Datuve :: Hewlett-Packard laiž klajā nozarē pirmos lāzerprinterus bez instalācijas diska

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 79

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 79

Datuve.lv video
Top.LV

Hewlett-Packard laiž klajā nozarē pirmos lāzerprinterus bez instalācijas diska

Ievietoja: daunte @ 2010.04.15 07:35  

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard pieteicis tirgū jauno HP LaserJet Pro printeru līniju, kas ļauj lietotājam bez instalācijas diska uzsākt drukas darbus divu minūšu laikā pēc pieslēgšanas datoram ar USB vadu.

Hewlett-Packard laidis klajā jaunus HP LaserJet printerus ar HP Smart Install tehnoloģiju, kas drukas procesus ļauj sākt bez ierastās printera instalācijas diska aktivizēšanas. Printeris ir gatavs darbam divu minūšu laikā pēc tā pieslēgšanas datoram ar USB kabeli. Jauno lāzerprinteru klāstā ar HP Smart Install tehnoloģiju ir vairāki melnbaltie printeri: LaserJet Pro P1100 sērijas modeļi – vieni no energoefektīvākajiem lāzerprinteriem pasaulē , HP LaserJet Pro M1130/M1210 daudzfunkciju printeri un HP LaserJet Pro P1566/P1606dn printeru sērija.


Starp HP LaserJet jaunumiem ir arī ekspluatācijas izmaksu ziņā izdevīgākais krāsainais HP Colour LaserJet Professional CP5225 modelis, kā arī pirmais HP mobilais skeneris - HP Scanjet Professional 1000.

HP LaserJet printeru jaunumi ar Smart Install tehnoloģiju:

• kompaktie HP LaserJet Pro P1100 sērijas printeri, kas piedāvā bezvadu savienojamību, un tie ir mazākie un lētākie HP lāzerprinteri. Šo iekārtu mazumtirdzniecības cena ir no 102 līdz 129 eiro.

• HP LaserJet Pro M1120/M1210 MFP sērija, kurā ietilpst pilnīgi aprīkoti daudzfunkciju lāzerprinteri zemākajā cenu kategorijā tirgū. Kompakto daudzfunkciju lāzerprinteru sērijā ir 4 modeļi ar Ethernet savienojamību, HP Auto-On/Auto-Off un HP Instant-on Copy funkcijām. Šīs sērijas iekārtu mazumtirdzniecības cena būs vidēji no 149 līdz 199 eiro.

• HP LaserJet Pro P1566 un HP LaserJet Pro P1606dn printeri ar lielisko drukas kvalitāti, drukas ātrumu, automātisko abpusējas drukas funkciju, Ethernet savienojamību - abi modeļi īpaši piemēroti maziem un vidējiem uzņēmumiem. HP LaserJet Pro P1566 mazumtirdzniecības cena būs aptuveni 159 eiro, savukārt HP LaserJet Pro P1606dn printeris maksā aptuveni 229 eiro

HP LaserJet Pro P1102w un P1606dn, HP LaserJet Pro P1102 un P1566 modeļi Baltijā jau ir pieejami, savukārt HP LaserJet Pro M1100/1200 MFP sērijas printeri mazumtirdzniecībā parādīsies maija mēnesī.

Lai samazinātu drukas izejvielu izmaksas uz lieliem izdruku apjomiem, Hewlett-Packard sācis ražot HP LaserJet Black drukas kasetes dubultos iepakojumos. Jau šā gada maijā dubultie iepakojumi HP LaserJet P2055, HP LaserJet P1505, HP LaserJet P1005/P1006 sēriju printeriem būs pieejami mazumtirdzniecības vietās.

Printeri aprīkoti ar jauno HP Auto-On tehnoloģiju, kas automātiski aktivizē iekārtu no „miega” stāvokļa brīdī, kad drukai paredzētais dokuments tiek nosūtīts uz iekārtu. HP Auto-On papildina HP Auto-Off tehnoloģiju, kas pielāgo enerģijas iestatījumus un automātiski izslēdz printeri, kad tas atrodas dīkstāvē.

Pateicoties HP Auto-On/Auto-Off tehnoloģijai, jaunie HP LaserJet P1100 sērijas printeri, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes LaserJet modeļiem, var ietaupīt līdz pat 72% elektroenerģijas. Printeros izmantotas arī oriģinālās HP LaserJet drukas kasetes ar energoefektīviem toneriem, kas ietaupa līdz pat 35% enerģijas uz katru izdrukāto lapu, salīdzinot ar iepriekšējiem ražojumiem.



Daudzpusīgais HP Colour LaserJet Professional CP5225

HP Colour LaserJet Professional CP5225 printeris piedāvā profesionālas kvalitātes un dažāda formāta izdrukas, sākot ar nelielām pastkartītēm līdz pat lielformāta izdrukām (A3 krāsu lāzerizdrukas). Printerī ir arī iebūvēta iespēja saslēgt to tīklā(8) vieglākai dokumentu apmaiņai un lielizmēra dokumentu drukāšanai.

HP Colour LaserJet Professional CP5225 sērija - līdz šim ekspluatācijas izmaksu ziņā izdevīgākie un funkcionālākie HP krāsu lāzerprinteri. HP Colour LaserJet Professional CP5225 printera mazumtirdzniecības cena ir no 1,199 līdz 1,499 eiro.

Pirmais HP mobilais skeneris

Hewlett-Packard skeneru klāstam pievienojies HP Scanjet Professional 100 mobilais skeneris - pirmais Hewlett-Packard viegli pārvietojamais skeneris ātrai un mobilai skenēšanai, un tam nav nepieciešams papildu akumulators vai AC adapteris.

HP Scanjet Professional 1000 Mobile Scanner īpaši kompaktais skeneris sver tikai 0.66 kg, ar to var ieskenēt dažāda izmēra un biezuma dokumentus, sākot ar gofrētām kartītēm līdz pat lielizmēra dokumentiem, kā arī saglabāt tos dažādos formātos.

HP Scanjet Professional 1000 Mobile Scanner šobrīd ir nopērkams mazumtirdzniecības vietās un tā aptuvenā cena ir 249 eiro.

Papildu informācija par HP paplašināto attēlveidošanas un drukas klāstu maziem un vidējiem uzņēmumiem mājas lapā.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Andron MAcBeton @ 2010.04.15 10:26

Oi nu blyad kas pa atklājumu! Pirmie HP ar revolucionāro ideju par USB atmiņas ievietošanu iekārtā! Ģēniji! Nevienam tas pirms tam nebija ienācis prātā.  Pat ne Huawei! HP ir ākstu bars.

#2 HP users - nelaime @ 2010.04.15 11:58

Tagad būs jāraud vēl skaļāk. Jo mega krutā tehnoloģija, pēc šī raksta spriezot, nosaukums vien ir starp kaudzi nevajadzīgas informacijas, brīdī, kad būs nepieciešams kaut ko izdrukāt, kad istabā caurvējš un deguns tek, jo esmu nedaudz saslimis un nervozs, jo HP nokaitināja ar savu installu.
Ak jā, vai es tiešām gribēju kaut ko drukāt vai tikai sliktas atmiņas?

#3 sammo2 WWW @ 2010.04.16 12:19

uz linuxa būtu vēl par minūti ātrāk tā uzinstalēšana:D