Datuve :: 1188 apkopojis plašu informāciju par Halloween pasākumiem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 99

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 99

Datuve.lv video
Top.LV

1188 apkopojis plašu informāciju par Halloween pasākumiem

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.10.27 14:49  

Neskatoties uz senlatviešu tradīcijām pārģērbties un iet ķekatās laikā starp Mārtiņiem un Miķeļiem, arvien plašāk arī Latvijā atzīmē Visu svēto dienas priekšvakaru jeb Halloween. Tāpēc tuvojoties 31.oktobrim, Uzziņu dienests 1188 ir apkopojis ne tikai plašu informāciju par Halloween veltītajiem pasākumiem Latvijā, bet arī atraktīvāko jautājumu izlasi 1188 uzziņās.

Uzziņu dienesta 1188 apkopotā informācija liecina, ka pērn Halloween priekšvakarā visvairāk zvanījuši tieši jaunieši, kas vēlējušies noskaidrot tehniskas dabas jautājumus par šiem svētkiem:
- Kā izgatavot ķirbja lukturīšus?
- Kā dabūt ķirbī galvu iekšā tā, lai vēl arī svecei vieta paliktu?

Tāpat zvanītājiem ir daudz jautājumu par svētku atribūtiku un nepieciešami padomi tās izvēlei:
- Kādi ir populārākie tērpi un maskas, ko šajos svētkos izmanto, kā arī, kur tos iespējams iegādāties vai vislabāk - iznomāt?

Šajā laikā netrūkst arī ierastā izjokošana un citi zvani ar savdabīgu humora devu:
- Saldumus vai izjokosim!
- Izstāstiet kādu šausmīgi šausmīgu šausmu stāstu!
- Pasakiet man ātri, kas jākliedz, lai atbrīvotos no ļaunajiem gariem.
- Noskaitiet kādu dzejoli par ķirbjiem.
- Pastāstiet par Halloween vēsturi.

Savukārt, kāds zvanītājs precizējot ortodontijas nodaļas tālruņa numuru atklāja, kāpēc vampīri periodiski apmeklē zobārstu. Tāpēc, lai sakodienu uzlabotu!

Plašākā Halloween pasākumu programma pieejama Uzziņu dienesta 1188 mājas lapā www.1188.lv vai piezvanot 1188. Savukārt izdevīgāk atbildes uz saviem jautājumiem par Halloween tēmu (izklaides iespējas, kino uzziņas, satiksmes uzziņas u.c.) iespējams iegūt zvanot uz 1188 un pajautājot, lai atbildi atsūta bezmaksas īsziņā.

Kino mīļiem atgādinām, ka Uzziņu dienests 1188 sadarbībā ar k/t Kino Citadele piedāvā akciju visa gada garumā - katrs 100-tais zvans vai sms uz 1188 par k/t Kino Citadele saņem kinokarti bez maksas. Sagaidot Halloween, 30. oktobra vakara un nakts seansos k/t Kino Citadele piedāvā noskatīties šausmu filmu izlasi tai skaitā „Zāģa” sērijas jaunāko filmu 3D formātā un filmas „Aprakts dzīvs” pirmizrādi.

Lattelecom grupas uzņēmums Lattelecom BPO ir lielākais klientu apkalpošanas pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs. Uzņēmums sniedz arī Uzziņu dienesta 1188 informatīvos pakalpojumus, kurus klients var saņemt, zvanot pa tālruni 1188, internetā www.1188.lv vai mobilā versijā m.1188.lv, ar SMS, kā arī 1188 tālruņu katalogos.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 asdasds @ 2010.10.27 18:21

varbūt piekopsim tautiskās vērtības, nevis amerikas komercializēto sūdu!

#2 Socrates @ 2010.10.29 00:19

Vieni no visdebīlākjiem amerikāņu "mēsliem" ko ir nācies redzēt. Kādēļ mums kā latviešiem šādi svētki vispār būtu jāielaiž savā kultūrā???