Datuve :: Jauns Samsung P sērijas biznesa kategorijas klēpjdators - Samsung P580

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 60

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 60

Datuve.lv video
Top.LV

Jauns Samsung P sērijas biznesa kategorijas klēpjdators - Samsung P580

Ievietoja: daunte @ 2010.03.12 09:10  

Samsung Electronics, patērētāju elektronikas tirgus līderis un IT tehnoloģiju pasaules līderis, prezentējis Samsung P580 – jaunu papildinājumu savam izteikti veiksmīgajam P sērijas profesionālo klēpjdatoru un piezīmjdatoru klāstam. Jaunais modelis ir radīts, lai aizņemtajiem profesionāļiem dāvātu pašas jaunākās, modernākās savienojamības iespējas, uzticamību un drošību, kas kopumā kustībā esošajam lietotājam nodrošinās augsta līmeņa produktivitāti.

Jaunais Samsung P580 15,6 collu klēpjdators ir radīts, lai kļūtu par perfekti uzticamu biznesa partneri tiem cilvēkiem, kam nepieciešama jaudīga galddatora veiktspēja, kas ietverta ļoti izturīgā, taustei tīkamā, elegantā un vieglā korpusā un kas mobilu darbu padara vienkāršu un baudāmu.

Pie ievērības cienīgām raksturīpašībām noteikti jāmin nākamās paaudzes Intel jaunā Core i5 procesora (Calpella) veiktspēja, NVIDIA jaunākais GeForce GT grafiskais procesors un lieliskais, bezatspīdumu LED aizmugurgaismotais LCD ekrāns. Ar paaugstinātu industrijas standarta drošību aizsargātais Samsung P580 ir acīmredzami īstā izvēle tiem biznesa lietotājiem, kas vēlas iegūt konkurētspējīgu sniegumu.

Samsung P580 – nepārspēta veiktspēja par konkurētspējīgu cenu

Jaunais Samsung P580 klēpjdators ir viens no tehnoloģiski vismodernākajiem, cenā konkurētspējīgākajiem profesionālajiem klēpjdatoriem, kāds pašlaik ir pieejams tirgū. Aprīkots ar jauno superātro Intel Calpella platformu ar integrētu Intel Core i5 procesoru, Samsung jaunais klēpjdators sniedz tādu ātruma, veiktspējas un uzticamības līmeni, kādu parasti var sastapt tikai galddatoros. Visievērojamākā ir tieši vienkāršība, ar kādu lietotāji var darboties vairākuzdevumu režīmā, vienlaikus strādājot ar vairākām aplikācijām un pārslēdzoties starp tām bez jebkādas aizķeršanās un kavēšanās.

Tirgus vadošajā pozīcijā esošā NVIDIA GeForce GT 330M grafiskā videokarte un 1GB gDDR3 atmiņa, funkcionējot roku rokā ar izcilo LED aizmugurgaismoto ekrānu, dāvā uzlabotu attēla detalizāciju un ātrumu, tai pat laikā taupot baterijas enerģijas resursus.

Ierīce jau standartā ir aprīkota ar Windows 7, dāvājot visas jaunākās Microsoft operētājsistēmas priekšrocības, piemēram, par 20% ātrāku ielādes laiku un augstāku enerģijas un atmiņas resursu izlietojuma efektivitāti – kustībā esošiem darbiniekiem šie ir būtiskākie faktori. Savukārt Nanocell trokšņu samazināšanas tehnoloģija vienmēr nodrošina teju pavisam nesadzirdamu datora funkcionēšanu.




Samsung P580 - lieliska estētika ar rūpēm par ikdienas lietošanu

Samsung P580 var lepoties ar lielisku, komfortabli satveramu korpusu un stilīgu, moderna izskata gumijas krāsas pārklājumu, kas padara šo ierīci skrāpējumizturīgu un grūti nolietojamu. Klēpjdators ne tikai labi izskatās, bet ir arī drošs pret triecieniem, jo tas ir aprīkots ar brīvkritiena sensoru, kas „iesaldē” visas aplikācijas un to datus, lai pasargātu klēpjdatoru, ja tas pēkšņi nokrīt zemē.

Bezatspīdumu HD LED aizmugurgaismotais LCD ekrāns ir patīkams acīm, savukārt pilnvērtīgo tastatūru papildina arī pilna izmēra 17 taustiņu cipartastatūra, kas padara ciparu ievadi un aprēķinus patiesi vienkāršus.

