Datuve :: Datu rezerves kopijas tagad arī “Microsoft Azure” mākonī

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 108

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 108

Datuve.lv video
Top.LV

Datu rezerves kopijas tagad arī “Microsoft Azure” mākonī

Ievietoja: Draxo @ 2015.11.11 13:00  

Datu rezerves kopiju risinājumu radītāja “Druva” ir paziņojusi, ka paplašina savas pakalpojumu sniegšanas iespējas kopā ar jauno stratēģisko partneri “Microsoft”. Sadarbojoties ar vienu no lielākajiem programmatūras nodrošinātājiem pasaulē, “Druva” tagad varēs saviem klientiem piedāvāt datu rezerves kopiju glabāšanu “Microsoft Azure” publiskajā mākonī un infrastruktūras platformā.

Publiskie mākoņi jau sen ir kļuvuši par perspektīvu un drošu alternatīvu datu un to rezerves kopiju glabāšanai, pārvaldīšanai un arhivēšanai. Mākoņu kā biznesa datu glabātavu popularitāti apliecina arī pavasarī veiktā “Druva” aptauja – tās rezultāti liecina, ka mākonī glabāto datu apjoms līdz šī gada beigām palielināsies par 88%.

Druva inSynce

“Pieaugot atbilstības un tiesiskajām prasībām, uzņēmumiem ir jāsaglabā vēl vairāk datu, lai nodrošinātu privāto datu uzglabāšanas un apstrādes regulu ievērošanu. Diemžēl, strauji augot datu apjomam, organizācijām ir arvien grūtāk palielināt tradicionālo uzglabāšanas infrastruktūru, tāpēc datu rezerves kopiju glabāšana mākonī ir patiešām pievilcīga alternatīva,” uzskata “Druva” risinājumus piedāvājošā uzņēmuma “Baltimax” produktu vadītājs Deivids Švēgžda.

Galvenais “Druva” piedāvātajā datu rezerves kopiju veidošanas risinājumā “inSync” ir integrēta droša un elastīga rezerves datu veidošana, visu uzņēmuma lietotāju failu sinhronizācija, attālināta pieeju datiem, aizsardzība pret datu zaudējumu, “eDiscovery” un automatizēts atbilstības monitorings.

Sadarbība ar “Microsoft” palielina “inSync” ieviešanas elastīgumu un datu rezerves kopiju drošību. “Azure” atbilst vairumam starptautisko un specifisko biznesa atbilstības standartu, piem., ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 un SOC 2, kā arī specifiskajiem valstu standartiem, ieskaitot Austrālijas IRAP, Lielbritānijas G-Cloud un Singapūras MTCS. “Microsoft” bija arī pirmā kompānija, kas sāka piemērot vienādu starptautisko mākoņu privātuma prakses standartu ISO/IEC 27018, kas reglamentē, kā mākoņdatošanas pakalpojumu sniedzējiem būtu jāapstrādā privāto lietotāju dati.

“Mūsu darbs ar korporāciju “Microsoft” apliecina mūsu apņemšanos paplašināt ar mākoņdatošanu saistītos pakalpojumus un sniegt lietotājiem papildu izvēles iespējas, glabājot datu rezerves kopijas mākonī. “Druva” ļoti strauji “de facto” ir panākusi datu drošības standartus, izvietojot datus publiskajos mākoņos,” atzīst Džasprīts Singhs [Jaspreet Singh], “Druva” vadītājs.

Microsoft Azure

“Microsoft Azure Marketplace” sniedz tiešu pieeju mākoņdatošanai pielāgotajām programmām un pakalpojumiem. Plašais “Microsoft” datu centru tīkls (kopumā darbojas 21 centrs) ļauj “Druva” klientiem izvēlēties datu glabāšanas vietu atkarībā no konkrētajām vajadzībām vai arī reģionālajām datu privātuma regulām. Korporatīvie klienti, kuri jau izmanto “Microsoft” risinājumus, var izmantot sava līguma licences datus, iegādājoties “Druva” risinājumus.

Saistītie raksti