Datuve :: Samsung prezentē jaunākās mājas kinoteātra sistēmas

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 59

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 59

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung prezentē jaunākās mājas kinoteātra sistēmas

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.01.11 10:04  

Samsung prezentējis jaunas un elegantas mājas kinoteātra sistēmas, kas ietver integrētu Blu-ray atskaņotāju (atsevišķos modeļos) un bezvadu funkcijas, kas teicami papildinās ikvienu saturu, ko lietotāji izbauda savos mājokļos - no 3D, 2D un HD satura līdz pat no interneta straumētam video.

Jaunie produkti, ko CES 2011 izstādes ietvaros prezentēja Samsung kā vadošais patērētāju elektronikas ražotājs un apbalvojumiem bagātais novators:
• Unikāla moduļveida, kuba formas Blu-ray mājas kinoteātra sistēma HT-D7100;
• HT-D6730W 7.1 kanālu mājas kinoteātra sistēma ar jaunu visaptverošās skaņas tehnoloģiju, platjoslas pastiprinātāju un lieliskiem augstfrekvenču skaļruņiem maigākam, daudz dabīgākam skanējumam;
• Pasaulē pirmā 7.1 kanālu AV resīvera sistēma HW-D7000 ar iebūvētu Blu-ray atskaņotāju, 3D satura atbalstu un interneta pakalpojumiem vienā ierīcē;
• Nākamās paaudzes Sound Bar tipa skaņas sistēma HW-D550, kas piedāvā augstas kvalitātes 3D audio skanējumu.

Jāatzīmē, ka Samsung HT-D7100, HT-D6730W, HW-D7000 un HW-D550 sistēmas ir ieguvušas CES 2011 Inovāciju Dizaina un Tehnoloģiju apbalvojumu.



“Ar mūsu jaunajām mājas kinoteātra sistēmām mēs piedāvājam izcilu skaņu, lai ikvienā mājoklī radītu īstam kinoteātrim līdzvērtīgas un aizraujošas video izklaides iespējas,” sacīja Samsung Electronics Vizuālo ekrānu biznesa nodaļās vecākais viceprezidents Sangčuls Lī (Sangchul Lee). “Samsung turpina radīt inovatīvus produktus, kas atbilst visdažādāko dzīves stilu vajadzībām, mājokļiem un pircēju finansiālajām iespējām. Mēs esam apmierināti, ka industrija ir atzinīgi novērtējusi jau vairākus mūsu jaunos produktus un atzinusi tos par vieniem no inovatīvākajiem produktiem CES izstādē.”

Mājas kinoteātris kubikā

Novatoriskā Samsung HT-D7100 3D Blu-ray mājas kinoteātra sistēma ir apveltīta ar unikālu moduļveida kuba formas dizainu. Šī sistēma atbalsta Full HD 1080p video atskaņošanu gan no Blu-ray, gan no DVD diskiem, kā arī spēj augšupmērogot vecāku, ne-HD izšķirtspējas saturu, lai arī tas varētu tikt atskaņots pilnvērtīgā 1080p formātā. HT-D7100 sistēma ir aprīkota ar īpašu video apstrādes procesoru, kas dod iespēju pārkonvertēt 2D saturu uz 3D formātu.

CES Inovāciju Dizaina un Tehnoloģiju apbalvojumu saņēmusī HD-D7100 sistēma ir aprīkota ar satelītskaļruņiem, kuru dizains veidots īpatnējā, metāliskā retro stilā. Katra atsevišķā sistēmas komponente ir pietiekami maza, lai to varētu novietot kaut uz nakts skapīša vai ielikt grāmatplauktā, līdz ar to šī sistēma ir ideāli piemērota cilvēkiem, kuri mitinās neliela izmēra mājokļos, taču joprojām vēlas spēcīgu skanējumu (110 vati).

Galvenajā resīverī ir iebūvēts WiFi savienojuma atbalsts bezvadu piekļuvei interneta vides saturam, kas pieejams ar Smart Blu-ray Home Theater funkciju. Tāpat šī sistēma ir aprīkota ar AllShare funkciju, kas ļauj lietotājiem bezvadu režīmā sinhronizēt savas digitālās ierīces, lai viņi varētu klausīties mūziku, skatīties filmas un fotogrāfijas uz TV ekrāna tiešā veidā no datora, kameras vai kādas citas mobilās ierīces, kas aprīkota ar DLNA savienojuma atbalstu.

