Datuve :: Jaunā Logitech HD tīmekļkamera ļauj uzņemt video Mac, PC datoriem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 78

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 78

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunā Logitech HD tīmekļkamera ļauj uzņemt video Mac, PC datoriem

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.06.14 21:05  

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) šodien paziņoja par pārnēsājamo Logitech® HD tīmekļkameru C615 ērtai videozvanīšanai un HD ierakstei jebkur – vai nu esat dzimšanas dienas ballītē vai komandējumā, gan PC, gan Mac datoriem. Tīmekļkameras saliekamā konstrukcija, autofokuss un 360 grādu rotācija paplašina iespējas tam, ko varat fiksēt pilnā augstā izšķirtspējas (HD) video jebkurā laikā un vietā.

Varat viegli sazināties ar draugiem, ģimeni un kolēģiem, jo Logitech HD tīmekļkamera C615 ļauj jums veikt videozvanus HD 720p Skype™, FaceTime® Mac, Logitech Vid™ HD un Windows Live™ Messenger, kā arī videozvanus Yahoo!® Messenger, iChat, AOL® Instant Messenger (AIM®) un citās populārās tūlītējās ziņapmaiņas lietojumprogrammās. Ar vienu klikšķi tāpat iespējams augšupielādēt HD video un fotogrāfijas Facebook™, kā arī HD video YouTube™ un Twitter, tādejādi varat dalīties ar saviem videoierakstiem. Papildu elastībai tīmekļkamerai ir 90 cm USB kabelis ar pagarinātāju. Kamerai ir trijkājim piemērota konstrukcija, tādejādi varat uzņemt video no jebkura punkta.


“Mēs zinām, cik cilvēkiem mūsdienās ir svarīgi sazināties, vienalga, vai ceļojat darba darīšanās vai atpūtā, tādēļ priecājamies piedāvāt HD tīmekļkameru, kas vienkāršo videozvanīšanu un video kopīgošanu,” sacīja Jergs Teves, Logitech video nodaļas vadītājs. “Logitech HD tīmekļkamera C615 ir veidota maksimālai elastībai, vienalga, lai kādas arī nebūtu jūsu vajadzības, ar nepieciešamo aprīkojumu HD ierakstīšanai uzreiz un viegli lietojamām rediģēšanas iespējām gan Mac, gan PC lietotājiem.”


Logitech HD tīmekļkamerai C615 ir iebūvēts autofokuss, palīdzot nodrošināt, ka tavi attēli būs asi – pat ļoti lielā tuvumā, un iebūvēts mikrofons, kas nodrošina, ka fona troksnis nesabojās videozvanus. Ar Logitech jaunāko tīmekļkameru lietotāji tāpat var uzņemt ar programmatūru uzlabotus 8 megapikseļu attēlus, kamēr iebūvētā Logitech Fluid Crystal™ tehnoloģija nodrošina lietotājiem plūstošu video, asākus attēlus, bagātīgākas krāsas un skaidrāku skaņu.


Cena un pieejamība
Sagaidāms, ka Logitech HD tīmekļkamera C615 būs pieejama Eiropā no septembra par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu €79.99. Papildu informācijai par Logitech tīmekļkamerām un pieejamību, lūdzu apmeklējiet www.logitech.com/webcams

Saistītie raksti