Datuve :: Microsoft Dynamics NAV 2013 pieejams Latvijā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 65

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 65

Datuve.lv video
Top.LV

Microsoft Dynamics NAV 2013 pieejams Latvijā

Ievietoja: Antra_F @ 2012.12.04 21:07  

Microsoft Latvia sadarbībā ar sertificētajiem Microsoft Dynamics NAV partneriem Latvijā Elva Baltic, Columbus IT Partner un Sintegra organizē Microsoft Dynamics NAV 2013 atklāšanas pasākumu un iepazīstina ar jauno NAV versiju.

Pasākumu atklās Microsoft Latvia vadītājs Ēriks Eglītis un tā pirmajā daļā AT POINT direktors Kirils Maksimovičs runās par CIO lomu uzņēmumā, bet Alvils Tabaks, Elva Baltic starptautiskās tirdzniecības vadītājs, iepazīstinās klātesošos ar pieciem veidiem, kā atpelnīt investīcijas finanšu programmatūrā. Pasākuma gaitā Sintegra tehniskais direktors Aleksejs Pojasnikovs prezentēs jaunās NAV sistēmas iezīmes un komplektācijas vadību, savukārt Columbus IT Partner pārdošanas direktors Tomaš Jankovski iepazīstinās ar vairākiem Columbus risinājumiem.

„Microsoft Dynamics NAV ir visaptverošs risinājums maziem un vidējiem uzņēmumiem, kas iekļauj finanšu pārvaldību, ražošanas vadību, piegādes ķēdes pārvaldību, pārdošanu un mārketingu, cilvēkresursu pārvaldību un darba algas aprēķinu, projektu vadību, pakalpojumu pārvaldību un biznesa inteliģenci,” saka Herberts Kaušs, Columbus IT Partner valdes priekšsēdētājs. Integrētā grāmatvedības un biznesa vadības sistēma pieejama vairāk kā 40 valodās un to savā darbā ik dienas izmanto vairāk kā 1,3 miljoni licencētu lietotāju un 95 000 uzņēmumi visā pasaulē.

„Jaunajā versijā ir īstenoti mūsdienīgas uzskaites pamatprincipi, ietverot vairākus jaunumus un uzlabojumus, kā arī tiek piedāvāta vēl ciešāka integrācija ar pārējiem Microsoft produktiem, nodrošinot tūlītējas biznesa priekšrocības un paplašinātas iespējas lietotājiem,” saka Alvils Tabaks, Elva Baltic starptautiskās tirdzniecības vadītājs. Kā galvenos uzlabojumus Alvils Tabaks min iespēju lietotājiem pieslēgties Web klientam no jebkura interneta pārlūka, vienkārši atverot to savā datorā. „Jaunais licencēšanās modelis ir izstrādāts ar mērķi palīdzēt mazajiem un vidējiem uzņēmumiem ātrāk uzsākt savu finanšu uzskaiti un pēc tam viegli un ērti paplašināt risinājuma funkcionālajās jomas. Klientiem ir pieejamas divas jaunas licencēšanās paketes - Starta paka un Paplašinātā paka. Tāpat tiek piedāvāti divi lietotāja veidi – Pilnais lietotājs un Ierobežotais lietotājs,” uzsver Elva Baltic starptautiskās tirdzniecības vadītājs.

Latvijā Microsoft Dynamics NAV 2013 ir iespējams iegādāties pie sertificētajiem Microsoft Dynamics NAV partneriem Latvijā, piemēram, Elva Baltic, Columbus IT Partner, Sintegra, Tieto, NAVex Latvia, ERP PRO, E-pasaule.

„Šogad Microsoft prezentē visnozīmīgāko versiju, kāda jebkad ir bijusi Microsoft Dynamics NAV vēsturē. Tika veiktas nopietnas investīcijas attīstībā un uzlabojumos visās produkta jomās. Microsoft Dynamics NAV 2013 risinājums apvieno visaptverošas uzņēmumu resursu plānošanas (ERP) iespējas maziem un vidējiem uzņēmumiem kopā ar vienkāršu, intuitīvu lietotāja pieredzi, nopietnām zināšanām par uzņēmējdarbību un atskaišu sagatavošanas rīkiem. Turklāt sistēma dziļi sakņojas Microsoft produktu portfelī. Tā rezultātā ir iegūts ERP risinājums, kuru ir viegli izmantot, tā ieviešana ir ātra un rentabla, un jums ir izvēles iespēja izlemt, kurus klientus, ierīces vai pārlūkus jūsu darbinieki izmantos, lai pieslēgtos sistēmai”, atzīst Ēriks Eglītis, Microsoft Latvia vadītājs.

Aicinām interesentus reģistrēties Microsoft Dynamics NAV 2013 atklāšanas pasākuma mājas lapā http://www.dynamics2013.lv/ un plkst. 13:00 skatīties pasākumu tiešsaistē. Tiešraide būs pieejama tikai reģistrētajiem dalībniekiem.

Saistītie raksti