Datuve :: Ass attēls, plašs krāsu spektrs: AOC piedāvā jaunos 4K UHD displejus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 94

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 94

Datuve.lv video
Top.LV

Ass attēls, plašs krāsu spektrs: AOC piedāvā jaunos 4K UHD displejus

Ievietoja: Draxo @ 2016.09.24 21:17  

Displeju ražotājs AOC paplašina savu plaši pazīstamo 77. sēriju ar diviem jauniem Premium klases UHD modeļiem. Abiem ekrāniem AOC U2777PQU un U3277PWQU ir 3840 x 2160 pikseļu izšķirtspēja, kā arī 68,6 cm (27″) un 81,2 cm (31,5″) attēla diagonāles; šādā veidā tiek iegūts četras reizes vairāk attēlu punktu kā Full-HD displejiem. Tā jūs iegūstat augstas detalizācijas attēlus un vēl lielāku darba virsmu, kas ievērojami uzlabo produktivitāti. Papildus augstai attēla kvalitātei AOC kā otru prioritāti izvirza monitora lietotāja komfortu. Ergonomiskas regulēšanas iespējas ļauj sēdēt veselīgā un komfortablā pozā, savukārt AOC Flicker-Free tehnoloģija samazina acu nogurumu strādājot.

AOC
27″ displejs ar 4K-UHD izšķirtspēju: AOC U2777PQU

Augstas izšķirtspējas attēli ar dabiskām krāsām
Modelī AOC U2777PQU (27″) ir izmantots IPS panelis, savukārt AOC U3277PWQU (31,5″) — AMVA tehnoloģija. Abi paneļi piedāvā 4K-UHD 3840 x 2160 pikseļu izšķirtspēju un 16:9 platekrāna formātu. Šie monitori piedāvā attēlus ar vairāk nekā 1 miljardiem krāsu (Real 8-bit+FRC) un nosedz 100 % no sRGB krāsu spektra. AOC U3277PWQU modeļa AMVA panelis atbalsta pat 95 % no NTSC krāsu spektra, padarot attēlu vēl labāku. Turklāt augstāka izšķirtspēja padara ekrāna darba virsmu lielāku. Tādēļ fotogrāfi un grafiskie dizaineri savos attēlos var atpazīt četras reizes vairāk detaļu neizmantojot tuvināšanu. Arī lietotājiem, kas daudz izmanto multitāskingu, noderēs iespēja paralēli aplūkot vairākus lietojumprogrammu logus. Pateicoties plašajam skata leņķim, krāsas izskatās vienādi no praktiski jebkuras sēžas pozīcijas. Savukārt spēļu spēlētāji iegūst no monitoru īsā reakcijas laika un var izbaudīt grafiski prasīgas spēles ar vissmalkāko 4K izšķirtspēju.

AOC
Liels ekrāns, īpaši plašs krāsu spektrs: modelis AOC U3277PWQU

Komforts un produktivitāte
Modeļi AOC U2777PQU un AOC U3277PWQU pārliecina ar visaptverošām ergonomiskas iestatīšanas iespējām, lai padarītu lietošanu patīkamu. Tostarp ir augstuma regulēšanas, grozīšanas, 90° pagriešanas (Pivot) un sagāšanas funkcijas, tā lai lietotājs varētu atrast ērtu un ergonomisku sēdēšanas pozīciju, kas ir īpaši svarīgi, ja ir ilgstoši jāsēž. Papildus AOC Flicker-Free tehnoloģija samazina ekrāna mirgošanu, tādā veidā mazinot arī acu nogurumu. Abi displeji piedāvā plašas pieslēgumu iespējas dažādām ierīcēm. Bez DisplayPort, HDMI 2.0, DVI un VGA ir pieejams arī USB 3.0 bloks, ar kuru var ātri pārsūtīt datus, kā arī ātri uzlādēt mobilo ierīču akumulatorus. Turklāt PiP (Picture-in-Picture) un PbP funkcijas (Picture-by-Picture) ļauj vienlaicīgi rādīt saturu no dažādiem attēlu avotiem — gan kā dalītu ekrānu (Splitscreen), gan kā attēlu attēlā. Pateicoties 4K UHD izšķirtspējai, abi attēlu segmenti tiek rādīti īpaši detalizēti, kas vēl vairāk atvieglo multitāskingu.

AOC U2777PQU un AOC U3277PWQU būs pieejami no 2016. gada septembra. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir aptuveni 649 EUR / CHF 719 un 699 EUR / CHF 759. Kā visiem saviem monitoriem AOC arī jaunajiem modeļiem piedāvā trīs gadu garantiju ar nomaiņas servisu uz vietas.

Saistītie raksti