Datuve :: Pētījums: oriģinālās HP LaserJet tonera kasetnes pārspēj alternatīvo ražotāju produktus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 100

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 100

Datuve.lv video
Top.LV

Pētījums: oriģinālās HP LaserJet tonera kasetnes pārspēj alternatīvo ražotāju produktus

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.02.08 11:58  

Neatkarīgā uzņēmuma „Quality Logic” veiktais pētījums atklāj, ka informācijas tehnoloģiju ražotāja Hewlett-Packard oriģinālās LaserJet tonera kasetnes pārspējušas alternatīvo ražotāju produktus visās pētījumā iekļautajās kategorijās.

Pētījumā tika pārbaudīti deviņu lielāko ražotāju alternatīvie produkti, kopsummā 216 tonera kasetnes, kas pieejamas Eiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā, salīdzinot tās ar HP LaserJet oriģinālajiem izstrādājumiem. Testā izmantoti HP LaserJet P1505 and P4015 printeri.

- HP tonera kasetnes neuzrādīja kļūmes, kamēr 41.7% no 216 testētajām alternatīvajām kasetnēm bija ar dažādiem defektiem – tonera noplūde, bojātas detaļas, zema kvalitāte, defekti jau pirms lietošanas u.c.

- Ar oriģinālajām HP tonera kasetnēm bija iespējams izdrukāt vidēji 97% lapu, kas tika atzītas derīgām visplašākajam pielietojumam, tajā skaitā arī izplatīšanai ārpus uzņēmuma - klientiem un partneriem. Alternatīvajām kasetnēm šis procents sasniedza tikai 61%.

- 87 gadījumos puse vai vairāk lapu no izdrukām, kas veiktas ar alternatīvajām kasetnēm, bija tik zemas kvalitātes, kas nav piemērota biznesa mērķiem, tikai uzņēmuma iekšējām vajadzībām.

- Testēšanas procesā oriģinālās HP LaserJet drukas kasetnes uzrādīja labu krāsas saķeri ar papīru (adhēzija), kamēr alternatīvajām kasetnēm bija problēmas ar saķeri. Ja toneris labi nepielīp papīram, pastāv liela iespējamība, ka krāsa var noskrāpēties vai pārkopēties uz citām lapām.

- Lielākā daļa alternatīvo kasetņu drukāja gaišāku tekstu, attēlus un grafiku, salīdzinājumā ar oriģinālajiem HP LaserJet drukas produktiem.
HP EMEA reģiona Drukas un attēlveidošanas grupas mārketinga direktors Luiss Kasado (Luis Casado) skaidro, ka klientiem vajadzētu apsvērt piedāvājuma patieso vērtību un raudzīties arī uz tādiem faktoriem kā kvalitāte, uzticamība, un produktivitāte, lai pieņemtu pamatotu oriģinālo kasetņu iegādes lēmumu.

"Pētījuma rezultāti rāda, ka oriģinālais HP piedāvājums pastāvīgi nodrošina vairāk profesionālas kvalitātes izdruku, kas rada produktīvāku biznesa vidi nekā alternatīvās tonera kasetnes," stāsta Kasado. "Katru reizi, kad klienti iegādājas HP oriģinālās drukas izejvielas, tiek garantēta investīciju atdeve".

Faktiski ilgākā laika posmā alternatīvo kasetņu lietošana var izmaksāt līdz pat 20% dārgāk, nekā oriģinālās HP LaserJet drukas kasetnes.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 hahaha1 @ 2011.02.08 12:19

lai pamēģina šo testu ar 12A kasetnēm :)

#2 fāters @ 2011.02.08 15:07

hahaha1 +1 par 12a
Un tos printerus ar 35a var pirkt tikai bezizejas stāvoklī