Datuve :: Yahoo izraudzījies Janga aizstājēju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 56

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 56

Datuve.lv video
Top.LV

Yahoo izraudzījies Janga aizstājēju

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2009.01.15 13:42  

Iepriekšējo reiz, kad Yahoo meklēja uzņēmuma vadītāja kandidātu, viņi izvēlējās pazīstamu cilvēku – Džeriju Jangu. Janga kungs ir viens no uzņēmuma līdzdibinātājiem un šķita, ka viņš būs īstais cilvēks, kas uzlabos situāciju uzņēmumā. Taču izrādījās, ka tā gluži nebūs.

Yahoo beidzot ir paziņojuši par savu izvēli, un daudziem tas nebūs pārsteigums, ka šoreiz ir izvēlēts cilvēks „no malas”. Par Yahoo vadītāju kļūs bijusī programmatūras uzņēmuma Autodesk vadītāja Kerola Bartsa (Carol Bartz).


Signal Hill analītiķis Tods Grīnvalds (Todd Greenwald) komentē šo situāciju: „Man šķiet, ka šajā situācijā uzņēmumam labs būs jebkurš vadītājs, jo vairākus mēnešus tas ir bijis bez īstas vadības. Viņai uzņēmuma pašreizējā situācija būs īsts pārbaudījums.”

Taču viņš neuzskata, ka Bartsas kundze būs tā, kas ieviesīs radikālus uzlabojumus. „Šī izvēle ir labāka nekā mēģināt atrast risināju uzņēmuma iekšienē, taču man šķiet, ka Yahoo vajadzētu cilvēku, kas mazliet vairāk ir saistīts ar tehnoloģijām. Lielākais pārbaudījums viņai būs iepazīties ar Yahoo problēmām, tās izprast un uzlabot situāciju.”


Neraugoties uz grūtībām, Yahoo ir viens trumpis pār sāncensi Google. CES 2009 izstādē gandrīz visi augstas izšķirtspējas LCD televizori bija aprīkoti ar Yahoo programmatūru interneta savienojamībai. LG, Visio, Toshiba, Sony un Samsung paziņoja par sadarbību ar Yahoo. Lai gan pašreiz šī tehnoloģija nav no lētajiem priekiem, ar laiku tā nonāks arī līdz vidusmēra patērētājiem.

Saistītie raksti