Datuve :: Jaunais GALAXY Tab 2 – pirmais Samsung planšetdators Android 4.0 operētājsistēmu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 145

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 145

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunais GALAXY Tab 2 – pirmais Samsung planšetdators Android 4.0 operētājsistēmu

Ievietoja: Antra_F @ 2012.02.15 08:52  

Samsung Electronics laidis klajā jauno GALAXY Tab 2 planšetdatoru ar 7 collu ekrānu, kas ir pirmais uzņēmuma planšetdators ar Android 4.0 operētājsistēmu. Jaunais GALAXY Tab 2 (7.0) ir viegls un ļoti kompakts, un tas būs pieejams gan 3G, gan arī WiFi versijās. Pasaules tirgū, sākot ar Lielbritāniju, GALAXY Tab 2 (7.0) nonāks jau šī gada martā, savukārt Latvijā tas būs pieejams no maija.

Samsung pirmais planšetdators ar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operētājsistēmu piedāvā virkni jaunu uzlabotās Android operētājsistēmas funkciju. Atjauninātā Android Market versija nodrošina piekļuvi vairāk nekā 400 000 aplikāciju. Savukārt jaunās operētājsistēmas saskarne kļuvusi intuitīvāka, aplikāciju kontrolei ļaujot izmantot swype žestus un piedāvājot pilnībā pārveidotu aplikāciju galeriju ar daudz ērtākām satura koplietošanas iespējām.

Android 4.0 operētājsistēma ietver arī virkni ar Google servisiem integrētu aplikāciju, kas nodrošina tūlītēju piekļuvi visbiežāk izmantotajām interneta vietnēm un funkcijām, savukārt novatoriskā Face Unlock funkcija ļauj atbloķēt planšetdatoru, izmantojot unikālu sejas atpazīšanas tehnoloģiju.

Pilnvērtīgāka un plašāka multivides funkcionalitāte
GALAXY Tab 2 (7.0) izmanto Samsung Hub centrmezglus, lai nodrošinātu vienkāršu piekļuvi multivides saturam. Samsung Music Hub ir pilnvērtīgs mūzikas veikals ar piekļuvi vairāk nekā 17 miljoniem dažādu skaņdarbu. Savukārt Readers Hub ļauj iepazīt vairāk nekā 2,3 miljonus elektronisko grāmatu, 3500 žurnālu un 2000 avīžu izdevumus 51 valodā. Bet ar Game Hub iespējams izklaidēties, spēlējot pašas jaunākās spēles.

Lai papildinātu GALAXY Tab 2 (7.0) planšetdatora multivides iespējas, Samsung ir uzlabojis arī Touchwiz lietotājsaskarni, kas tagad piedāvā arī Hub centrmezglu sīkrīkus. Savukārt jaunieviestais S Suggest pakalpojums turpat galvenajā darbvirsmā reālajā laikā ieteiks dažādas jaunas aplikācijas atbilstoši lietotāja gaumei un vajadzībām.

GALAXY Tab 2 (7.0) planšetdators piedāvā arī jaunu satura koplietošanas pakalpojumu Samsung AllShare Play, kas ļauj atskaņot vai straumēt savu multivides saturu uz GALAXY Tab 2 (7.0) planšetdatoru no datora, citas saderīgas Samsung ierīces vai no atbilstošas interneta vietnes.

Labākas komunikācijas iespējas
GALAXY Tab 2 (7.0) planšetdators nodrošina arī plašas komunikācijas iespējas, tai skaitā arī balss sakarus. Tagad GALAXY Tab 2 (7.0) ierīci var izmantot arī kā parastu mobilo tālruni gadījumā, ja primārais mobilo sakaru rīks pēkšņi nav pieejams. Izmantojot Google+ pakalpojumu, var arī pavisam viegli izveidot video zvanus starp vairākiem dalībniekiem, kā arī iesaistīties grupveida diskusijās. Savukārt Samsung vairākplatformu ChatON pakalpojums ļauj apvienot jebkādas platformas mobilo tālruņu lietotājus vienotā saziņas laukā, izmantojot gan tūlītējās ziņapmaiņas iespējas, gan arī koplietojot foto, video attēlus, balss ierakstus un kontaktus.



