Datuve :: Yahoo cer drīzumā atrisināt savas problēmas

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 130

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 130

Datuve.lv video
Top.LV

Yahoo cer drīzumā atrisināt savas problēmas

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2009.11.02 20:35  

Yahoo joprojām cīnās ar dažādām problēmām, taču cer drīzumā tikt uz kājām. Pēc vairāku gadu ilgas lietotāju zaudēšanas, Yahoo cer tuvāko gadu laikā atkopties un līdz 2012.gadam divkāršot savu pamatražošanas peļņu. Tiek ziņots, ka Yahoo ir pārvarējuši dažas no savām īstermiņa problēmām, taču vajadzētu būt interesanti pavērot, vai Yahoo spēs joprojām konkurēt ar Google, jo lielākā daļa uzņēmuma ilgtermiņa grūtību palikušas neatrisinātas.

Yahoo pieredzēja pastāvīgu spiedienu izdarīt nopietnas pārmaiņas - tas arī tika izdarīts, aizvietojot uzņēmuma vadītāju Džeriju Jangu un Kerolu Bartsu. Janga kungs atteicās no Microsoft piedāvājuma pārņemt uzņēmumu, par ko Jangu vainoja analītiķi un Yahoo akcionāri. Uzņēmuma apgrozījuma rentabilitāte turpina samazināties, taču uzņēmums cer nākamo trīs gadu laikā palielināt rentabilitāti par 20%.

Yahoo joprojām koncentrēsies uz meklēšanas pakalpojumu sniegšanu, taču visticamāk to vajadzēs uzlabot, ja uzņēmums vēlas konkurēt ar Google. Neraugoties uz neveiksmīgo mēģinājumu uzņēmumu pārņemt, Microsoft sadarbosies ar Yahoo meklēšanas pakalpojumu sniegšanā, meklējot īsto veidu, kā pārspēt Google.

Yahoo cer palielināt peļņu, uzlabojot meklēšanas rezultātiem pievienotās reklāmas.

DailyTech

Saistītie raksti

Komentāri

#1 erId WWW @ 2009.11.02 23:48

Vienīgais, kā nejauši spēju nokļūt yahoo, ir uzgūglejot kaut ko "yahoo answers". Cik sevi atceros, pēdējo pāris gadu laikā adrešu joslā nevienu reize neesmu ierakstījis vārdu "yahoo".

#2 damncrow-neielogojies @ 2009.11.03 00:05

Fakts. Man tas Yahoo bijis nebijis. Kādreiz sen atpakaļ lietoju viņu b*epastu spama kastītēm + minētais Yahoo answers tiek uzgooglēts. I vsjo...

#3 spriizha @ 2009.11.03 02:05

zinu, ka yahoo, tika radīts amerikāņu auditorijai. bet izstumt googli ar tik daudziem pakalpojumiem būs gandrīz neiespējami. es pārdotu biznesu. nu ja nu vienīgi microsoft tiešām izdomās ko megaorģinālu, bet tik un tā šaubos.

#5 0CsH @ 2009.11.03 16:34

nekad īpaši nebiju skatījies un pētījis yahoo, pietika ar visurizreklamēto google... tagad tā salīdzninot.. viss, kas yahoo ir vajadzīgs, ir vienkāršāks dizains, lai cilvēks skaidri un gaiši saprot, kur ir iegājis. kad ieej google, uzreiz saproti, ka tas ir meklētājs... kad ieej yahoo, tā vairāk līdzinās ziņu lapai...

otra lieta, kas pārsteidza... yahoo meklēšanas rezultāti ir 2x lielāki, kā google...   ja google ierakstot "google" atrod ~2 miljardi rezultātu, tad yahoo ierakstot "google" atrod ~5+ miljardi... nesaku, ka tas daudz ko ietekmē, jo neviens dzīvs cilvēks un pie pilna prāta esošs neizskatīs visus rezultātus... bet fakts paliek fakts...   un par ātrumu... nu nez... salīdzinoši vienādi strādā... vismaz man

#6 mhhhh. @ 2009.11.06 00:32

erId rakstīja:

.... pēdējo pāris gadu laikā adrešu joslā nevienu reize neesmu ierakstījis vārdu "yahoo".

Man gan tā ir 3# apmeklētākā lapa :)  (Balstoties uz google Chrome datiem...)