Datuve :: HP ePrint tehnoloģijas ļauj apvienot darbu un atpūtu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 111

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 111

Datuve.lv video
Top.LV

HP ePrint tehnoloģijas ļauj apvienot darbu un atpūtu

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.13 15:55  

Informācijas tehnoloģiju ražotāja Hewlett-Packard jauno, ar ePrint funkciju aprīkoto printeru klāsts ļauj darbiniekiem, īpaši strādājošiem vecākiem, izbaudīt mobilo tehnoloģiju priekšrocības, kas atbalsta elastīgu darba grafiku un uzlabo darba un privātās dzīves balansu.

Saskaņā ar Ovum’s Global Telecoms analīzi, mobilo telefonu skaits palielināsies no 5.3 miljardiem 2010.gadā līdz 7.2 miljardiem 2014.gadā, kas ir vairāk nekā viena mobilā ierīce uz katriem diviem cilvēkiem. Nozīmīgs šķērslis mobilo tehnoloģiju integrācijā biznesā ir drukāšanas iespēju trūkums tieši no mobilās ierīces. Bieži uzņēmumiem ir atkarīgi no datoriem, kas savienoti ar tīkla printeri, lai pabeigtu kādu darba uzdevumu, piemēram, izdrukātu līgumu vai dienas kārtību pirms tikšanās ar klientu. HP lēš, ka 85% no viedtālruņu lietotājiem vēlas drukāt pa tiešo no saviem telefoniem.


HP jaunākais ePrint printeru klāsts darbojas uz vairākām mākoņ-platformām, ieskaitot HP ePrint, Google Cloud Print un AirPrint, sniedzot iespēju drukāt no dažādiem viedtālruņiem, planšetdatoriem, kā arī piezīmjdatoriem.


“Uzņēmumi ir sākuši apzināties mākoņdatošanas potenciālu un iespējas, kā tas var uzlabot produktivitāti. Ir arī papildus labums darbiniekiem, it īpaši strādājošajiem vecākiem, ļaujot tiem sabalansēt darba stundas un palikt produktīviem arī ārpus biroja,” stāsta Jans Hukfelds (Jan Huckfeldt), HP drukas un attēlveidošanas grupas mārketinga viceprezidents. “HP atbalsta elastīgu darbu un ir izstrādājis vairākus mobilas drukas risinājumus, kas darbojas un dažādām platformām un mobilajām ierīcēm.”

HP inovatīvie drukas risinājumi ļauj biznesa lietotājiem drukāt tieši no mobilajām ierīcēm uz HP ePrint printeriem no dažādām platformām, ieskaitot:
— HP ePrint ļauj nosūtīt vēlamos dokumentus drukai pa tiešo no jebkuras interneta ierīces, izmantojot mākoni. Katram HP ePrint printerim ir unikāla e-pasta adrese, kas ļauj sūtītājam drukāt tieši tāpat kā nosūtīt e-pasta ziņu.
— Google Cloud Print aplikācija – ietverot Gmail for Mobile, Google Docs for Mobile un Chrome OS, bet turpinot attīstīties arī uz citām aplikācijām.
— AirPrint ļauj drukāt dokumentus no Apple iOS ierīcēm, ieskaitot iPad, iPhone un iPod touch.


Investīcijas uz mākoņdatošanu balstītās mobilajās tehnoloģijās un drukas ierīcēs ir ievērojams ieguvums uzņēmumiem un to darbiniekiem, palielinot uzņēmējdarbības potenciālu un sniedzot fleksiblu darba vidi, lai uzlabotu darbinieku darba un privātās dzīves līdzsvaru.

Saistītie raksti