Datuve :: LG LED IPS6 monitoru sērija – izcilai LED un IPS sinerģijai

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 98

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 98

Datuve.lv video
Top.LV

LG LED IPS6 monitoru sērija – izcilai LED un IPS sinerģijai

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.12.28 16:34  

LG Electronics (LG) jau janvārī Baltijas valstu tirgū piedāvās LED IPS sērijas monitoru LG IPS6 (22 un 23 collu modeļi), kurā apvienotas IPS un LED tehnoloģijas. LG IPS6 sērija var lepoties ar realitātei maksimāli pietuvinātām krāsām, vienmērīgu spilgtuma līmeni un, protams, attēla kvalitāti.

Realitātei pietuvinātas krāsas un nemainīgs attēla spilgtums
Ar IPS un LED sinerģiju, LG IPS6 monitoru sērija nodrošina ievērojami uzlabotu attēla kvalitāti bez toņu izmaiņām plašākajā skatu leņķī. Tāpat LG LED IPS monitoros TN (Twisted Nematic) paneļa vietā izmantots IPS panelis, kas novērš skatu leņķa ierobežojumus un attēlo realitātei maksimāli pietuvinātas krāsas.

LG IPS6 monitori būs labākā izvēle video un grafikas rediģēšanai, kā arī mājas izklaidei - skatoties filmas vai spēlējot video spēles. Tāpat LG IPS6 sērija var lepoties ar zemu GtoG reakcijas laika atšķirību, tāpēc pat ilgākā laika periodā skatītāju acis nogurs ievērojami mazāk.

Turklāt LG LED IPS monitoriem piemīt arī oriģinālo LG LED monitoru tehnoloģiju priekšrocības — attēlus uzlabo megakontrasta attiecība, to ražošanā nav izmantotas kaitīgas izejvielas un monitori ir ievērojami plānāki, salīdzinot ar parastajiem LCD monitoriem.

Energoefektivitāte un izcils dizains
LG IPS6 monitoru priekšrocības papildina arī augstā energoefektivitāte, ļaujot samazināt enerģijas patēriņu pat par 27 %, salīdzinājumā ar citiem modeļiem. Kā apliecinājums energoefektivitātei ir arī EnergyStar sertifikāts.


*No G uz GBW: pacēluma laiks no pelēkās līdz baltai krāsai un pazemināšanās laiks no pelēkās krāsas līdz melnai

Saistītie raksti

Komentāri

#1 m. @ 2010.12.28 17:31

LG labi laiž

#2 Runcio- @ 2010.12.29 08:25

Kas tas par ekrāna izmēru 23 W, varbūt gan jauda!?

#3 loxs @ 2010.12.29 09:54

W as Wide/Wide-screen.