Datuve :: Seagate piedāvā GoFlex Satellite HDD viedtālruņu un planšetdatoru īpašniekiem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 99

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 99

Datuve.lv video
Top.LV

Seagate piedāvā GoFlex Satellite HDD viedtālruņu un planšetdatoru īpašniekiem

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.17 13:08  

Kad runa ir par datu uzglabāšanas ierīcēm, Seagate ir viens no populārākajiem zīmoliem. Uzņēmums, kura ražotie cietie diski atrodami gan klēpjdatoros, gan galddatoros, paziņojis par kādu jaunu produktu - GoFlex Satellite cieto disku, kas paredzēts iOS ierīcēm, kā arī citiem viedtālruņiem un planšetdatoriem.

GoFlex Satellite cietajā diskā lietotāji var uzglabāt fotogrāfijas un video no mobilās ierīces, lai atstātu tajā vairāk vietas programmām. Seagate jaunums ar īpašas programmas (kas pieejama jau tagad) palīdzību savienojas ar iOS platformas ierīcēm, piemēram, iPhone, iPad un iPod touch. Vasarā Seagate piedāvās Android lietotni, kas ļaus savienot cieto disku ar Android planšetdatoriem un viedtālruņiem.


"Planšetdatoru tirgus acīmredzami aug, turklāt tiek patērēts aizvien vairāk augstas kvalitātes multivides satura, tādēļ ir skaidrs, ka nepieciešama iespēja piekļūt šādam saturam bez nepieciešamības to straumēt internetā," stāsta Patriks Konolijs no Seagate. "Diemžēl jaunās, populārās ierīces piedāvā ierobežotu datu uzglabāšanas ietilpību, lai gan viena no to primārajām funkcijām ir multivides satura baudīšana."

GoFlex Satellite ir 500GB ietilpība un WiFi 802.11b/g/n atbalsts. Tam ir uzlādējams akumulators, lai datus varētu saglabāt arī pārvietojoties. Maksimālais akumulatora darbības laiks ir 25 stundas, video straumēšanas gadījumā 5 stundas.

Jaunais Seagate cietais disks visā pasaulē būs pieejams šī gada vasarā, tas tiek piedāvāts iepriekšpasūtīšanai par 200 ASV dolāriem.

DailyTech

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Android WWW @ 2011.05.22 20:34

pie šitā to HP wifi žurku var piemaukt?