HT-D7100 mājas kinoteātra sistēma spēj atskaņot dažāda veida premium kategorijas audio formātus, to skaitā Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD un DTS-HD Master Audio. Tajā ir arī iebūvēts moderns DPS efekta ģenerators 3D Sound, kas brīdī, kad skatāties 3D saturu, rada aizraujošus, telpiskus audio efektus, kas saskaņoti ar 3D attēlu. Pateicoties Samsung uzlabotajai Crystal Sound Plus tehnoloģijai, HT-D7100 sistēma spēj ģenerēt precīzu skaņas atveidojumu, kas pasargā gan klausītāju, gan arī tehnisko aprīkojumu no potenciāli kaitīgiem skaņas lēcieniem un signāla kropļojumiem, kas varētu bojāt dzirdi vai arī skaļruņus.

Patīkams un dabīgs 7.1 kanālu mājas kinoteātra sistēmas skanējums

Vēl viens CES Inovāciju Dizaina un Tehnoloģiju apbalvojuma ieguvējs - Samsung HT-D6730W mājas kinoteātra sistēma - nodrošina spēcīgu, augstas precizitātes audio skanējumu. Sistēma ir aprīkota ar funkcijām, kas aizgūtas no HT-D7100 produkta – pilnvērtīgu 1080p HD formāta video atskaņošanas iespēju no Blu-ray diskiem un 3D satura atbalstu, kā arī tā piedāvā jaudīgu 1300 vatu 7.1 kanālu skaņu. Platjoslas pastiprinātājs paplašina skanējuma diapazonu līdz pat 50 kHz, kas ir ievērojami augstāks rādītājs nekā standarta mājas kinoteātra sistēmu pastiprinātājiem. Apvienojot šo sistēmu ar komplektācijā iekļautajiem lieliskajiem augsto frekvenču skaļruņiem, lietotājs iegūst maigu un ievērojami dabīgāku skanējumu gan 2D, gan 3D formātos.

HT-D6730W spēj atskaņot tādus HD audio formātus kā Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD un DTS-HD Master Audio, kā arī tā ir aprīkota ar Samsung Crystal Sound Plus un 3D Sound tehnoloģijām. Būtiski piebilst, ka HT-D6730W ir pirmā mājas kinoteātra sistēma, kas piedāvā Samsung Advanced Vertical Surround skaņas sistēmu. Priekšējie telpiskuma skaļruņi tagad ir iestrādāti garajā statnī, turklāt tos var pielāgot, lai iegūtu patiesi aizraujošu vertikālo telpisko skanējumu.

HT-D6730W sistēmas lietotāju rīcībā ir arī iebūvēts WiFi savienojuma atbalsts, kas ļauj bezvadu režīmā sinhronizēt ierīces ar AllShare standarta atbalstu, piekļūt interneta vidē esošam saturam ar Smart Blu-ray Home Theater funkciju, kā arī atjaunināt ierīces programmatūru. Sistēmai ir bezvadu aizmugurējie skaļruņi, kurus TV skatīšanās telpā var brīvi izvietot pēc saviem ieskatiem. Savukārt Apple kompānijas sertificētā iPod/iPhone dokstacija ļauj viegli piekļūt mūzikai, filmām un cita veida multivides saturam, kas glabājas iTunes vidē.

Radīta, lai papildinātu ikvienu eleganto Samsung HD televizoru, HT-D6730W sistēma ir apveltīta ar melnu, eleganti glancētu korpusu. Sistēmā ietilpst seši skaļruņi: platformāta centrālā kanāla skaļrunis skaidram sarunu un dialogu atveidojumam, liels, bet neuzbāzīgs pasīvais zemfrekvenču reproduktors, divi torņveida augstfrekvenču skaļruņi, kuros ir iestrādāti vertikālā telpiskuma skaļruņi, kā arī divi visaptveroši satelītskaļruņi. Skaļruņi ir bez aizsargsietiņiem, tādējādi uzlabojot skaņas skaidrumu un piešķirot tiem elegantu retro izskatu.



