Datuve :: Jaunās HP LaserJet iekārtas sniegs lielāku investīciju atdevi mazajiem un vidējiem uzņēmumiem

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 119

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 119

Datuve.lv video
Top.LV

Jaunās HP LaserJet iekārtas sniegs lielāku investīciju atdevi mazajiem un vidējiem uzņēmumiem

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.12.08 13:22  

Informācijas tehnoloģiju ražotāja Hewlett-Packard jaunie LaserJet printeri nākuši klajā uzlaboti ar HP ePrint jeb mobilās drukas funkciju. HP ePrint pakalpojums tintes drukas iekārtās iespējams jau no šā gada septembra, savukārt jaunajiem HP LaserJet printeriem Baltijas valstīs ir pielietojams no 2010. gada 8. decembra. No šī brīža HP LaserJet printeri maziem un vidējiem uzņēmumiem (MVU) sniegs vēl lielāku pievienoto vērtību – iespēju drukāt no jebkuras vietas pasaulē.

HP laidis klajā jaunus LaserJet printerus ar ePrint fukciju, un daudzfunkciju ierīci un skeneri:

• HP LaserJet Pro CP1025nw - pasaulē mazākais, kā arī viens no energoefektīvākajiem krāsu lāzerprinteriem.



• HP LaserJet Pro CP1525nw - krāsu lāzerprinteris, kas nodrošina profesionālas kvalitātes izdrukas, ērts un kompakts printeris ar zemām izmaksām.



• HP LaserJet Pro M1536dnf - daudzfunkciju ierīce, kas paaugstina darba efektivitāti, piedāvājot drukas, skanēšanas, kopēšanas un faksa iespējas, turklāt aizsargā uzņēmuma informāciju ar faksa aizslēgšanas jeb „lock-up” funkciju.



• HP Scanjet Pro 3000 Sheet-feed skeneris - darbojas tikai ar vienas pogas pieskārienu, izmantojot īpaši kompakto lokšņu padeves darbvirsmas risinājumu. Skeneris ir veidots ar ultraskaņas dubultās padeves noteikšanu un iekārta skenē arī laminētus dokumentus un „legal size” jeb 216 × 356 mm dokumentus.

Ar ePrint funkciju iespējama lielāka darba produktivitāte

HP jau šā gada rudenī pieteica tirgū vairākus jaunus tintes drukas produktus ar ePrint funkciju, informējot arī par gaidāmiem lāzerprinteriem ar šo unikālo iespēju augsto tehnoloģiju lietotājam kļūt vēl mobilākam. Aprīkojot mazajiem un vidējiem uzņēmumiem paredzēto drukas produktu klāstu ar unikālo ePrint funkciju, HP piedāvā palielināt uzņēmumu darbinieku produktivitāti, ļaujot tiem drukāt pa tiešo no personīgajām vai darba mobilajām ierīcēm. Visas trīs jaunās HP lāzerdrukas iekārtas ļaus darbiniekiem nosūtīt dokumentus uz iekārtu e-pasta vēstules veidā. Uzņēmuma IT darbiniekam atliek tikai reģistrēt ierīci un iekārtas e-pasta adresi.

Mario Lombardo un Leigs Vortings (Leigh Worthing) no globālā tirgus izpētes uzņēmuma IDC skaidro, ka HP ePrint risinājums tiek balstīts uz mākoņtehnoloģijām, kas ir pavisam savādākas nekā tipiskie Wi-Fi vai Bluetooth drukas risinājumi. Turklāt, informācija tiek sūtīta, izmantojot e-pasta servisu.

“Tiek lēsts, ka vismaz seši procenti no uzņēmuma ieņēmumiem katru gadu tiek tērēti tieši attēlveidošanai un drukai. HP jau vairāk nekā 25 gadus piedāvā dažādus risinājumus mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, lai palīdzētu tiem izprast drukas izmaksu apjomu un tās samazināt,” stāsta Kasado.
Luiss Kasado (Luis Casado), HP LaserJet un Enterprise Solutions GTMU Drukas un Attēlveidošanas grupas EMEA reģiona mārketinga direktors skaidro, ka printeru aparatūras pārvaldība var radīt pozitīvu un izmērāmu efektu uz uzņēmējdarbību kopumā.

Oriģinālās HP drukas izejvielas sniedz reālu investīciju atdevi uzņēmumiem

HP investē lielus līdzekļus pētniecībā un attīstībā, īpaši veidojot un testējot drukas iekārtas un drukas izejvielas, lai tie darbotos kopā kā vienota drukas un attēlveidošanas sistēma. Šie ieguldījumi tiek pārvērsti augstākā HP oriģinālo izejvielu uzticamībā un kvalitātē, nodrošinot lietotājam labāku rezultātu ar ierastām izmaksām, kā arī labāko drukas pieredzi.

Starptautiskā tirgus izpētes kompānija Gartner nesen publicējusi ziņojumu "Saving Money on Remanufactured Printer Supplies is Harder Than it Sounds" („Ietaupīt naudu uz atkārtotas pārstrādes drukas izejmateriāliem ir grūtāk nekā šķiet"). Gartner analītiķi secinājuši, ka, neskatoties uz to, ka kasetņu piegādātāji parasti nomaina kļūdainās kasetnes bez maksas, klientam ir jāatgriež vai jāziņo par kļūdaino vienību, papildus tam ziņojot par printera darbības pārtraukuma laiku un laiku, kas patērēts ziņojot par kļūdu. Tas ir ļoti neērti, jo uzņēmumi parasti novērtē vienu IT palīdzības dienesta apmeklējumu ar 50 dolāru un augstāku likmi.
Gartner jau sen iesaka klientiem pašiem pārraudzīt biroja drukas parku un samazināt izdevumus par 10-30%, turklāt darīt to, nepaļaujoties uz pārstrādātām izejvielām.

Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas:
• HP LaserJet Pro CP1025nw Color Printer – 152 Ls
• HP LaserJet Pro CP1525nw Color Printer – 191 Ls
• HP LaserJet Pro M1536dnf MFP – 209 Ls

Saistītie raksti

Komentāri

#1 m. @ 2010.12.08 18:47

vai ta faksu vēl mūsdienās izmanto?

#2 Donkey @ 2010.12.08 19:25

#1 Jā faksu izmanto, un kā vēl.

#3 Juule @ 2010.12.14 18:13

Jā, visādi svarīgie uzņēmumi to tik vien dara kā faksē :)))))))