Datuve :: LG reklamē savu viedtālruni ar aktieri Džeisonu Stethemu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 82

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 82

Datuve.lv video
Top.LV

LG reklamē savu viedtālruni ar aktieri Džeisonu Stethemu

Ievietoja: OskarsM @ 2016.04.05 07:00  

LG

LG kompānija reklamē savu jaunāko G5 viedtālruni kopā ar slaveno Holivudas zvaigzni Džeisonu Stethemu (Jason Stetham), kur video laikā tiek eksperimentēts: kas notiktu, ja pasauli apdzīvotu tikai Džeisoni Stethemi?



Video sākumā rāda Stethemu cīnāmies metro stacijā, vēlāk viņš paslēpis savu seju maskā apzagdams banku. Taču pēc mirkļa Stethems jau jāj virs ganāmpulka buļļiem. Taču neskatoties uz to visu, skatītājiem paveras viens pavisam vienkāršs jautājums: vai šī ir atbilstoša demonstrācija G5 (kas ir pirmais pasaules modulārās viedtālrunis) viedtālruņa modulārām spējām?

Noteikti nē, bet tāds varētu būt kompānijas nodoms, jo uzņēmuma mārketings balstās uz to, kā lietotājs reāli izmantos G5. Katru reizi, kad lietotājs pārslēdzas starp modulārajiem elementiem - tiem ir jāgaida, pirms viedtālrunis uzsāks pārstartēšanas procesu. Taču video rāda gluži pretējo, kur Džeisons Stethems dažos izgrieztajos kadrus izmanto G5 audio un modulāro kameru teju vai vienlaicīgi, to šķir tikai neliela laika sprīdis. Turklāt video sākumā tekstā ir piebilsts: "Lai notiktu akumulatora maiņa, viedtālrunim ir jābūt ieslēgtam manuāli."

Šie gan vēl nav lielākie meli, kādi jebkad ir piedzīvoti mārketingā, tomēr no patiesības tur ir tālu. Ja moduļi rada tik daudz problēmu, tad LG kompānijai vajadzētu savu jaunāko G5 viedtālruni pārdot gluži par vienkāršu mobilo telefonu. Turpretī nevar noliegt, ka reklāma ar aktieri Džeisonu Stethemu - tā jautra un dīvaina, ka droši vien labi paliek atmiņā - kāds varbūt arī bija kompānijas mērķis.

Saistītie raksti