Datuve :: HP radījis jaunus drukas risinājumus uzņēmumiem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 104

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 104

Datuve.lv video
Top.LV

HP radījis jaunus drukas risinājumus uzņēmumiem

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.10 15:16  

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard laidis klajā vairākus jaunus attēlveidošanas un drukas risinājumus, pakalpojumus un ierīces, kuru mērķis ir ļaut uzņēmumiem palielināt darbinieku produktivitāti gan birojā, gan mobilā darba vidē. Jaunumu klāstā ietilpst arī HP LaserJet Enterprise M4555 un HP LaserJet Pro M1217nfw daudzfunkcionālie printeri.

HP jaunumi:
- Mobilās drukas risinājuma HP ePrint Enterprise pieejamība iPhone un Android viedtālruņiem;
- Paplašināti HP risinājumi, kas piemēroti uzņēmumu vajadzībām, īpaši maziem un vidējiem uzņēmumiem;
- Uzlaboti daudzfunkcionālie printeri HP LaserJet Enterprise M4555 un HP LaserJet Pro M1217nfw, kas ir piemēroti birojiem un aprīkoti ar ePrint funkciju.


Pieņemot stratēģiskus lēmumus par attēlveidošanas un drukas investīcijām, uzņēmumi var uzlabot darbu un atklāt jaunus ieņēmumu avotus.

"Pēdējos gados IT uzņēmumi ir piedzīvojuši milzīgu spiedienu gan no izmaksu kontroles un samazināšanas viedokļa, gan no nepieciešamības meklēt jaunas iespējas ieguldīt inovācijās," skaidro Džefs Heizs (Jeff Hayes), tirgus pētījumu kompānijas InfoTrends prezidents. "Organizācijas atklāj, ka tām nepieciešamas stratēģiskas investīcijas visā IT infrastruktūrā, tostarp arī biznesa drukā."

"Mūsu klientiem nepieciešams partneris, kas var palīdzēt atrisināt komplicētus uzņēmējdarbības jautājumus," atklāj Brūss Dalgrens (Bruce Dahlgren), HP Uzņēmumu biznesa risinājumu vecākais viceprezidents. "Jaunās tehnoloģijas un inovācijas ir paredzētas, lai visus uz papīra bāzētos procesus pārveidotu vienkāršā digitālā darbplūsmā, ļaujot uzņēmumiem noteikt jaunas izaugsmes iespējas."

HP risinājumi maziem un vidējiem uzņēmumiem (MVU)
HP paplašina korporatīvās klases risinājumu loku, kas tagad pieejami arī MVU klientiem:
• HP ePrint Enterprise risinājums – paredzēts uzņēmumiem ar mobiliem darbiniekiem, kuriem ir nepieciešama piekļuve saturam no viņu viedtālruņiem. HP ePrint Enterprise ļauj drukāt nepieciešamos dokumentus, prezentācijas, atskaites u.c. no viedtālruņiem, nosūtot drukas darbu uz jebkuru tīklā reģistrēto printeri. Šis risinājums uzlabo produktivitāti, paplašinot mobilās drukas iespējas, turklāt dati neatstāj drošu tīklu.
• Drukas risinājumi HP Access Control – nodrošina izmaksu kontroli, drošības risinājumus un vienkāršu pārvaldību uzņēmumiem, kam nepieciešama droša drukas vide.
Risinājumi, kas veicina MVU izaugsmi
• Solutions Competence centrs: izveidots kā vienots punkts, caur kuru ir pieejami visi tirdzniecības partneri, lai varētu attīstīt savu risinājumu pārdošanu. Centrs apvieno risinājumu integrētājus, neatkarīgus programmnodrošinājuma tirgotājus un HP, lai piedāvātu HP partneriem pilnu, ātri pieejamu un efektīvu ekspertīzes paketi attiecībā uz HP drukas risinājumiem. Šis resurss ir pieejams jau no 2011.gada 1.maija.
Papildus HP piedāvā arī lejupielādējamus risinājumus, kas racionalizē dokumentu plūsmu:
• HP biznesa aplikācijām var piekļūt caur printera skārienjūtīgo ekrānu. Aplikācijas ir veidotas, lai palielinātu produktivitāti, pateicoties uzlabotai dokumentu darbplūsmai. Jaunākā biznesa klases aplikācija ietver iespēju drukāt dokumentu sagataves no DocStoc aplikācijas.
• HP LaserJet MFP Wizard konsole ir būtisku instrumentu kopa HP LaserJet daudzfunkcionālajiem printeriem, kas palīdzēs MVU pārvaldīt un racionalizēt dokumentu apstrādes procesu. Tas padara vienkāršāku send-to-email un send-to-folder plūsmu organizēšanu tieši no ierīces, lai efektīvi veidotu un izplatītu skenētos dokumentus.

