Datuve :: Samsung laiž klajā jaunu krāsu lāzerprinteri CLP-775ND

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 76

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 76

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung laiž klajā jaunu krāsu lāzerprinteri CLP-775ND

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.06.14 20:54  

Samsung Electronics, pasaulē vadošais patērētāju elektronikas ražotājs, ir prezentējis jaunu A4 formāta lāzerprinteri CLP-775ND, kas radīts liela apjoma krāsu izdrukām biroja vajadzībām. CLP-775ND ir aprīkots ar ātru 600MHz divkodolu procesoru, tādējādi nodrošinot izcilu veiktspēju ar iespaidīgu izdrukas ātrumu – 33 A4 izmēra lapas minūtē. Ierīces datu apstrādes jauda, lapu pretiesprūšanas tehnoloģija un paplašinātās savienojumu iespējas padara CLP-775ND par vienu no izdevīgākajiem drukas risinājumiem darba vidē.

“Samsung šogad ir pievērsies drukas risinājumiem biznesa vajadzībām, kuri tiek veidoti, balstoties uz mūsu līdzšinējiem panākumiem printeru tirgū,” skaidro Samsung Electronics IT risinājumu biznesa nodaļas vecākais viceprezidents Kjuho Ūms (Kyuho Uhm). “Korporatīvie klienti no printeriem sagaida lielāku produktivitāti un augstāku rentabilitāti, tai pat laikā nevēloties upurēt ātrumu vai kvalitāti, turklāt ierīcēm arī jābūt draudzīgām apkārtējai videi. Tieši tādēļ CLP-775ND printeris ir uzskatāms par efektīvu un augstvērtīgu produktu ikviena biroja darba ikdienai.”



Augsta produktivitāte
Korporatīvajiem lietotājiem radītā CLP-775ND printera galvenās vērtības ir paaugstināta efektivitāte un vienkārša lietošana. Samsung šajā iekārtā ir integrējis jaudīgu 600MHz divkodolu procesoru, kas spēj nodrošināt augstāko iespējamo datu apstrādes ātrumu – drukājot 33 A4 formāta lapas minūtē. Visa datu apjoma sagatavošana līdz pirmajai izdrukātajai lapai aizņem vien 11 sekundes, un drukāt var pat lielus un krāsām piesātinātus dokumentus. Savukārt iekārtas uzlabotā lapu pretiesprūšanas tehnoloģija salīdzinājumā ar iepriekšējiem modeļiem samazina papīra iesprūšanas iespējamību par 50 procentiem.

CLP-775ND ir aprīkots ar 1GB Ethernet tīkla savienojuma atbalstu, kas printeri ļauj ērti pieslēgt liela ātruma un kapacitātes datortīklam. Līdz ar to drukājamos darbus printerim var nosūtīt ātri, un tas bez problēmām tiks galā pat ar visnoslogotāko biroju prasībām.


Izmantojot trīs printera papīra glabāšanas tilpnes, kurās kopumā var ievietot 1600 lapu, ir izdevies panākt vēl augstāku uzturēšanas efektivitāti. Tas nozīmē, ka printera papīra uzpildīšanai būs jātērē mazāk laika. CLP-775ND printeris spēj arī apdrukāt biezāku, augstākas kvalitātes papīru, līdz ar to piedāvājot plašākas un radošākas drukāšanas iespējas, lai lietotāji iegūtu patiešām profesionālus rezultātus.

Ekonomisks un draudzīgs apkārtējai videi
CLP-775ND ir gan ekonomisks, gan arī apkārtējai videi draudzīgs printeris, kas patērē par 22 procentiem mazāk elektroenerģijas kā iepriekšējie modeļi (vidēji 3,9KW/h nedēļā), tādējādi nodrošinot vienu no zemākajiem lietošanas izmaksu rādītājiem starp pašlaik tirgū pieejamajiem printeriem. Arī gaidīšanas režīmā printeris patērē mazāk enerģijas – tas ir īpaši nozīmīgi maziem un vidējiem uzņēmumiem, kuros printeris netiek izmantots pastāvīgi.

Printera efektivitāti ievērojami uzlabo arī iebūvētais dubultās drukas režīms, kas dod iespēju izdrukāt divas lapaspuses uz vienas lapas, līdz ar to izmantojot mazāku tonera daudzumu. Papildu tam CLP-775ND printeris ir ārkārtīgi kluss (mazāk nekā 54 dBA drukāšanas laikā), kas ļauj uzturēt patīkamu darba vidi.


Izcila kvalitāte
Samsung ir radījis unikālu ReCP (Rendering Engine for Clean Page) tehnoloģiju, kas uzlabo vispārējo attēlu izdrukas kvalitāti un padara krāsas daudz reālistiskākas. ReCP automātiski pielāgo izdrukas, padarot asākus gan grafikus, gan arī tekstu, savukārt objekti tiek vienmērīgi pārklāti ar krāsu, neatstājot baltas joslas. Turklāt attēlu kontūras tiek nogludinātas, izmantojot Samsung EdgeRes (Edge Resolution Enhancement) tehnoloģiju, kas pievieno papildu punktus attēla kontūrām, padarot tās daudz asākas.

Samsung CLP-775ND printera cena ir 490LVL un tas jau ir pieejams pasūtījumiem, sazinoties ar oficiālajiem Samsung Electronics pārstāvjiem Latvijā .

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Googlists @ 2011.06.14 23:58

Cik maksā uzpildīšana?

#2 Android WWW @ 2011.06.15 00:04

Cik maksā abi toneri?

#3 #pirmais @ 2011.06.17 22:21

es tādus septiņus jau nopirku. Vēl divus un bedre aiz garāžas būs aizpildīta - būs kur uzliet jāņu telti