Datuve :: HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One printeris saņem European Office Product Awards atzinību

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 57

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 57

Datuve.lv video
Top.LV

HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One printeris saņem European Office Product Awards atzinību

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.02.22 11:45  

Informācijas tehnoloģiju ražotāja Hewlett-Packard printeris HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One apbalvots ar European Office Product Awards (EOPA) jaunu produktu inovācijas balvu par inovatīvās ePrint tehnoloģijas integrāciju profesionālas kvalitātes printerī.

Ierīces lietotāji var piekļūt aplikācijām ar 10.9 cm lielo printera skārienjūtīgo ekrānu, lai drukātu saturu no interneta arī bez datora, vai izmantot HP ePrint, lai drukātu no jebkuras vietas pasaulē, vienkārši nosūtot dokumentu uz printera e-pasta adresi.

Stīvs Hilleārds (Steve Hilleard), Office Products International vadītājs un EOPA awards organizators, stāsta: “Šis printeris ļauj lietotājiem drukāt no jebkuras mobilās ierīces. Žūrija uzskata, tā ir pirmā šāda tipa ierīce, kas nākotnē mainīs tirgu. Iespēja drukāt bez datora ir jauns koncepts, kas pilnībā atbilst pašreizējām lietotāju vēlmēm. Kad sākās vērtēšana, lēmums bija praktiski vienbalsīgs.”


HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One sērijas ierīces ir veidotas, lai atbalstītu mazos uzņēmumus, kas vēlas drukāt profesionālas kvalitātes izdrukas, mārketinga materiālus un citus biznesa dokumentus. Tam ir līdz 50% zemākas izmaksas par vienas lapas izdruku un līdz 50% mazāks enerģijas patēriņš, salīdzinot ar lielāko daļu krāsu lāzerprinteru.

“Šī balva ir liels sasniegums produktiem, kas paplašina iespējas mazo un vidējo uzņēmumu tintes drukāšanai,” saka Karloss Bello (Carlos Bello), Officejet menedžeris EMEA reģionā. “HP Officejet Pro 8500A eAIO sērijas ierīces ir veidotas, lai nodrošinātu profesionālus krāsu dokumentus par zemākām vienas lapas izdrukas izmaksām, salīdzinot ar lāzerprinteriem. Mēs esam lepni, ka mūsu inovācija ir atzīta.”

EOPA balvu pasniegšanā piedalījās vairāk nekā 350 viesu.


Saistītie raksti

Komentāri

#1 karuuzo @ 2011.02.22 13:19

Negribētu, lai printera adrese nokļūst spamlistā :) Bet jebkurā gadījumā - odziņa, ņam :)

m

#2 adamka @ 2011.02.22 20:38

nu nez nez kadam biznesam ja A3 pat nevar izprintereet

#3 negis @ 2011.02.23 01:05

man ir hp all in one pēdejais mēsls neiesaku NEņemiet!

#4 arnissr @ 2011.02.23 18:30

adamka rakstīja:

nu nez nez kadam biznesam ja A3 pat nevar izprintereet

Ir šim arī A3 versija. Par dažiem latiem tik dārgāka.

#5 arnissr @ 2011.02.23 18:35

negis rakstīja:

man ir hp all in one pēdejais mēsls neiesaku NEņemiet!

Nu lētā gala hp all-in-one ar labu vārdu nav dzirdēti pieminam :)
Šis gan tāds nopietnāks agregāts - drukas galvas atsevišķi, tintes atsevišķi. Drukā ātri. Nesen ir likts vienam pazīstamam kadram - pagaidām ir apmierināts un laikam jau otru tādu nopircis. Pailgi tik ieslēgšanās brīdī tur kaut ko ķibinot.

#6 crapos @ 2011.02.23 19:39

hp ir loti labi printeri, man pasam ir divi, tikai kartridzhi ir nezeligi dargi, salidzinot piemeram ar kodak, kuru es lietoju ikdiena un kartridzhi vinam ir 2x letaaki, tikai protams hp ir nesalidzinosi klusaks un kvalitate ir neabsaubami labaaka