Lai iegūtu multivides saturu un papildu informāciju, lūgums apmeklēt interneta vietni www.samsungmobilepress.com.

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) tehniskās specifikācijas

Tīkla standartu atbalsts
HSPA+ 21Mbit/s 850/900/1900/2100
Procesors
1 GHz divkodolu procesors
Ekrāns
7 collu WSVGA (1024 x 600) PLS TFT
Operētājsistēma
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Kamera
Galvenā (aizmugurē): 3 megapikseļu kamera ar fiksēto fokusu
Sekundārā (priekšpusē): VGA kamera video zvaniem
Video Kodējumi:
MPEG4, H.263, H.264, VC-1, DivX, VP8
Formāti: 3GP, ASF, AVI, MP4, WMV, FLV, MKV, WebM
Atskaņošana / Ieraksts: Full HD@30fps, HD@30fps
Audio
Kodējumi: MP3, AAC, AMR, FLAC, MID, WMA, WAV, Vorbis
Mūzikas atskaņotājs ar SoundAlive
3,5 mm austiņu pieslēgvieta
Papildus funkcijas
Samsung TouchWiz / Samsung L!ve Panel UX
Samsung Apps
Samsung Kies / Samsung Kies air
Samsung Hub*
- Readers Hub/ Music Hub/ Game Hub
Samsung Hub Widget*
Samsung S Suggest*
- Reāllaika lietotņu rekomendācijas pakalpojums
Samsung ChatON mobilās komunikācijas pakalpojums
AllShare Play*
GoogleTM Mobile pakalpojumi
- Android Market™, Gmail™, Google Earth™, YouTube™, Google Maps™,
Sinhronizācija ar Google Calendar™
ThinkFree
A-GPS, Glonass
* Pieejams tikai 3G versijas modelī
Savienojamība
Bluetooth® technology v 3.0
USB 2.0 Host
Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct
Sensori
Akselerometrs, Digitālais kompass, Gaismas attāluma sensors (Pieejams tikai 3G versijas modelī)
Atmiņa
16 GB atmiņa + 1 GB (RAM)
microSD (līdz pat 32 GB)
Izmērs
193,7 x 122,4 x 10,95 mm, 345 g
Baterija
Standarta baterija, Li-ion 4000 mAh

**
Produkta un pakalpojumu pieejamības laiks dažādos reģionos var atšķirties.
Visa šajā dokumentā aprakstītā funkcionalitāte, funkcijas, tehniskās specifikācijas un cita veida produkta informācija, kas attiecas uz (un ne tikai uz) produkta priekšrocībām, dizainu, cenu, sastāvdaļām, veiktspēju, pieejamību un produkta iespējām, var tikt izmainīta bez iepriekšēja paziņojuma un saistībām.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 karuuzo @ 2012.02.15 15:58

Sāku izjust trūkumu pēc šāda, varbūt būs jāpadomā par iegādi :)

m

#2 Gestapo @ 2012.02.15 16:10

Pirmais bija vienkārši drausmīgs... šis neizskatās diez ko labāks, bet nu cerams, ka ar 4.0 būs kādi būtiski uzlabojumi.

#3 nikis WWW @ 2012.02.16 19:30

Gestapo rakstīja:

Pirmais bija vienkārši drausmīgs... šis neizskatās diez ko labāks, bet nu cerams, ka ar 4.0 būs kādi būtiski uzlabojumi.

Ar ko tad pirmais bija vienkārši drausmīgs? Ja tev tas tik ļoti nepatīk, tad varēji vismaz uzrakstīt, kas un kāpēc nepatīk.
Man ir pirmā izlaiduma Samsung Galaxy Tab (nopirku drīz pēc izlikšanas Latvijas tirgū ) un esmu ar to pat ļoti apmierināts gan kā ar telefonu, gan multimediju centru, gan arī ka ar auto navigatoru un e-grāmatu.
Tādēļ man un, domāju, arī citiem būtu interesanti izlasīt pamatotu viedokli. Citādi tava replika vairāk izskatās pēc augstprātīgas un neargumentētas nolikšanas.