Datuve :: Samsung laiž klajā jaunu DVD rakstītāju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 122

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 122

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung laiž klajā jaunu DVD rakstītāju

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.07.28 13:15  

Samsung Electronics, digitālās patērētāj elektronikas un informācijas tehnoloģiju vispasaules līderis, laidis klajā jaunu plāno, pārnēsājamo DVD rakstītāju – SE-208AB optisko diskiekārtu.

SE-208AB diskiekārta ir apveltīta ar aerodinamisku un smalku dizainu, kura glancētā korpusa virsma vizuāli teicami saskan ar Samsung jaunāko klēpjdatoru sēriju. Šīs ierīces plāno korpusu palīdzēja radīt arī tās iebūvētais USB barošanas savienojums, kas novērš nepieciešamību pēc vietas atsevišķam elektrības kabelim.


SE-208AB diskiekārta ir savietojama ar visām populārākajām operētājsistēmām, tai skaitā ar Windows 7 un Mac OS. Rakstīšanas iekārta ir aprīkota ar Buffer Under Run tehnoloģiju, kas novērš kļūdas, kas rodas ieraksta ātrumam pārsniedzot datu padeves ātrumu, kā arī šī tehnoloģija palīdz nodrošināt datora lietošanu režīmā, kad vienlaikus tiek lietotas vairākas programmas un veiktas vairākas darbības.

Samsung optiskās diskiekārtas ekskluzīvā audio/video savienojuma tehnoloģija, kas pieejama jaunajā SE-208AB ierīcē, ļauj lietotājiem viegli pieslēgt šo diskiekārtu pie multivides televizoru USB pieslēgvietas, lai atskaņotu audiovizuālo saturu.

Jaunais disku rakstītājs ir arī tehnoloģiski spēcīgāks par iepriekšējām diskiekārtām, kas līdz šim atpazina tikai pirmā līmeņa apakš direktorijas un 1000 failus. Jaunais SE-208AB disku rakstītājs tagad atpazīst un nodrošina piekļuvi piektā līmeņa apakš direktorijām un vairāk kā 3000 failiem.


Ārējā diskiekārta piedāvā dažādus rakstīšanas ātrumus dažāda veida datu nesējiem: 24X CD-ROM, 24X CD-RW un 8X DVD±R, 5X DVD-RAM, 6X DVD+R Dual Layer, 6X DVD-R Dual Layer, 8X DVD+RW un 6X DVD-RW disku ierakstīšanai.

Kā videi draudzīgs produkts, šī ierīce nodrošina zemu enerģijas patēriņu, un tā izstrādē ir izmantotas bezsvina lodēšanas tehnoloģijas, kas atbilst starptautiskajām vides aizsardzības prasībām, kuras ierobežo kaitīgo materiālu pielietošanu.

SE-208AB disku rakstītājs būs pieejams veikalos no 2011.gada septembra un tā prognozētā mazumtirdzniecības cena ir 40 lati. Papildu informācijai lūgums apmeklēt interneta vietni www.samsungodd.com.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Socrates @ 2011.07.29 12:27

Aerodinamisks dizains ir tieši tas kas vajadzīgs šādai iekārtai. :D

#2 gfd @ 2011.07.29 23:09

1# +10
:D
nu huj tu zin, mosh kaads pa jelgavas bedreem spiediis iekshaa :D

#3 defender82 WWW @ 2011.07.29 23:25

Socrates rakstīja:

Aerodinamisks dizains ir tieši tas kas vajadzīgs šādai iekārtai. :D

Nu ja, foršāk pa logu lidos arā :D!