Datuve :: Labdarības izsole krūts vēža pacientu atbalstam

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 137

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 137

Datuve.lv video
Top.LV

Labdarības izsole krūts vēža pacientu atbalstam

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.02.09 17:12  

Onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības „Dzīvības koks” un vadošā patērētāju elektronikas ražotāja „Samsung” rīkotās labdarības kampaņas „Dzīvei jāturpinās!” ietvaros interneta vietnē „Facebook” tiek rīkota Labdarības izsole, kuras laikā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Latvijas krūts vēža pacientu psihosociālajai rehabilitācijai.

Ikviens „Facebook” lietotājs var atbalstīt krūts vēža pacientus Latvijā, piedaloties populāru Latvijas mākslinieku apgleznoto mobilo telefonu izsolē. Kampaņas sākumā pagājušā gada oktobrī mākslinieki Jānis Anmanis, Vita Radziņa, Juta Policja, Mareks Gureckis (Galerija Birkenfelds) un Elita Patmalniece pauda savu atbalstu kampaņai „Dzīvei jāturpinās!”, apgleznojot piecus „Samsung Monte” telefonus.


Lai piedalītos izsolē, lietotājiem ir jādodas uz „Samsung Latvija” „Facebook” lapas sadaļu „Izsole” (http://apps.facebook.com/samsung_izsole/), jāizvēlas telefons, kuru vēlas iegūt savā īpašumā, un jānorāda, kādu summu vēlētos solīt par šo telefonu. Lietotājiem nav redzams, kādu cenu par konkrēto telefonu ir solījuši citi izsoles dalībnieki. Izsole noslēgsies 14. februārī plkst. 12:00, un katra telefona augstākās likmes solītājs iegūs iespēju iegādāties izvēlēto telefonu par paša noteikto cenu. Izsoles uzvarētāju vārdi tiks publiskoti 16. februārī.

Labdarības kampaņa „Dzīvei jāturpinās!”
No 2010. gada 18. oktobra līdz pat 2011. gada februāra beigām ar „Samsung” atbalstu visā Latvijā tiek vākti līdzekļi krūts vēža pacientu psihosociālās rehabilitācijas atbalsta programmas īstenošanai. Par saziedotajiem līdzekļiem tiks nodrošināta psihosociālās rehabilitācijas programmas attīstība un centra veidošana, lai sniegtu atbalstu un palīdzību sievietēm, kuras pārcietušas krūts vēzi.

Kampaņas laikā „Samsung” ziedo 1 latu no katra pārdotā „Samsung Monte” mobilā telefona. Par visām iespējām atbalstīt kampaņu vari uzzināt mājas lapā www.ribbon.lv.

„Dzīvības koks”
Onkoloģisko pacientu atbalsta biedrība „Dzīvības koks” dibināta 2004.gadā, un tā ir lielākā nevalstiskā organizācija Latvijā, kas apvieno onkoloģiskos pacientus un viņu tuviniekus. Biedrības mērķis ir aizstāvēt pacientu intereses nacionālā un starptautiskā līmenī, lai arī Latvijas pacientiem būtu iespēja saņemt kvalitatīvāko veselības aprūpi. „Dzīvības koks” ir Eiropas līmeņa organizāciju „Europa Donna” un „European Cancer Patient Coalition” biedrs. Onkoloģisko pacientu atbalsta biedrība „Krūts veselības mēnesi” Latvijā organizē jau kopš 2005.gada.

„Samsung”
„Samsung” jau kopš 2006. gada visā pasaulē aktīvi līdzdarbojas „Rozā lentītes” kustības aktivitātēs, lai veicinātu sabiedrības informētību par krūts vēža profilaksi un ziedotu līdzekļus pacientu ārstēšanai un rehabilitācijai. 2010. gadā šīs sadarbības ietvaros „Samsung” sniedz atbalstu labdarības organizācijām 24 pasaules valstīs. Savukārt 2009. gada laikā „Samsung” sadarbībā ar „Rozā lentītes” kustību ziedoja labdarības organizācijām visā Eiropā vairāk nekā 2 miljonus dolāru.

Saistītie raksti