Datuve :: HP laidis klajā jaunus energoefektīvus biznesa klases datorus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 105

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 105

Datuve.lv video
Top.LV

HP laidis klajā jaunus energoefektīvus biznesa klases datorus

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.01.06 10:01  

Informācijas tehnoloģiju ražotājs HP prezentējis jaunu galddatoru un monitoru līniju, kas palīdzēs mazā biznesa uzņēmumiem un korporatīvajiem klientiem kāpināt darba ražīgumu un samazināt tehnoloģiju negatīvo ietekmi uz apkārtējo vidi.

Jaunie 2011. gada HP biznesa galddatori izceļas ar ļoti efektīvu konstrukciju un barošanas mezgliem, kas palīdz samazināt energopatēriņu. Visa biznesa galddatoru līnija izveidota bez broma savienojumiem un PVC.
Čarls Snaimens (Charl Snyman), HP EMEA reģiona Personālo sistēmu grupas viceprezidents, stāsta: "Šie produkti ir energoefektīvi, piedāvā uzticamu vadāmību un kļūst par pamatu nākotnes galda skaitļošanas vidēm, kas nodrošinās klientiem produktivitātes pieaugumu".


HP Compaq 8200 Elite
Aprīkots ar nākotnes 2. paaudzes Intel® Core™ vPro™ procesoru un energoefektivitātes inovācijām, HP Compaq 8200 Elite ir uzskatāms par Premium klases galddatoru, kam ir par 40% palielināta veiktspēja un par 15% ātrāks HDD piekļuves laiks. HP Compaq 8200 Elite ir ietvertas arī HP ProtectTools tīkla un datu drošības programmatūras.

HP Compaq 6200 Pro
Jaunā iekārta ir piemērota biznesa klases datoru lietotājiem, kam ir svarīga produktivitāte, bāzes līmeņa konfigurācija un drošības iespējas. Modelis pieejams Small Form Factor un Microtower konstrukcijās, un to var nokonfigurēt, pielāgojot gan lietotāja vajadzībām, gan finansu iespējām.

HP Compaq 4000 Pro
HP Compaq 4000 Pro ar Intel procesoriem īpaši piemēroti maziem un vidējiem uzņēmumiem. Tie ir apgādāti ar tādām pārbaudītām PC tehnoloģijām kā PCI paplašinājuma sloti, PS/2 ierīču atbalsts un standarta seriāla porti kā piedeva vispārizplatītajiem ievades/izvades portiem.
Visi jaunie produkti ir aprīkoti ar Norton Internet Security 60 dienu izmēģinājuma versiju, kas aizsargā PC no vīrusiem, spiegprogrammām u.c. tiešsaistes apdraudējumiem, līdz ar to samazinot datoru produktivitātes zudumus un dīkstāves laiku.

WLED monitori ar uzlabotu tehnoloģiju, dizainu un veiktspēju
Jauno HP Advantage Series biznesa monitoru līniju var savienot ar jebkuriem augstāk minētajiem PC galddatoriem. HP Compaq LA2006x un LA2306x WLED Backlit LCD monitori izstrādāti, lai sniegtu ievērojamu atbalstu uzņēmējdarbībai, ar plānām platekrāna konstrukcijām un WLED aizmugurējo apgaismojumu bez dzīvsudraba pielietojuma. 50,8 un 58,4 cm (20“ un 23”) lielajiem monitoriem ir ergonomiska slaidera konstrukcija ar plašām iespējām iestatīt augstumu, pagriezt to par 90 grādiem, regulēt nolieci un šarnīru. Savukārt, DVI, DisplayPort un iebūvētais 2-portu USB centrmezgls nodrošina uzlabotu savienojamību, bet Full HD izšķirtspēja un 1,000,000:1 dinamiskais kontrasts sniedz lielisku attēla kvalitāti.

Saistītie raksti