Datuve :: HP paplašina biznesa klēpjdatoru līniju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 89

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 89

Datuve.lv video
Top.LV

HP paplašina biznesa klēpjdatoru līniju

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.17 14:37  

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard paplašinājis biznesa klases klēpjdatoru līniju ar HP ProBook 5330m, HP EliteBook 2560p un HP EliteBook 2760p modeļiem, kas ir izstrādāti ar mērķi palielināt drošību un veiktspēju, tajā pat laikā nodrošinot augstu mobilitāti un lakonisku dizainu, kā arī piedāvājot vēl nebijušu pieredzi lietotājiem, kuri daudz atrodas kustībā.

Visos jaunajos biznesa klēpjdatoros iekļauti HP ProtectTools - tie palīdz uzņēmējiem labāk aizsargāt savus datus. HP ProtectTools ļauj visu lielumu uzņēmumiem centralizēti pārvaldīt drošību gan HP, gan citu ražotāju perifērijas datoros. Arī HP Beats™ Audio tehnoloģija tika īpaši attīstīta tieši biznesa klēpjdatoriem.

Jaunie produkti iekļaujas kompānijas biznesa klēpjdatoru “FORGE” dizaina konceptā, kas lietots HP ProBook m-sērijas un EliteBook p-sērijas modeļos. FORGE rūpnieciskā dizaina koncepts paredz praktiski nenolietojamu konstrukciju, kas garantē maksimālu uzticamību, saglabājot draudzīgumu apkārtējai videi.

Jaunie produkti:


— HP ProBook 5330m ir plānāks nekā 2,5 cm. Tas ir ļoti drošs biznesa klēpjdators ar divtoņu krāsu gammu, slīpēta alumīnija korpusu un izgaismotu klaviatūru. Turklāt ProBook 5330m ir pirmais biznesa klases produkts, kas piedāvā HP un Beats™ by Dr. Dre izstrādāto tehnoloģiju Beats™ Audio, ar kuru mūziku var atskaņot visaugstākajā kvalitātē.


— HP EliteBook 2560p ir mazākais un vieglākais EliteBook sērijas modelis, kas sver tikai 1.67 kg. Jaunais HP EliteBook 2560p ir aprīkots ar HP Protect Tools uzlabotai drošībai, 38 cm (12.5”) augstas izšķirtspējas (HD) displeju, veiktspējīgu procesoru un optisko diskdzini.


HP ProBook 5330m – plāns, stilīgs un pieejams
Izstrādāts pieredzējušiem uzņēmējdarbības profesionāļiem, kas spēj novērtēt maksimālu drošību, veiktspēju, pieejamību un stilu. Jaunais HP ProBook ir spēcināts ar otrās paaudzes Intel® Core™ i5 un i3 divkodolu standarta sprieguma procesoriem, aprīkots ar HP pirkstu nospiedumu lasītāju, kā arī TPM mikroshēmu uzlabotai datu drošībai. Izvēles Intel vPro tehnoloģija nodrošina zemākas izmaksas, kā arī paplašinātas drošības un tālvadības iespējas. Tas ir 2,5 cm plāns, sver mazāk nekā 1.8 kg un ir apgādāts ar 34cm (13.3”) diagonāles HD displeju. Modelim ir izgaismota klaviatūra, kas atvieglo rakstīšanu sliktā apgaismojumā.


HP EliteBook 2560p un 2760p – viegli un jaudīgi
Ļoti kompaktie HP EliteBook 2560p Notebook PC un EliteBook 2760p Tablet PC modeļi apvieno spēcīgus HP Protect drošības rīkus un mūsdienīgu dizainu.

Stilīgais platīna krāsas HP EliteBook 2560p dižojas ar plānu gliemežvāka dizainu un vieglu 37.5cm (12.5”) diagonāles HD displeju ar LED aizmugurapgaismojumu un optisko diskdzini papildus ērtībām. Piedāvājot tādu pašu funkcionalitāti kā parastie biznesa klēpjdatori, bet apvienojumā ar planšetes elastību, HP EliteBook 2760p ļauj lietot irbuli vai strādāt ar pirkstiem.


Abi EliteBook modeļi piedāvā otrās paaudzes Intel Core i7 vai i5 divkodolu procesorus, Intel Turbo Boost 2.0 un vPro tehnoloģijas. Tajos lietoti arī pilnizmēra 7200 apgr/min cietie diski un pusvadītāju datu diski (SSD) ilgākai baterijas kalpošanai, palielinātai izturībai, un klusākai, mazāk silstošai darbībai.

Bāzes staciju un displeju risinājumi
Jaunā HP 2560p bāzes stacija biznesa profesionāļiem padara vienkāršāku savienošanos, apvienojumā ar klēpjdatora komfortu, ja jāstrādā konkrētā darbavietā. Bāzes stacija piedāvā 4 USB portus, eSATA, Displayport, VGA portus, lai pievienotos perifērijas ierīcēm un savienotos ar atbalstītajām video ierīcēm.

Cenas un pieejamība
Visi produkti būs pieejami Latvijā:
— HP ProBook 5330m ir pieejams par cenu no 579 Ls;
— HP EliteBook 2560p būs pieejams maija beigās par cenu no 899 Ls;
— HP EliteBook 2760p ir pieejams par cenu no 999 Ls;

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Antilamers @ 2011.05.20 13:07

Šis ar būs ar dv6000 sindromu?

#2 Android WWW @ 2011.05.20 15:35

"Visi produkti būs pieejami Latvijā: "
ak dies

#3 Esk @ 2011.06.14 11:37

Man ir vecāks HP tabletes modelis. Kopumā ir ļoti labs, nenožēloju iegādi. Taču bez 'bet' iztikt būs grūti. Pats galvenais - par spīti HP apgalvojumiem, korpuss nobružājas tikpat ātri kā jebkuram laptopam. Tas jums kalpos ilgāk par 2 gadiem, tāpēc iesaku uzreiz arī piepirkt labu servispaku, jo tā noderēs, kad kaut ko saplēsīsiet. ;)
Ak jā - uzreiz vajag ieviest rezerves lādētāju, jo 'lietojot kustībā' tie salīdzinoši ātri saplīst. Man saplīst apmēram 1 gab. gadā.