Datuve :: HP prezentē HP Pavilion dv4, dv5 un dv7 piezīmjdatorus ar televīzijas iespējām

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 113

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 113

Datuve.lv video
Top.LV

HP prezentē HP Pavilion dv4, dv5 un dv7 piezīmjdatorus ar televīzijas iespējām

Ievietoja: rcnext @ 2008.06.12 17:49  

Hewlett-Packard (HP) prezentē trīs patērētājiem paredzētus piezīmjdatorus no jaunās sērijas, kura funkcionalitātes un dizaina ziņā ir unikāla. Viens no svarīgākajiem jaunajiem elementiem, kas būs piejams jaunajos mājas datoros, ir integrēts televīzijas uztvērējs.
Šie un citi jaunumi tika prezentēti HP pasākumā „Connecting Your World” Berlīnē, kurā pulcējās vairāk nekā 600 preses, interneta lapu izstrādātāji, HP partneru un citi industrijas pārstāvji no visas pasaules.


Jaunie piezīmjdatori HP Pavilion dv4, dv5 un dv7 piedāvā unikālas izklaides iespējas, tos rotā īpaša „šķidrā” metāla tehnoloģijas virsma. Viena pieskāriena piekļuve ļauj viegli atvērt digitālās televīzijas, foto, kino un mūzikas programmas. Datorā ir arī karaoke funkcija.
HP Pavilion dv4 izklaides piezīmjdatoram ir 14,1 collu ekrāns, tas ir viegls un produktīvs dators ar integrētu TV uztvērēju. Savukārt HP Pavilion dv5 izklaides piezīmjdators būs piemērots tiem lietotājiem, kuri vēlas apvienot mobilitāti, darbspēju un ekrāna lielumu (15,4 collas).



Pats lielākais un spēcīgākais dators šajā sērijā ir HP Pavilion dv7 izklaides piezīmjdators – tam ir 17 collu ekrāns ar augstas izšķirtspējas grafiskiem elementiem, kuri nodrošina lielisku vidi dažāda veida izklaidei ar ATI un NVIDIA grafikas karšu palīdzību. Šīs sērijas datori piedāvā lielisku alternatīvu mājas galddatoriem.



Jaunajā HP Pavilion piezīmjdatoru sērijā ir cietā diska aizsardzības tehnoloģija ProtectSmart, kura līdz šim bijusi pieejama tikai HP biznesa klases piezīmjdatoros. Šī tehnoloģija automātiski ieslēdzas tajos gadījumos, kad dators uztver bīstamas, pēkšņas datora svārstības vai arī brīžos, kad tas nokrīt zemē. Tad cietais disks apstāsies un svarīgā informācija tiks pasargāta vēl pirms dators būs sasniedzis zemi.
Jaunie piezīmjdatori Baltijas valstīs būs pieejami jau septembrī, un Latvijā to vidējā mazumtirdzniecības sākuma cena būs 569 lati.



Jaunā HP TouchSmart programma apvieno tūlītēju piekļuvi un elegantu dizainu
Vēl viena inovācija, kas paredzēta patērētājiem, ir jaunās paaudzes eleganto HP TouchSmart IQ500 dators, kurš atpazīst pieskāriena pavēles uz īpaši plānā piezīmjdatora skārienjūtīgā paneļa (touchpad). HP TouchSmart jaunās versijas dators nodrošina ērtu lietošanu, turklāt šī „viss vienā” datora stiprā puse ir izklaide.
HP TouchSmart IQ500 lietotājam ļauj ātri piekļūt nepieciešamajai informācijai vai internetam, kā arī dažāda veida izklaidei (mūzikai, foto, video), neizmantojot peli un klaviatūru. Dators ļauj viegli veidot mūzikas sarakstu (playlist), koplietot un rediģēt fotogrāfijas, skatīties un ierakstīt televīzijas raidījumus, ierakstīt DVD, izmantot YouTube, kā arī vienmēr baudīt augstas kvalitātes skaņu. Protams, HP TouchSmart dators paveiks arī visu to, ko var izdarīt tradicionāls dators.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 e.j. WWW @ 2008.06.12 20:57

Man liekas, ka pēdējais ir nevis portablis, bet all-in-one...
Jauki!
offtopic on
pirmaiss!
offtopic off
Virsrakstā ir minēts"piezīmjdatorus"

#2 Cappadonna=] @ 2008.06.12 23:55

nu ja, ta pirma bilde ir portjiks bet parejie 2 ir cits dators, varbut tas ka piemers, ka tas portjiks ir loti lidzigs tam all in one kompitim

#3 Cappadonna=] @ 2008.06.12 23:58

vispar visi tagat skrien pakal Apple dizainiem, pirmais tads bija iMac, un tagat jau ari citas firmas taisa monitoru kopa ar datoru, tas pats ari par klaviaturam runajams, tikai melna krasa si ir =]

#4 e.j. WWW @ 2008.06.13 02:35

Cienītais, cenas???

#5 Gribulis_ @ 2008.06.13 11:13

Kam tev tās cenas?
Skaties, priecājies! :)

#6 Gribulis_ @ 2008.06.13 11:13

Kā nekā, tā ir izstāde.

#7 to Cappadonna @ 2008.06.14 20:13

tu gadījumā kaut ko nemurgo ? Bērnudārzs...

#8 fudzenite @ 2009.08.06 19:50

Man jautajums: Dzirdēju, ka jaunajam HP DV7 nevar instalēt Windows Xp. Vai ta ir tiesa?