Datuve :: Samsung prezentē kompaktu ārējo 3D Blu-ray diskiekārtu datoriem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 104

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 104

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung prezentē kompaktu ārējo 3D Blu-ray diskiekārtu datoriem

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.04.21 16:35  

Samsung Electronics, vadošais patērētāju elektronikas un informācijas tehnoloģiju ražotājs, prezentējis savu jaunāko datoriem paredzēto ārējo 3D Blu-ray diskiekārtu (SE-406A). SE-406A diskiekārta piedāvā ievērojami uzlabotu datu pārraides ātrumu, salīdzinājumā ar iepriekšējiem Samsung Blu-ray ārējo diskiekārtu modeļiem. Turklāt ierīces kompaktā un elegantā korpusa virsma ir noturīga pret pirkstu nospiedumiem.

SE-406A ierīce ļauj tai pievienotajā datorā atskaņot 3D Blu-ray formāta video failus. Jaunā diskiekārta ietver CyberLink TrueTheater programmatūru, kas var pārbaudīt datora gatavību 3D un Blu-ray disku atskaņošanai. Šī programmatūra arī spēj pārveidot ierastās DVD filmas atskaņošanai 3D formātā, kā arī ierīce spēj atskaņot un ierakstīt arī DVD un CD formāta diskus.


“Papildu ierīces kompaktajam izmēram, tā ir aprīkota ar USB savienojumu, kas nodrošina ne tikai datu pārraidi starp datoru, bet arī sniedz ierīces darbībai nepieciešamo strāvu. Tādējādi vairs nav nepieciešams papildus elektrības barošanas vads. Salīdzinājumā ar iepriekšējiem modeļiem, jaunā diskiekārta nodrošina ārkārtīgi ātru datu ielādi, ļaujot ērti piekļūt video, audio un foto failiem,” stāsta Optisko diskiekārtu mārketinga nodaļas viceprezidents Deivids Kims (Deivid Kim). “Šī ierīce ir draudzīga apkārtējai videi, jo nodrošina zemu enerģijas patēriņu un tās ražošanā nav izmantota svina lodēšanas tehnoloģija, līdz ar to ierīce atbilst starptautiskajiem vides aizsardzības noteikumiem, kas ierobežo bīstamu materiālu izmantošanu.”

SE-406A diskiekārta ir izstrādāta tā, lai tā būtu savietojama ar visām populārākajām operētājsistēmām, to skaitā ar Windows 7 un Mac OS. Papildus tam ierīce ir aprīkota ar Buffer Under Run tehnoloģiju kļūdu novēršanai, kas rodas datu ieraksta ātrumam, pārsniedzot datu pārsūtīšanas ātrumu, tādējādi ļaujot droši vienlaikus ar diska rakstīšanas procesu datorā veikt arī citus darbus.
SE-406A ārējā diskiekārta piedāvā dažāda veida atskaņošanas un ieraksta ātrumus, atbilstoši katram datu nesēja veidam:
• 6X BD-R un 4X BD-R Dual Layer Blu-ray formāta disku atskaņošana;
• 24X CD-ROM un 24X CD-RW atskaņošana;
• 8X DVD±R, 8X DVD-RAM, 6X DVD+R Dual Layer, 6X DVD-R Dual Layer, 8X DVD+RW un 6X DVD-RW ierakstīšana.


SE-406A diskiekārta veikalos būs pieejama sākot ar jūniju, un tās mazumtirdzniecības cena būs aptuveni 70 lati. Papildu informāciju par diskiekārtu iespējams atrast interneta vietnē www.samsungodd.com .

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Hashss @ 2011.04.23 14:21

"Tādējādi vairs nav nepieciešams papildus elektrības barošanas vads." .. jo tas ir kaut kas jauns.

#2 Killercompany @ 2011.04.23 18:55

Hashss rakstīja:

"Tādējādi vairs nav nepieciešams papildus elektrības barošanas vads." .. jo tas ir kaut kas jauns.

vari man parādīt daudzus citus BD draivus, kas barojas no USB nevis ārājā power supply?

#3 cappadonna3D @ 2011.04.23 19:26

hashish tikai centas pateikt ka raxtaa ir drukas kluuda