, kā arī vieglu un izdevīgu ikdienas dokumentu druku.

Visi jaunie Photosmart, TopShot LaserJet Pro un ENVY e-All-in-One printeri ir aprīkoti ar mobilās drukas inovācijām - HP ePrint un AirPrint. HP ePrint ļauj drukāt dokumentus un fotogrāfijas praktiski no jebkuras mobilās ierīces ar interneta pieslēgumu, sūtot drukas darbu tieši uz printera e-pasta adresi, turpretī Apple AirPrint tehnoloģija ļauj drukāt no Apple iOS ierīcēm bez nepieciešamības uzstādīt draiverus. Turklāt jaunajiem ENVY un Photosmart printeriem ir HP Auto Wireless Connect funkcija, kas automātiski izveido printera bezvadu savienojumu ar datoru.

HP Photosmart 5510 e-All-in-One ir vispieprasītākais HP Photosmart printeris ar atsevišķām tintes kasetnēm. Printerim ir 6,1 cm liels skārienjutīgs ekrāns, kas atvieglo printera izmantošanu un druku bez datora.

HP Photosmart 6510 e-All-in-One ir kompakts printeris, kas lietotājiem sniedz pieeju tīmeklim ar populāru drukas programmu palīdzību. Tāpat iespējams izvēlēties, kad un kur drukāt – tieši no 8,9 cm lielā skārienjutīgā ekrāna, izmantojot bezvadu savienojumu vai atrodoties ceļā. Printeris ietaupa lietotāja laiku ar automātisko foto padevi un ērtu divpusējo druku.

HP Photosmart 7510 e-All-in-One ir veidots lietotājiem, kuriem nepieciešams augstākās klases viss-vienā printeris. Tīmekļa saturam var piekļūt ar populārām aplikācijām uz iespaidīga 10,9 cm (4,33”) skārienjutīga ekrāna ar žestu atbalstu. Premium klases daudzpusība nodrošina divpusējo druku, automātisko dokumentu padevi un iespēju nosūtīt faksus bez telefona līnijas ar eFax funkciju.

Cenas un pieejamība

— HP TopShot LaserJet Pro M275 būs pieejams 2012. gada februārī par aptuveno cenu € 339.
— HP ENVY 110 e-All-in-One ir pieejams par aptuveno cenu 165 Ls.
— HP Photosmart 5510 e-All-in-One pieejams par aptuveno cenu 69 Ls.
— HP Photosmart 6510 e-All-in-One pieejams par aptuveno cenu 105 Ls.
— HP Photosmart 7510 e-All-in-One pieejams par aptuveno cenu 135 Ls.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 expiorer @ 2011.11.03 20:14

forš virsraksts un aizraujoša bilde - iešu googlē atrast kādu info par šito.
vietējie teksta palagi kaut kā nepiesaista.

piemēram
"HP Photosmart 5510 e-All-in-One ir vispieprasītākais HP Photosmart printeris ar atsevišķām tintes kasetnēm. Printerim ir 6,1 cm liels skārienjutīgs ekrāns, kas atvieglo printera izmantošanu un druku bez datora"
var uzrakstīt 5x īsāk.
* atsevišķas tintes kasetes
* 6,1 cm skārienjūtīgs ekrāns
kāpēc visu vajag atšķaidīt ar 80% ūdeni?

#2 bcr @ 2011.11.05 10:26

Neesi nu tik kritisks. Aceries cik % cilvēka ķermeņa veido H2O? Un tev patiktu visu laiku ēst neko nepiedzerot klāt? Diezin vai.

Ir ok. Normāls PR raksts un katrs paņem to ko viņam vajag. Ja gribās ātrāk vai sasusāk, tad RSS vai kā citādi.

Turklāt vēl aiz vien lielākā daļa lietotāju ir tādi, kam vajag paskaidrot sīkāk un mierīgāk, nevis tikai technical specs un aiziet!

#3 expiorer @ 2011.11.05 11:50

uzraku visu internetu un neatradu nekur reālu faktu, ka tas aparāts spēj dot 3D rezultātu jebkādā formātā.
=> bcr - joks par ūdeni bija vietā

#4 Zimbabwe @ 2011.11.07 13:34

Vi'ņš jau neprintē 3D bildes, bet ieskanē 3D objektu - cik saprotu, no 6 dažādiem leņķiem, lai objekts izskatās maksimāli telpisks, bez ēnām utt.

expiorer rakstīja:

uzraku visu internetu un neatradu nekur reālu faktu, ka tas aparāts spēj dot 3D rezultātu jebkādā formātā.
=> bcr - joks par ūdeni bija vietā

#5 Zimbabwe @ 2011.11.08 11:30

Droši vien tiem, kas grib ebay pārdot preces ar smukām bildēm :D

Tomasss rakstīja:

Un tas ir vajadzīgs kam?.. :)

#6 HP prineris @ 2011.11.08 16:24

Pērkat, pērkat HP tinteniekus, nonožēlosiet...
Vaaahaaahaaaahaaaaahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................