Datuve :: Samsung Galaxy Note būs pasaules modes nedēļu oficiālais viedtālrunis

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 92

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 92

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung Galaxy Note būs pasaules modes nedēļu oficiālais viedtālrunis

Ievietoja: Antra_F @ 2012.02.11 20:31  

Visā pasaulē notiekošie modes nedēļu pasākumi nezinātājam var izskatīties kā izsmalcināti teatrāli uzvedumi, taču šova aizkulisēs norit pavisam cita dzīve. Tāpēc Samsung Mobile sadarbībā ar modeļu aģentūru Next Model Management ir parūpējušies par iespēju ielūkoties modes pasaules talantīgāko mākslinieku un modeļu darba aizkulisēs, izmantojot Samsung Galaxy Note viedtālruni.

Vairāku pasaules supermodeļu un modes eksperta Dereka Blasberga rīcībā ir nodoti Galaxy Note viedtālruņi, lai mākslinieki varētu ērti dalīties ar saviem iespaidiem no modes nedēļu norises vietām un palīdzētu ikvienam īstenam modes fanam būt tuvāk modes pasaules epicentram ar fotogrāfiju vai video materiālu starpniecību. Savās modes nedēļu gaitās ielūkoties ļaus Next modeļu aģentūras supermodeles Anja Rubik, Karlie Kloss, Arizona Muse, Abbey Lee Kershaw, Kendra Spears, Aline Weber, Ruby Aldridge un Shanina Shaik.



Modes nedēļas sāksies jau šodien ar pirmo pasākumu Ņujorkā un vēlāk viesosies arī tādās modes galvaspilsētās kā Londona, Milānā un Parīze. Ikviens varēs ielūkoties minēto modeļu ikdienā, sekojot viņu Twitter un Facebook kontos publicētajai informācijai, fotogrāfijām un video materiāliem. Turklāt, pateicoties Galaxy Note viedtālrunī iestrādātajai S Pen irbuļa tehnoloģijai, modeles varēs savām fotogrāfijām un piezīmēm piešķirt patiesi personisku akcentu.

Savukārt Dereks Blasbergs, izdevniecības Conde Nast portāla Style.com galvenais redaktors, vecākais modes ziņu un īpašo projektu redaktors modes žurnālos V un VMAN, kā arī portāla Harper’s Bazaar redaktors, veidojot reportāžas no modes nedēļām, savu ierasto piezīmju blociņu un pildspalvu aizstās ar Galaxy Note viedtālruni.

Ekskluzīvas fotogrāfijas, video klipus un intervijas no pasaules modes nedēļām, iespējams aplūkot interneta vietnē www.samsungmobilepress.com. Kā arī uzmeklējot atslēgvārdu #GalaxyNoteFW Twitter vidē vai arī sekojot atbilstošajiem Twitter kontiem: @Samsungmobile, @DerekBlasberg, @anjarubikblog, @karlie_kloss, @AbbeyKershaw, @Kendra_Spears, @Alineweber_real, @hidynamite un @ShaninaMShaik.

Saistītie raksti