Datuve :: Jaunumi no IFA 2015

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 112

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 112

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunumi no IFA 2015

Ievietoja: Lac1z @ 2015.09.06 16:22  



IFA 2015 ir Eiropas lielākais tehnoloģiju pasākums, kurā šogad notika vairākas iespaidīgas prezentācijas. Šī gada IFA, kas notika Vācijā, piedalījās Samsung, Sony, Motorola, Lenovo, Huawei un Panasonic.



Sony

Sony prezentēja savu jauno Z sēriju – Z5, kurā ir 3 viedtālruņi. Pie tam viens no tiem ir ļoti īpašs – pirmais viedtālrunis ar 4K displeju (806 pikseļi uz collu). Lai gan īsts 4K pielietojums uz mobilajām ierīcēm vēl īsti nav atrasts, tomēr notiek inovācijas. Kā arī Sony savā jaunajā viedtālruņu sērijā ir ievērojami uzlabojusi kameras kvalitāti. Visām 3 ierīcēm tagad ir 23 MP kamera ar ātru autofokusu.

4K viedtālrunis maksā aptuveni 700 Eiro, bet tas vairāk ir atkarīgs no valsts, kurā to vēlies iegādāties.



Samsung

Liela daļa IFA prezentācijas no Samsung puses tika veltītas mazgājamajām mašīnām, bet tomēr arī tika atklātas pāris interesantas ekstras par jauno ‘’SmartHub’’.

Vēl tika prezentēts jaunais Samsung Gear S2 un S2 Classic, kas ir ievērojami uzlabot viedais pulkstenis, kurš ir ūdensizturīgs. Pulkstenis piedāvā divus veidus, kā veikt darbības – izmantojot apkārt esošo rāmi, kurš rotē, vai arī skārienjūtīgu displeju.



Motorola

Piedāvāja Moto 360 uzlabotu versiju, ar četru kodolu procesoru, 4 GB iekšējo atmiņu un diviem dažādiem ekrānu izmēriem – 1,56 collu vai 1,37 collu. Tomēr kā neliels mīnuss, kas joprojām ir saglabājies – ekrāns joprojām nav pilnībā apaļš, jo apakšā ir ievietoti sensori.



Huawei

Huawei prezentēja savu jauno viedtālruni – Mate S un arī Huawei Watch.
Mate S dizains diezgan atgādina iPhone 6 un HTC One M9 krustojumu. Pie tam, jaunais viedtālrunis piedāvā spiediena jūtīgu ekrānu un šo ierīci tagad var izmantot kā nelielus svarus, protams, ir arī daudzas citas, jaunas, interesantas ekstras.




Asus

Prezentēja Zenfone 2 uzlabojumu – Zenfone 2 Deluxe, kam ir 4 GB RAM un 128 GB iekšējā atmiņa. Kā arī Zenfone Max, kam ir 5’000 mAh baterija un vēl arī Zenfone Selfie, kam ir 13 MP priekšējā kamera.

Āaa, un vēlviens Zenfone Zoom, kam itkā esot pats kvalitatīvākais optiskais tuvinājums starp viedtālruņiem. Laikam viņiem bija pārāk grūti to visu salikt vienā ierīcē...



LG

Četri jauni 4K televizori, divi no tiem ieliekti, bet otri divi – plakani. Kā arī paziņoja, ka sadarbosies ar Amazon, lai uzlabotu LG televizoru HDR funkciju.

Saistītie raksti