Datuve :: Google pavasarī slēgs Picasa servisu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 136

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 136

Datuve.lv video
Top.LV

Google pavasarī slēgs Picasa servisu

Ievietoja: OskarsM @ 2016.02.14 20:36  

picasa

Google kompānija piektdien savā blogā paziņoja, ka pārstās Picasa darbību, kur lietotāji līdz šim varēja glabāt savas bildes, rediģēt tās, kā arī daudz ko citu.

Google slēgs Picasa aplikāciju martā, bet maijā Picasa albumi vairs nebūs pieejami rediģēšanai - tos varēs tikai aplūkot. Protams, šādai rīcībai ir kāds iemesls - Google vēlas izveidot savu servisu un aplikāciju, kas sauksies Google Photos. Tā būs ļoti līdzīga Picasa, taču - kas tad notiks ar visiem lietotāju albumiem? Par to neesot jāuztraucas, jo, kā Google apgalvo: "Tiem cilvēkiem, kam ir Picasa profili - vienkāršākais veids, kā tai piekļūt, modificēt un dalīties ar savām bildēm, ir ielogoties Google Photos pakalpojumā, kurā arī būs redzams un pieejams tālākām darbībām viss līdz šim Picasa esošais saturs."

"Tie, kuri nevēlēsies izmantot Google Photos servisu, savus Picasa albumus joprojām varēs aplūkot un lejupielādēt, kā arī izdzēst.

Google jau 2004.gadā iegādājās Picasa, lai konkurētu ar Yahoo un Microsoft MSN, un šķiet, ka ar Google Photos kompānija varētu izdoties sasniegt iecerēto.

Saistītie raksti