Datuve :: Logitech piesaka daudzskārienu klēpjdatoru paliktni

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 98

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 98

Datuve.lv video
Top.LV

Logitech piesaka daudzskārienu klēpjdatoru paliktni

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.06.08 12:11  

Šodien Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) izziņoja Logitech® Touch Lapdesk N600 - klēpjdatoru paliktni ar lielu skārienpaliktni, ar kuru vieglāk kā jebkad, pārlūkojot tīmekli, norādīt, ritināt un vilkt.

“Esam redzējuši cilvēkus, kas lieto visu – no spilveniem līdz mājdzīvniekiem, lai pasargātu klēpi no klēpjdatora radītā karstuma, ” sacīja Denis Pavillards, Logitech klēpjdatoru piederumu produktu mārketinga viceprezidents. “Mūsu klēpjdatoru paliktņi ir efektīvāki un ar daudzskārienu skārienpaliktni jūs iegūstat pievienoto spēju daudz vieglāk pārvietoties pa datora saturu, nepievienojot citas ārējās ierīces.”


Logitech Touch Lapdesk N600 ir 5 collu, izbīdāms skārienpaliktnis ar daudzskārienu naviģēšanu. Jūs pārvietojat kursoru ar vienu pirkstu, varat ritināt, izmantojot divus un vilkt caur lapām vai attēliem ar trijiem pirkstiem.


Daudzslāņu, no karstuma pasargājoša konstrukcija pasargā jūs no klēpjdatora karstuma, tādejādi varat strādāt vēsā komfortā un neslīdošā virsma notur klēpjdatoru savā vietā. Lai sāktu darbu, tikai pievienojiet nelielo Logitech Unifying uztvērēju USB pieslēgvietā. Logitech jaunākajam klēpjdatoru paliktnim ir līdz sešu mēnešu baterijas darbības laiks.


Cena un pieejamība
Sagaidāms, ka Logitech Touch Lapdesk N600 būs nopērkams jau jūnijā par € 69.99.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Dingo™ @ 2011.06.08 14:25

gigigi - "naviģēšana" :)
Varbūt tomēr paliekam pie "navigācija"? ;)

#2 Android WWW @ 2011.06.08 16:05

vot šitā ir manta :>
man jau beidzās kaķi :<