Datuve :: HP laidis klajā HP Slate 2

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 76

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 76

Datuve.lv video
Top.LV

HP laidis klajā HP Slate 2

Ievietoja: Antra_F @ 2011.12.02 14:19  

HP laidis klajā HP Slate 2 planšetdatoru ar daudzskārienu funkcionalitāti, vairākuzdevumu režīmu un iebūvētiem drošības risinājumiem.

HP Slate 2 ir pilna apjoma Microsoft Windows® vide un tas sver tikai 0,68 kg, tādējādi nodrošinot profesionāļus ar elastīgu satura radīšanu, rediģēšanu un pārskatīšanu uz augstākā mērā mobilas un vieglas ierīces. HP Slate 2 planšetdatoram ir 22,6 cm (8,9”) diagonāles kapacitīvais daudzskārienu displejs. Informāciju var ievadīt gan ar skārieniem, gan irbuli, turklāt planšetdatoram ir arī Swype virtuālā klaviatūra. Swype lietojumprogramma nodrošina ērtu un efektīvu datu ievadi ar viena pirksta vai irbuļa nepārtrauktu pārvietošanu pa ekrāna klaviatūru.

HP Slate 2 ir Intel® Atom Z670 procesors ar mSATA SSM tehnoloģiju, kas nodrošina ātrāku sāknēšanās laiku un baterijas darbības laiku līdz sešām stundām. Priekšējā VGA tīmekļkamera sniedz iespēju piedalīties videokonferencēs, un ar aizmugurējo 3 megapikseļu kameru var fotografēt vai filmēt. SRS Premium Sound nodrošina optimizētus audio iestatījumus skaņai un multimediju programmām, bet SD atmiņas karšu slots paplašina datu glabāšanas un kopīgošanas iespējas. HP Slate dokstacija nodrošina ierīču savienošanu ar diviem USB 2.0 un vienu HDMI portu.



HP Slate 2 ir:

TPM iebūvētais drošības mikroshēma, kas aizsargā datus – no e-pasta līdz informācijai uz cietā diska.
Embedded Security for HP ProtectTools , kas lietotājam nodrošina TPM mikroshēmas kontroli un pārvaldību, pilnveidotu drošu lietotāja autentifikāciju, uzlabotu drošu personālo datu nesēju lietošanu, kā arī drošu e-pastu un programmu digitālo sertifikātu atbalstu.

BIOS support for Computrace Pro , kas palīdz izvairīties no datu zādzībām ar iespēju attālināti nodzēst datus faila, mapes vai operētājsistēmas līmenī un glabāt konfidenciālu informāciju ievērojami drošāk.

HP Connection Manager , kas caur viena lietotāja saskarni piedāvā vienkāršu bezvadu savienojumu kontroli, ieskaitot Wi-Fi, Ethernet tīklu, Bluetooth® un izvēles iebūvēto 3G platjoslas mobilo internetu.

Slate 2 ir pieejami arī aksesuāri - HP Slate Bluetooth klaviatūra un moderns biznesa klases pārnēsāšanas risinājums Folio. Tajā vienuviet ietilpst HP Slate, uzlādējamā Bluetooth klaviatūra, HP Slate digitālā pildspalva (irbulis) un identifikācijas, biznesa vai kredītkartes.

Cenas un pieejamība
HP Slate 2 planšetdators Latvijā pieejams no decembra par cenu, sākot ar 499 Ls.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 hel @ 2011.12.03 10:11

neslikti ;)

#2 AgrisP @ 2011.12.04 15:11

500 lati par 1024x600 ekrānu - nu, pārāk... pārāk sālīti...  Nu, un arī pārējā specifika ir kā no pagātnes izvilkts apraksts.