Datuve :: Samsung atbalstīs Lietuvas vadošo tenisistu Ričardu Beranki

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 109

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 109

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung atbalstīs Lietuvas vadošo tenisistu Ričardu Beranki

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.04.01 09:45  

Šodien Samsung Electronics Baltics, pasaules vadošā patērētāju elektropreču ražotāja pārstāvis Baltijā, sadarbībā ar Lietuvas Mobilo telekomunikāciju uzņēmumu Omnitel ir kļuvis par Lietuvas tenisista Ričarda Beranka (Richard Berankis) oficiālo sponsoru.

Ričards Berankis pašlaik ieņem 75. vietu ATP tenisa rangā vīriešu vienspēlēs. Kā atzīst tenisista treneris Remi Balzekas, tas ir ļoti augsts sasniegums, un Omnitel un Samsung atbalsts noteikti ļaus sasniegt vēl lielākus panākumus. Turklāt R. Balzekas pauda cerību, ka šo atbalstītāju piemēram sekos arī citi Lietuvas uzņēmumi, veicinot tenisistu izaugsmi.


Atbalsta ietvaros Ričardam Berankim un viņa trenerim tika pasniegti jaunākie Samsung produkti – Samsung Galaxy S mobilie telefoni, Galaxy Tab planšetdatori, kā arī Samsung Q330 klēpjdatori. Visi minētie produkti ir pilnībā savietojami ar Omnitel piedāvātajiem pakalpojumiem, kā arī ar jaunākajām tehnoloģiju iespējām visā pasaulē. Tādējādi sportisti vienmēr varēs uzturēt kontaktu ar saviem draugiem, tuviniekiem un kolēģiem, lai kur arī atrastos.

Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju tirdzniecības nodaļas direktors Ēriks Eglītis stāsta: „Sports ir neatņemama ikdienas daļa, kas tāpat kā jaunākās tehnoloģijas atrodas nepārtrauktā attīstībā, tiecoties pēc labākā rezultāta. Mēs lepojamies ar to, ka ar savu atbalstu varam palīdzēt talantīgam sportistam nest savas valsts un visa Baltijas reģiona vārdu pasaulē, kārtējo reizi atgādinot par to, ka ar talantu un mērķtiecīgu darbu var sasniegt neticamus rezultātus.”


"Organizējot un atbalstot dažādas iniciatīvas, Omnitel aktīvi veicina un koncentrējas uz jauniešu izglītību valstī, tādejādi atbalstot ilgtermiņa valsts attīstību. Savu centienu un sasniegumu dēļ Ričards Berankis ir kļuvis par piemēru Lietuvas bērnu un pusaudžu vidū," uzsver Omnitel prezidents Antanas Zabulis.

„Sadarbība ar Omnitel un Samsung man nozīmē arī atbalstu tenisa popularizēšanai un attīstībai Lietuvā. Es ceru, ka tas piesaistīs arī citu uzņēmumu uzmanību profesionālajam tenisam un tā spēlētājiem," skaidro Ričards Berankis.

Treneris R. Balzekas saka: "Profesionālais teniss prasa milzīgu darbu gan treniņos, gan arī no organizatoriskā viedokļa. Sponsoru atbalsts ļauj ievērojami atvieglot visus šos aspektus, sniedzot iespēju koncentrēties tieši uz sportiskajiem sasniegumiem. Tieši tāpēc mēs esam pateicīgi, ka Omnitel un Samsung ir pievienojušies mūsu komandai, lai kopā mēs sasniegtu vēl vairāk!”

Saistītie raksti

Komentāri

#1 bellys WWW @ 2011.04.01 10:06

nu super! bet kas atbalsta mūsu Ernestu? viņam arī kāds kaut ko tādu pasniedz? :D

#2 Gulbis @ 2011.04.01 20:47

Jap, pietam Gulbis ir 31 vietā.