Datuve :: Samsung prezentē četrus jaunus GALAXY sērijas viedtelefonus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 56

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 56

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung prezentē četrus jaunus GALAXY sērijas viedtelefonus

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.02.03 10:42  

Samsung Electronics, vadošais mobilo telefonu izstrādātājs, ir paziņojis par Samsung GALAXY viedtelefonu sērijas paplašināšanu ar četriem jauniem modeļiem – Samsung GALAXY Ace, Samsung GALAXY Fit, Samsung GALAXY Gio un Samsung GALAXY Mini. Visi jaunie uz Android operētājsistēmas balstītie Samsung GALAXY viedtelefoni ir aprīkoti ar unikālām funkcijām, lai būtu piemēroti ļoti dažādām lietotāju grupām un viņu īpašajām prasībām.

Pateicoties vairāk nekā 100 000 Android Market un Samsung Apps vietnēs pieejamajām aplikācijām, jauno viedtelefonu lietotāji var izmantot neierobežotas izklaides iespējas, savukārt Samsung SWYPE teksta ievades metode nodrošina ātras komunikācijas iespējas. Samsung GALAXY sērijas viedtelefoni ir aprīkoti arī ar Wi-Fi savienojuma atbalstu un Social Hub funkciju, kas ļauj lietotājiem piekļūt visiem saviem kontaktiem, izmantot sociālo tīklu pakalpojumus, ziņapmaiņas un e-pasta funkcijas, tādējādi nodrošinot nepārtrauktu sasniedzamību.

Samsung Mobilās Komunikāciju biznesa nodaļas vadītājs un prezidents JK Šins (JK Shin): “Izstrādājot Samsung GALAXY viedtelefonu sēriju, esam papildu attīstījuši funkcionalitāti, kuras dēļ Samsung GALAXY S viedtelefons kļuvis tik populārs visā pasaulē, vienlaikus dažādojot produktu klāstu. Katrs no jaunajiem viedtelefoniem piedāvā atšķirīgas funkcijas, jo katrs lietotājs ir individualitāte un vēlas tieši savām vajadzībām pielāgotu telefonu, kura lietošana būtu vienkārša un aizraujoša.”

Samsung GALAXY sēriju ir iedvesmojuši oriģinālā Samsung GALAXY S panākumi – septiņu mēnešu laikā pārdoti jau 10 miljoni šo viedtelefonu. Samsung GALAXY produktu sērija tiks prezentēta Mobile World Congress izstādē, kas šogad no 14. līdz 17.februārim norisināsies Spānijas pilsētā Barselonā.

Samsung GALAXY Ace
Izsmalcinātais dizains padara Samsung GALAXY Ace par vienkāršu, bet ļoti elegantu viedtālruni tiem lietotājiem, kuri vienmēr vēlas sekot jaunākajām tendencēm. Tā 3,5 collu HVGA ekrāns nodrošina premium līmeņa attēla kvalitāti, savukārt 800 Mhz procesors ļauj paveikt visas nepieciešamās darbības ātri un bez aizķeršanās. Galaxy Ace telefonā ir ietvertas arī tādas funkcijas kā balss meklēšana un ThinkFree dokumentu pārlūks.
Samsung GALAXY Ace Baltijas tirgū būs pieejams marta pirmajā nedēļā un aptuvenā cena veikalos ap LVL 260.



Samsung GALAXY Fit
Samsung GALAXY Fit ir radīts lietotājiem, kas vēlas savam aktīvajam ikdienas ritmam un piesātinātajai sabiedriskajai dzīvei atbilstošu ierīci. Pateicoties 3,31 collu QVGA ekrānam, Samsung GALAXY Fit ļauj jebkurā brīdī ērti pārskatīt gan darbam nepieciešamos dokumentus, gan arī izmantot telefonu dažādām izklaides iespējām. Šī telefona 600 Mhz procesors ir pielāgots maksimālai funkcionalitātei, pārlūkojot internetu vai koplietojot mobilo saturu. Apvienojiet darbu ar izklaidi bez jebkādiem kompromisiem.
Samsung GALAXY Fit Baltijas tirgū nebūs pieejams.

Samsung GALAXY Gio
Samsung GALAXY Gio ar savu izteiksmīgi mūsdienīgo dizainu un paplašinātām sociālo tīklu izmantošanas iespējām ir teicami piemērots stilīgiem, jauniem profesionāļiem, kuri vēlas pastāvīgi atrasties tiešsaistē. Tā nosaukums Gio, kas itāliešu valodā nozīmē dārgakmens, atspoguļo ierīces dizaina pilnību un tajā ietverto funkcionalitāti, ko papildina 3,2 collu HVGA ekrāns.
Samsung GALAXY Gio Baltijas tirgū būs pieejams marta beigās, cena ap LVL 190.



Samsung GALAXY mini
Samsung GALAXY Mini ir ideāls pirmais viedtelefons aktīviem jauniešiem - tas izceļas ar košiem krāsu akcentiem un lielisku funkcionalitāti. Telefons ir aprīkots ar 3,14 collu QVGA ekrānu un spēj nodrošināt augstu veiktspēju apvienojumā ar visām nepieciešamajām tiešsaistes funkcijām. Papildu 600 Mhz procesoram Samsung GALAXY Mini piedāvā arī Google balss komandu atbalstu un Quick Office dokumentu pārlūku.
Samsung GALAXY Mini Baltijas tirgū būs pieejams februāra beigās, cena ap LVL 160.



Samsung GALAXY Ace tehniskā specifikācija:



Samsung GALAXY Fit tehniskā specifikācija:



Samsung GALAXY Gio tehniskā specifikācija:



Samsung GALAXY Mini tehniskā specifikācija:


Saistītie raksti

Komentāri

#1 driver12 @ 2011.02.03 13:29

galaxy ace un gio izskatās diezgan labi. Cena arī nav kosmoss, kas priecē.

#2 boomba @ 2011.02.03 14:23

Man atkal tas mini pat labāk iet pie sirds. Bet katrā ziņā sakarīgi modeļi izskatās.

#3 Klaavs @ 2011.02.04 01:08

Sakat ko gribat, bet man GALAXY Ace atgādina iphone.......

#4 mc-cements @ 2011.02.07 09:39

mmmmm cik plastmasiigi :)