Pasaulē pirmais integrētais Blu-ray 7.1 AV resīveris ar interneta savienojuma iespējām

Samsung Blu-ray AV resīveris HW-D7000 ir pasaulē pirmais vienā iekārtā integrētais 7.1 kanālu AV resīveris ar 3D Blu-ray atskaņotāju un interneta savienojuma iespējām. HW-D7000 resīveris spēj arī piekļūt tādam papildu saturam kā Samsung Apps vietnei ar Smart Blu-ray Home Theater funkcijas starpniecību, straumēt filmas un mūziku no tādiem interneta vides servisiem kā Netflix un Pandora. Iekārtā ir iebūvēts WiFi un DLNA savienojumu standartu atbalsts, kas lietotājam ļauj viegli koplietot saturu starp dažādām atbalstītajām ierīcēm.

HW-D7000 resīvera korpuss ir veidots no slīpēta metāla virsmas un izteiksmīgi glancēta paneļa, zem kura slēpjas slot-in tipa Blu-ray disku lasītājs. Brīdī, kad Blu-ray lasītāja ieeja tiek atvērta, ekrāns pavirzās uz leju, lai skatam atklātu slot-in diska padeves mehānismu. Izsmalcinātais skārienvadības ekrāna bloks ļauj lietotājam viegli nospiest ikonas uz ekrāna, lai kontrolētu sistēmu. Produkta komplektācijā ietilpst arī viena tālvadības pults, kas ļauj kontrolēt resīveri un Blu-ray atskaņotāju.

Pateicoties aprīkojumā esošajam 7.1 kanālu augstas kvalitātes pastiprinātājam, HW-D7000 sistēmai var pievienot jebkurus tirgū esošos hi-fi skaļruņus. Skaļruņi ir pieslēdzami pie skaņas kabeļiem ar skrūvējamiem fiksatoriem. AV resīveris atbalsta Dolby TrueHD un DTS HD Master Audio formātus, kas nodrošina augstas kvalitātes visaptverošo skaņu. Sistēmā ir ietverts arī jaunākais visaptverošās skaņas dekoderis Dolby Pro Logic IIz, kas spēj radīt papildu vertikālo skaņas kanālu telpiskākam skanējumam.

3D izklaides nolūkiem HW-D7000 ir aprīkots ar 3D Sound tehnoloģiju, kas nodrošina 120 vatu jaudu uz katru kanālu, tādējādi piedāvājot spēcīgu, kinoteātrim līdzīgu skanējumu turpat istabā. Šajā sistēmā ir iestrādāta jaunākā 3D tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pilnvērtīgi izbaudīt 3D filmas uz jebkura 3D televizora.

HW-D7000 sistēmas lietotāju rīcībā ir četras HDMI pieslēgvietas, kas ļauj izmantot Anynet (HDMI-CEC) funkciju un viegli organizēt resīverim pieslēgtās ierīces. Sistēma ir arī apgādāta ar HDMI 1.4 standarta atbalstu 3D video pārraidei, kā arī ar audio atgriezenisko kanālu (ARC), kas ļauj lietotājam izmantot vienu HDMI kabeli, lai pārsūtītu audio signālu no televizora atpakaļ uz resīveri.

Nākamās paaudzes Sound Bar sistēma

Samsung Sound bar tipa mājas kinoteātra sistēma HW-D550 ar 3D HD video kvalitātei piemērotu augsta līmeņa 3D audio skanējumu ir radīta tiem patērētājiem, kas ilgojas ar vienu vienkāršu risinājumu uzlabot savu novecojušo mājas izklaides aprīkojumu. Arī šī sistēma ir aprīkota ar Samsung 3D Sound tehnoloģiju, kas audio skanējumu sinhronizē ar 3D video, lai radītu telpiskas skaņas sajūtas bez papildu satelītskaļruņu izmantošanas. Sistēmā tiek izmantota arī Samsung Crystal Amp Plus tehnoloģija.

Līdz ar slaido dizainu un glancēto korpusa noformējumu, vienkāršo uzstādīšanu, HDMI pieslēgvietām, modernām skaņas uzlabošanas tehnoloģijām un bezvadu zemfrekvenču reproduktoru Samsung HW-D550 ir lakoniska izskata ierīce, kurai visas pieslēgvietas ir noslēptas korpusa aizmugurē. Šī sistēma atbalsta HDMI ARC standartu, kas nozīmē, ka lietotājam ir nepieciešams tikai viens HDMI kabelis, kas savieno šo mājas kinoteātra sistēmu ar HD televizoru.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Luke @ 2011.01.11 14:36

Droši vien, kamēr es kaut ko tādu lietošu, vēl laiciņš paies, bet nu izskatās jau tie Samsung izgudrojumi iespaidīgi...