Datuve :: Balmers sola, ka planšetdatori ar Windows 7 OS būs pieejami jau šogad

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 82

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 82

Datuve.lv video
Top.LV

Balmers sola, ka planšetdatori ar Windows 7 OS būs pieejami jau šogad

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.10.06 18:06  

Microsoft izpilddirektors Stīvs Balmers paziņojis, ka planšetdatori ar Windows 7 operētājsistēmu veikalu plauktos parādīsies jau šī gada beigās – tieši laikā uz Ziemassvētku iepirkšanās drudzi. Planšetdatoru veidošanā Microsoft sadarbojas ar vairākiem aparatūras ražotājiem, tajā skaitā arī HP.

„Windows datori noteikti piedāvās visdažādāko un interesantāko saturu un izklaides iespējas pasaulē,” Balmers pirms kāda laika paziņoja CES izstādes laikā Lasvegasā. Lai gan Microsoft nav paziņojuši īpaši daudz par saviem planšetdatoru plāniem, Balmers CES ietvaros prezentēja HP veidotu ierīces prototipu ar Amazon Kindle aplikāciju.

„Tas ir gandrīz tikpat ērts kā tālrunis, taču tā veiktspēja ir gluži kā personālajam datoram ar Windows 7 operētājsistēmu,” stāstīja Microsoft izpilddirektors. „Šī datoru kategorija noteikti spēs savā labā izmantot Windows 7 piedāvātās skārienjutības iespējas.”

Microsoft plāni par planšetdatoru veidošanu parādījušies laikā, kad personālo datoru tirgus sadalās vairākās jaunās kategorijās, kurās ietilpst arī planšetdatori, viedtālruņi un multivides sistēmas. Redmondas uzņēmums ir gatavs iet pretī nezināmajam, un Balmers pat izteicis savu pārliecību, ka uzņēmumam daudzās jaunajās tirgus kategorijās veiksies ļoti labi.

InformationWeek

Saistītie raksti