Nepārspētās drošības dāvātais sirdsmiers ar Samsung P580

Samsung P580 klēpjdators ir ticis radīts, lai dāvātu lietotājiem mierīgu prātu un sirdi par to, ka datorā esošie dati vienmēr būs drošībā, lai arī kur tas atrastos. Šis modelis ir aprīkots ar virkni drošības funkciju, ieskaitot Phoenix FailSafe pretzādzības pakalpojumu, kas dod lietotājiem iespēju aizsargāt, izsekot un pārvaldīt savu klēpjdatoru gadījumā, ja tas ir nozagts vai pazaudēts. Ja dati ir nonākuši nepareizajās rokās, lietotāji var attālināti atgūt un izdzēst jebkurus svarīgos materiālus – nodrošinoties pret zagļu iespējām aplūkot svarīgos dokumentus. Lietotājiem ir iespēja arī nodrošināt savus datus gan ar BIOS paroli, gan arī ar cietā diska paroli.

Samsung P580 sniedz lieliskas savienojumu iespējas un lietojamība

Samsung jaunais klēpjdators var lepoties ar virkni jaunu funkciju, kas tā lietošanu padara par patiesu baudu. Pievienošanās internetam nevar būt vēl vienkāršāka, jo šī ierīce piedāvā WiFi un LAN, augsta ātruma USB 2.0, kā arī eSATA savienojumu iespējas, tādējādi ļaujot lietotājiem koplietot failus ātri un vienkārši. eSATA savienojums dod iespēju lietot ārējos cietos diskus, nodrošinot datu nolasīšanu un ierakstu ar ātrumu līdz pat 3Gb sekundē, savukārt uzlabotais Bluetooth 2.1 savienojums ar Enhanced Data Rate (EDR) tehnoloģijas atbalstu padara ierīču savienošanu ātru un vienkāršu.

USB 2.0 pieslēgvieta var arī tikt izmantota, lai uzlādētu citas ārējās ierīces kā, piemēram, mobilos telefonus vai MP3 atskaņotājus. Šī funkcija darbojas pat tad, kad dators ir izslēgts – ideāla iespēja biznesa ceļotājiem, kam nepieciešams uzlādēt dažādas ierīces, kamēr viņi atpūšas.

Samsung Electronics IT risinājumu biznesa nodaļas viceprezidents Kiju Ho Ums sacīja: “Biznesa lietotāji sagaida praktiskumu apvienojumā ar veiktspēju par cenu, kas nesitīs pa kabatu. Jaunais klēpjdators ir ideāls biznesa rīks tiem, kam atrodoties kustībā ir nepieciešama nopietna veiktspēja.”
Jaunais Samsung P580 klēpjdators Latvijā būs pieejams sākot ar šī gada maiju.





Samsung P580 produkta tehniskās specifikācijas

Procesors:
-Intel® Core™ i3 Processor 330M (2.13 GHz, 3 MB)
-Intel® Core™ i3 Processor 350M (2.26 GHz, 3 MB)
-Intel® Core™ i3 Processor 350M (2.26 GHz, 3 MB)
-Intel® Core™ i5 Processor 430M (2.26 GHz, 3 MB)
-Intel® Core™ i5 Processor 520M (2.40 GHz, 3 MB)
Sistēmas kopne: HM55
Atmiņa:
-2 GB (DDR3 / 2GB x 1)
-3GB (DDR3 / 1GB x 1 + 2GB x 1 )
-4GB (DDR3 / 2GB x 2)
LCD ekrāns: 15.6” HD LED aizmugurgaismojuma ekrāns (bezatspīduma)
Grafiskais procesors: nVIDIA GeForce GT 330M (Izdalītā grafiskā karte) *Atkarībā no komplektācijas
Grafiskā atmiņa: 1GB gDDR3 (Izdalītā grafiskā karte) *Atkarībā no komplektācijas
Savienojamība: 4 x USB2.0 / (eSATA + USB apvienojums)/ (Uzlādētspējīga USB pieslēgvieta)
Bezvadu savienojums: 802.11bg/n* *Atkarībā no komplektācijas
Bluetooth: Bluetooth 2.1 + Enhanced Data Rate*
Izmērs/Svars: 371 x 255,5 x 29,9~35,3mm / 2,5 kg

Saistītie raksti

Komentāri

#1 sonick2227 @ 2010.03.12 15:54

kas tas būtu pirmajā bildē zem laptopa?

#2 taraCkaans @ 2010.03.12 23:33

sonick2227 rakstīja:

kas tas būtu pirmajā bildē zem laptopa?

Man buut domaat, ka taa ir taa miitiskaa iekaarta, ko vecie datorikji sauca par miitiskajaa vaardaa par "dockstation".

Tajaa verkjiitii var saspraust iekshaa aareejo klavieri, peli, piesleegt normaalas tumbas un atliek vien uzkraameet virsuu portabli un tas viss automaatiski ir lietojams, bez liekas n-to ieriichu spraushanas klaat katru reizi, kad paarnes maajaas portabli. Savulaik ,kad shaads verkjis nonaaca manaas rokaas, visvairaak mani prieceeja tas, ka dockstation'am bija pieejami vairaak usb (u.c,protams) porti nekaa orgjinaalaa bija portablja korpusaa.

#3 test @ 2010.03.13 17:15

normāls klepdators nekas īpašs nav,bet cik maksās?