Uzlabotā darbplūsma palielina produktivitāti un veicina izaugsmi
HP turpina izstrādāt risinājumus, lai apmierinātu augošo pieprasījumu pēc mobilitātes.
Jaunie HP mobilie risinājumi:
• Jau tagad App Store interneta veikalā ir iespējams lejupielādēt iPhone aplikācijas HP ePrint Enterprise un Mobile Print Locations. HP ePrint Enterprise risinājumu, kas sākumā bija pieejams ar BlackBerry viedtālruņiem, tagad varēs izmantot arī vairāk nekā 100 miljoni iPhone lietotāju. Šis pakalpojums būs pieejams, sākot ar 2011.gada 1.jūniju.
• HP ePrint Enterprise un Mobile Print Locations Android viedtālruņu aplikācija būs pieejama, sākot ar 2011.gada 1.jūniju.
HP uzlabojis arī HP Universal Print Driver (UPD) 5.3, kas ir vienkāršs draiveris, kas atbalsta jebkura uzņēmuma drukas ierīču darbību, tādā veidā samazinot drukas izmaksas, resursus un laiku.
Ierīces, kas samazina izmaksas un sniedz rezultātus
Jaunumu klāstā ietilpst divi daudzfunkcionālie HP LasterJet printeri:
• HP LaserJet Enterprise M4555 daudzfunkciju printeru sērija – drošas, ērti lietojamas daudzfunkciju ierīces, kas radītas, lai palīdzētu uzņēmumiem palielināt efektivitāti un uzlabot dokumentu darbplūsmu. Ierīce ir aprīkota tādām korporatīvas klases funkcijām kā HP Web Jetadmin, kas nodrošina nozarē labāko pārraudzību un pārvaldību, HP FutureSmart, kas nodrošina atjauninājumus, un HP Open Extensibility platformu, kas vienkāršo HP un trešo pušu risinājumu attīstību un izvietošanu.



• HP LaserJet Pro M1217nfw MFP – vispieejamākais HP bezvadu LaserJet daudzfunkciju printeris apvieno sevī tādas funkcijas kā drukāšana, skenēšana, faksa nosūtīšana un kopēšana, kā arī Ethernet tīkla un bezvadu tīkla savienojamības standartus. Šis jaunais produkts ir aprīkots ar HP Smart Install, kas ļauj instalēt printera draiverus bez CD vien piecu minūšu laikā, kā arī HP Auto On un Auto Off funkcijām.



Plašāka informācija par HP jaunajiem drukas risinājumiem un ierīcēm ir pieejama www.hp.com/go/businessprinting2011.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Rukicc @ 2011.05.11 00:15

M4555 MFP ir testēšanā jau vismaz mēnesi, ja ne ilgāk.
Drukā ātri un labi. Bet ....
Sīkāk, ja kādam interesē tad privāti.

#2 cthulhu_avvake @ 2011.05.11 20:31

#1

trava diagnoze - pedofiils