Datuve :: Vai nākamās sērijas iPhone modelis būs pieejams ar pavisam cita veida ekrānu?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 66

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 66

Datuve.lv video
Top.LV

Vai nākamās sērijas iPhone modelis būs pieejams ar pavisam cita veida ekrānu?

Ievietoja: OskarsM @ 2016.01.03 17:20  

iPhone

Internetā virmo baumas, ka nākamā iPhone modeļa izstrādē varētu tikt izmantots cita veida ekrāns nekā līdz šim - "retina" (Apple izstrādāta tehnoloģija). Apple jau taad sadarbojoties ar LG un Samsung gigantiem, lai kopīgi izstrādātu jaunu ekrānu iPhone viedtālruņiem.

Iespējams, ka iPhone "retina" displeju nomainīs uz jaunāku tehnoloģiju OLED, kas spēj nodrošināt vēl labāku attēla kvalitāti. Šāds gājiens Apple kompānijai būtu lieliska pārmaiņa, jo pēdējo reizi kompānija iPhone telefoniem ekrānu nomainīja 2010.gadā, ieviešot jau minēto "retina" displeju. Apple solīja, ka šī tehnoloģija spēs tik detalizēti atainot attēlu, ka nebūtu pat iespējams atšķirt no drukātas bildes. Taču, sākot ar 2007.gadu, Apple vēl izmantoja populāro LCD (šķidro kristālu displeju).

Turklāt tiek baumots, ka nākamajā iPhone nebūšot iekļauta austiņām attiecīga ligzda, caur kuru klausīties mūziku un citas lietas. Tiek arī spekulēts: kāds izskatīsies nākamais iPhone: vai tas būs vēl plānāks un izmērā mazāks; vai tiks ieviestas jaunas funkcijas, piemēram - bezvada uzlādēšanas ierīci?

Par spīti visām baumām Apple joprojām klusē un tās nekomentē, tāpat kā LG un Samsung. Taču, neskatoties uz to, vairāki avoti ziņo, ka Apple jau kādu laiku strādā pie nākamā iPhone displeja, kurš piedzīvos dienas gaismu jau tuvāko gadu laikā. Protams, ka baumas pašas no sevis nerodas. Lielākoties tās ir patiesas. OLED displeja ieviešana viedtālruņos šķiet visai ticams, jo Apple pulkstenim jau ir šī tehnoloģija.

Saistītie raksti