Datuve :: LG paplašina 3D izklaides pieredzi ar 3D HDTV monitoru LG DM50D

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 53

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 53

Datuve.lv video
Top.LV

LG paplašina 3D izklaides pieredzi ar 3D HDTV monitoru LG DM50D

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.08.18 10:00  

LG Electronics (LG) iepazīstina ar nākamās paaudzes 3D monitoru-televizoru LG DM50D, kam ir visas LG game-changing CINEMA 3D TV priekšrocības un darbvirsmai ideāli piemērota forma. Spilgti un kvalitatīvi attēli bez ņirboņas, Full HDTV, kā arī vieglas 3D brilles, kas līdz šim asociējušās tikai ar LG CIN¬EMA 3D televizoru, tagad pieejamas arī LG DM50D monitorā -televizorā, kas būs izcila platforma 3D spēlēm un filmu demonstrēšanai.

“Pēc vairākām klientu aptaujām noskaidrojām, ka par spīti lielai interesei par 3D monitoriem, tomēr pastāv zināmas bažas par neērtām brillēm, iespējamiem veselības traucējumiem vai 3D satura trūkumu,” sacīja LG Home Entertainment Company Monitoru nodaļas viceprezidents Si-hvans Pārks (Si-hwan Park). “Taču ar LG CINEMA 3D tehnoloģiju, LG DM50D apgāž jebkuru aizspriedumu, nodrošinot absolūtu lietototāja brīvību un ļaujot novērtēt kvalitatīva 3D satura priekšrocības arī monitoros.”


Līdzīgi kā LG CINEMA 3D televizors, arī LG DM50D 3D monitors-televizors ir Eiropas kvalitātes aģentūru TUV un Intertek sertificēts, kā arī Flicker Free (bez attēla ņirboņas). Tieši pateicoties kvalitatīviem un skaidriem 3D attēliem vairs nav jāuztraucas arī par sliktu pašsajūtu, sekojot līdzi 3D saturam ekrānā.

LG DM50D ir divas reizes lielāks 3D attēlu spilgtums nekā citiem monitoriem. Turklāt tā 3D brilles ir īpaši vieglas un tās nav nepieciešams uzlādēt. LG DM50D 3D brilles iespējams iegādāties par pieņemamu cenu, un tās ir saderīgas ar visiem LG CINEMA 3D izstrādājumiem. Vēl LG DM50D ir arī pārveides iespēja no 2D uz 3D formātu, lai spētu vienmēr nodrošināt augstākās kvalitātes 3D saturu. Turklāt šī pārveides funkcija darbojas neatkarīgi no tā, vai monitors ir savienots ar datoru un automātiski ieslēdzas spēļu laikā, lai nodrošinātu pilnvērtīgu 3D izklaidi.


Tāpat LG DM50D ir Full HDTV attēla kvalitāte un iebūvēts DTV uztvērējs, kas atbalsta MPEG4, DVBC, DVBT un citus digitālās TV apraides signālus. HDMI nodrošina LG DM50D savienojamību ar, piemēram, 3D spēļu konsolēm un televīzijas dekoderiem. Turklāt USB ātrā HD atskaņošanas funkcija ļauj tieši no USB zibatmiņas skatīt video un fotoattēlus pat tad, ja dators ir izslēgts.

LG DM50D monitors jau septembra sākumā būs pieejams tirdzniecības vietās Latvijā.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 karuuzo @ 2011.08.18 16:02

Pamodiniet mani, kad vairs nevajadzēs brilles :)

m