Datuve :: HP pagarinājis servisa garantijas laiku Pavilion sērijas datoriem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 141

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 141

Datuve.lv video
Top.LV

HP pagarinājis servisa garantijas laiku Pavilion sērijas datoriem

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.11.23 14:33  

HP pagarinājis servisa garantiju Pavilion dv6 and dv7 sērijas klēpjdatoriem, kā arī šobrīd ir vienīgais datortehnikas ražotājs, kas saņēmis TSIA akreditāciju par teicamu personālo datoru tehnisko atbalstu un apkopi.

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard pagarinājis garantijas servisa laiku jaunajām HP Pavilion dv6 un dv7 sērijas iekārtām. HP turpmāk tikai Baltijas valstu ietvaros minētajām HP Pavilion sērijām līdzšinējās garantijas 1 gada juridiskai personai un 2 gadu mājas lietotājam vietā piedāvās trīs gadu garantijas servisu.

Jaunās HP Pavilion dv6 un dv7 sēriju iekārtas piedāvā lietotājam plašas funkciju un izklaides iespējas. Vairākiem jaunajiem Pavilion modeļiem ir izgaismota klaviatūra un alumīnija korpuss, iebūvēta TV karte, integrēts pirkstu nospiedumu lasītājs, pilna izmēra mitrumizturīga klaviatūra, lieliski multimediju rādītāji. HP Pavilion dv7 ir piemērots prasīgam lietotājam, kas, strādājot ar klēpjdatoru, novērtē skaņas kvalitāti, jo tam ir iebūvēta Beats skaņu sistēma, kā arī spēcīga video sistēma ar iespēju lietot speciāli integrētu atbalstu, kas ļauj izmantot bateriju ilgāku laiku, kad darba apstākļi ilgstoši neļauj pieslēgties strāvai.


Jaunie Pavilion dv6 un dv7 klēpjdatori Baltijā gaidāmi mazumtirdzniecībā šā gada Ziemassvētku laikā.

Turklāt HP ir līdz šim vienīgais nozares pārstāvis, kas ieguvis Tehnoloģiju pakalpojumu nozares asociācijas (Technology Services Industry Association (TSIA)) atzinību nominācijā „Servisa operāciju sertifikācija” par priekšzīmīgu personālo datoru un drukas iekārtu tehnisko atbalstu un apkopi Eiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā.

“HP demonstrējis apņēmību un koncentrēšanos nevainojama atbalsta nodrošināšanā saviem klientiem”, stāsta TSIA Uzņēmumu Sertifikācijas programmu vecākā direktore Džoanna Veigela (Joanne Weigel). „Tomēr vislielāko atzinību pelnījusi HP atšķirīgā pieeja klientiem un darbiniekiem, ievērojot katras EMEA valsts reģionālās īpatnības”.


TSIA auditori ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi izvērtēšanas procesā rūpīgi izpētīja ražotāja pārvaldības prasmes un metodes un HP servisa atbalsta operācijas salīdzinātas ar gandrīz 300 nozares labākajām metodēm.

Plašāka informācija par akreditāciju:
http://www.tsia.com/awards_and_certifications/odp/certified_companies.…

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Valters2 @ 2010.11.23 17:39

Wow, tas gan patīkami, varbūt nākamais PC nebūs vis biznesa klases ThinkPads, kam serviss ir briesmīgs LV, bet ir 3 gadu garantija, bet gan Pavilions!

#2 HIGH-Zen(x) @ 2010.11.23 18:47

Labi, ka vismaz serviss viņiem ir līmenī, jo līdz šim nekalitatīvākus un ar dažādiem brāķiem apveltītus portatīvos vēl būtu jāpameklē.

#3 Nikkys @ 2010.11.23 19:16

#2... tas arī netiek noliegts. Tīri no paziņu un draugu / radu loka neesmu dzirdējis par problēmu, ka būtu atteikts garantijas remonts situācijā, kad patiešām vainīga iekārta, nevis tās lietotājs.

#4 nja @ 2010.11.23 21:40

nu tas ir tiri likumsakarigi..jo hp ir wis plistosakie ķeplapi!:D

#5 Gestapo @ 2010.11.23 21:52

Atceros vēl vecos laikus, kad mans jaunopirktais 6000 sērijas Pavilions gada laikā pabija 3 teizes garantijas servisā. Pirmajā mēnesī jau nomainija cieto, vēl pēc 4 mēnešiem māteni un vēl bišku vēlāk kaut kas saistīts ar barošanu. Paldies Dievam, ka veiksmīgi tiku no viņa vaļā, vēl pirms garantijas beigām.

#6 asdasds @ 2010.11.24 09:33

lai kāds pirktu HP - nekad... kaut vai dēl viņu draiveru miskastes iekš hp lapas...

#7 BC @ 2010.11.24 13:45

nu nez nez, 2,5 gadus sīkie lieto 6000 sērijas Hp, viss ir ok
pie tam lietots tiek tjap ljap - kompis uz grīdas, gultā uz segas visu dienu u.t.t.

#8 Ixtys @ 2010.11.25 08:46

Man ir šī DV7 sērija, pirkta ASV. Darbojos ar to gandrīz gadu un nekādu problēmu neesmu novērojis. HP vēl iedeva par velti apgreidu uz Win7. :)

#9 Gonzooo @ 2010.11.26 08:49

Dv paviljoni lielaakie meesli kas redzeeti pedojo gadu laikaa,
Da pus Latvija treknajos bija sapirkusi it ipashi dv6000 tos glancetos suudus spragsts vinji ka mushas it ipashi tie kas uz nvidias chipiem lielaks suds nebija redzets. Ka HP var dabuut kautkadu balvu pwr suportu ka gadu nejeedza uztaisiit xp draiveri wuick buttoniem tam pashinaam as tika shipotas ar vistu!

HP pa dirsu nevis katkaadu balvu, tapec jau vinji pacelj to gsrantiju ka neviens jau vairs tos meslus negrib pirkt jau vien izdzirdot DV burtu salikumu beeg pa gabalu!
HP vsjadzetu pamacities varda support jeegu ka tadu no DELLa.