Datuve :: CES 2011: Microsoft prezentē Touch Mouse peli

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 125

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 125

Datuve.lv video
Top.LV

CES 2011: Microsoft prezentē Touch Mouse peli

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.01.06 14:46  

Microsoft prezentējuši peli ar multi-touch funkcijām, piedāvājot Windows 7 lietotājiem ērtāku rīku darbam ar datoru. Protams, nenovēršami ir salīdzinājumi ar Apple ražoto Magic Mouse.

Touch Mouse izveidota Microsoft Mouse 2.0 projekta ietvaros. Peles lietotāji ar dažādām pirkstu kustībām – klikšķināšanu, viegliem uzsitieniem un pirkstu vilkšanu par ierīces virsmu - var veikt dažādas nepieciešamās darbības datorā ar Windows 7 operētājsistēmu.

Microsoft Windows izstrādātāju daļas vadītājs Marks Relfs stāsta, ka Touch Mouse izstrādāta sadarbībā ar Windows aparatūras komandu, ar multi-touch palīdzību padarot darbu ar Windows 7 ērtāku un patīkamāku.


Bezvadu pelē izmantota Microsoft Bluetrack tehnoloģija, kas ļauj strādāt ar peli uz dažādām virsmām.


Lielbritānijā Touch Mouse veikalu plauktos nonāks šī gada jūnijā, tās cena būs aptuveni 70 sterliņu mārciņas.

TechRadar

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Cyfer91111 @ 2011.01.09 21:18

nav ergonomiski, manas peles ir tik resnas, lai tās pieguļ manai resnajai rokai un lai rokas nenogurst pēc stundām ilgas klikšķināšanas

#2 airmen @ 2011.01.10 00:21

man ir tada problema ka es nevaru veco hdd pievienot pie integretas materinkas bet vaj es varu pieslegt ar cd room vadu savu veco hdd jo itka id ports sapas un barosana ari  der vaj kompim nekas nenotiks ludzu atbildat kads

#3 Defensmans @ 2011.01.14 10:55

Mierīgi vieno kōpā. Ja ir saslēgti kopā gan CD-ROM gan HDD tad biosā ir jānorāda kurš ir primārais un kurš sleivs vai k-kā tā. Sen nēesmu to darījis ir piemirsies. Bet nebaidies sačakarēt  k-ko ir principā neiespējami. Bet lai vai kā pajautā kādam paziņam kas to lābāk zin.